Sidene lastes inn ...

Ingunn & Håvard

06. juni 2020
Vielse i Raufoss Kirke

Om oss

Vi møttes i julen 2017, etter å ha vært bekjente i mange år allerede. Denne julen ble vi for alvor kjent med hverandre og vi ble kjærester allerede ganske tidlig i 2018. Ingunn flyttet tilbake til Raufoss etter studier i Oslo våren 2018 og bodde delvis hos Håvard på Lena og delvis hos sine foreldre på Raufoss. Uansett så tilbrakte vi nesten all tid sammen.

I november 2018 begynte vi å kikke etter et sted å flytte sammen på Raufoss, og 13. desember 2018 flyttet vi inn i ei fin leilighet på solsida av Raufoss. Rett etter jul kom vi over et valpekull på finn og ble forelsket i dem med en gang. Vi bestilte en valp, og etter et par besøk til valpene i januar hentet vi vår lille \"Swix\" hjem til Raufoss i slutten av januar. Vi bruker masse tid på Swix og han er med oss overalt (dette forklarer hvorfor han er på nesten alle bildene av oss!).

10. mai i 2019 gikk Håvard ned på kne og spurte om vi skulle gifte oss. Bryllupet ble lagt til sommeren 2021, men plutselig følte vi at dette var veldig lenge til og at det ikke var noen grunn til at vi skulle vente \"hele\" 2 år med å bli mann og kone. Sommeren 2019 flyttet vi bryllupet frem til 6 juni 2020, og nå ser vi frem til denne dagen og til at vi kan dele både leilighet, livet og samme etternavn; Ingunn og Håvard Gravdahl Petterson.

Om vielsen

Klokka 12.00

Vielsen holdes i Raufoss Kirke og er åpen for alle som ønsker å være tilstede når vi gir hverandre vårt ja.

Vielsen blir holdt av presten i Raufoss Menighet Arild Kjeilen.

Vårt bryllup

Vi gifter oss lørdag 6. juno i 2020, og denne hjemmesiden vil bli brukt for å gi informasjon til inviterte gjester og til andre som ønsker å være tilstede under vielsen. Under \"gaveønsker\" legger vi ut informasjon til de som ønsker å gi oss en gave i forbindelse med bryllupet vårt.

Har du/dere spørsmål til vielsen, bryllupsfesten, overnatting eller lignende bare kontakt oss!

På hjemmesiden kan man også legge igjen en hilsen til oss.

Ønskeliste

Forslag til gaver:

  • overnatting i tretopphytte eller lignende

  • gavekort på spa og massasje

  • gavekort på Elkjøp

  • gavekort på Prydkunst (Gjøvik)

  • 2 x årskort på Nammo Stadion til Raufoss sine kamper

  • 2 x vadre fra Kinetic eller Abu Garcia


Vi ønsker oss bidrag til bryllupsreisen

Ønskeliste fra Kitchen:

  • kitchen aid kjøkkenmaskin

  • rød- og hvitvinsglass fra Rosendahl

  • serveringsfat fra Rosendahl


 

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres