Sidene lastes inn ...

Ingunn & Håvard

06. juni 2020
Vielse i Raufoss Kirke

Om oss

Vi møttes i julen 2017, etter å ha vært bekjente i mange år allerede. Denne julen ble vi for alvor kjent med hverandre og vi ble kjærester allerede ganske tidlig i 2018. Ingunn flyttet tilbake til Raufoss etter studier i Oslo våren 2018 og bodde delvis hos Håvard på Lena og delvis hos sine foreldre på Raufoss. Uansett så tilbrakte vi nesten all tid sammen.

I november 2018 begynte vi å kikke etter et sted å flytte sammen på Raufoss, og 13. desember 2018 flyttet vi inn i ei fin leilighet på solsida av Raufoss. Rett etter jul kom vi over et valpekull på finn og ble forelsket i dem med en gang. Vi bestilte en valp, og etter et par besøk til valpene i januar hentet vi vår lille \"Swix\" hjem til Raufoss i slutten av januar. Vi bruker masse tid på Swix og han er med oss overalt (dette forklarer hvorfor han er på nesten alle bildene av oss!).

10. mai i 2019 gikk Håvard ned på kne og spurte om vi skulle gifte oss. Bryllupet ble lagt til sommeren 2021, men plutselig følte vi at dette var veldig lenge til og at det ikke var noen grunn til at vi skulle vente \"hele\" 2 år med å bli mann og kone. Sommeren 2019 flyttet vi bryllupet frem til 6 juni 2020, og nå ser vi frem til denne dagen og til at vi kan dele både leilighet, livet og samme etternavn; Ingunn og Håvard Gravdahl Petterson.

Om vielsen

Klokka 12.00

Vielsen holdes i Raufoss Kirke .

Vielsen blir holdt av presten i Raufoss Menighet Arild Kjeilen.

Åpningene av samfunnet etter Covid-19 utbruddet innebærer at vi fikk mulighet til å invitere 50 stykker totalt til kirken. Vi har prioritert nær familie og venner. Alle som har \"fått plass\" i kirken har fått beskjed om dette. Det er ønsket fra presten at gjestene kommer til kirken mellom 11.30 til11.45.

Under vielsen er det viktig at vi overholder reglene med tanke på smittevern. De som bor i samme husstand kan sitte sammen, ellers er det 1- meter som gjelder mellom hver gjest. Annenhver benkerad i kirken skal være tom for å holde 1- meter i alle retninger. Håper alle følger disse retningslinjene. Spør en fra vår nærmeste familie hvis du er usikker på hvor du kan sitte.

Endret: Vårt bryllup

Vi planla å gifte oss 6/6-20 i Raufoss kirke og hadde invitert familie og venner til en bryllupsfest på Annexstad gård. I mars ble planene endret etter at Covid-19 overtok hele hverdagen i Norge. Annexstad gård får ikke lenger lov til å gjennomføre samlinger/fester i den mengden vi hadde ønsker om, og vi ble derfor rådet til å utsette til neste år. Ny dato for bryllupsfest er satt til 5/6- 21.

Vi gifter oss uansett i Raufoss kirke 6 juni klokka 12 (se informasjon om vielsen)!! Etter vielsen vil de aller nærmeste i familien møte oss til en enkel middag på Annexstad gård og vi får dermed en "miniutgave" av det fine bryllupet vi ønsket oss i år!

Festen 5/6-2021 vil altså bli en 1- års bryllupsdagsfest; og vi håper at det blir minst like morsomt og fint som en fest rett etter selve vielsen!

 

Ønskeliste

Forslag til gaver:

  • overnatting i tretopphytte eller lignende

  • gavekort på spa og massasje

  • gavekort på Elkjøp

  • gavekort på Prydkunst (Gjøvik)

  • vinskap

  • 2 x vadre fra Kinetic eller Abu Garcia


Vi ønsker oss bidrag til bryllupsreisen

Ønskeliste fra Kitchen:

  • kitchen aid kjøkkenmaskin

  • rød- og hvitvinsglass fra Rosendahl

  • serveringsfat fra Rosendahl


Det er opp til gjestene å bestemme når det føles rett for dem å gi sin gave til oss.

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres