Se mot nord

Ingrid & Gaute

31. juli 2021 Steigen

Hurra vi gifter oss!

Sommeren 2019, på en fjelltopp under midnattsolen, i vakre Steigen gikk Gaute ned på kne. Ingrid var glad for at han endelig hadde funnet the perfect moment :)


Vi tilbringer hver sommer omgitt av noe av vårt lands vakreste natur, på Ingrid´s mors hjemsted i bygda Nordfold. Mektige naturopplevelser står i kø og vi har lenge drømt om at alle våre venner skal få oppleve magiske Steigen, som betyr så mye for oss. Det ble derfor helt opplagt at bryllupet måtte legges til disse majestetiske omgivelsene.


Save the date 31.07.21


Når man velger å legge bryllupet såpass utenfor allfarvei, så krever det litt planlegging. Derfor er datoen satt godt frem i tid, på en dag hvor det er lovet godvær. Helgen 31. Juli 2021. Vi håper så inderlig dere vil gi av deres tid og bli med på en skikkelig nordnorsk feiring!


Steigen er en stor kommune, med vakre fjell og fjorder, men ikke så mange store hoteller og motorveier (heldigvis). Vi vil gjøre vårt ytterste for å tilrettelegge for at alle skal føle at det er enkelt å komme seg dit, finne frem i området, finne et sted å bo og ikke minst finne noen fine turer og opplevelser mens de er på besøk.


På denne siden vil vi oppdatere med alt fra overnattingssteder, program og praktisk informasjon for helgen, toppturer, fisketurer, tips om steder å besøke i området hvis dere vil forlenge oppholdet, etc.


Vi gleder oss masse!


Hjertelig hilsen Gaute & Ingrid


Lokasjon

Steigen blir ofte omtalt som den «flotteste naturhemmeligheten i Nordland», med stor variasjon i naturtyper - spektakulære fjell, utsikt over fjord, hav og Lofotveggen, en enestående skjærgård med kritthvite sandstrender og azurgrønt vann og fagre innlandsområder med elvedrag, fiskevann og daler.

Naturen gir fantastiske muligheter for aktiviteter: gode fiskemuligheter, oppmerkede turer - både spektakulære fjellturer og kortere barnevennlige avstikkere og et rikt kulturliv med både små og store kulturbegivenheter.


Hvordan komme seg hit?
Fly, tog eller Hurtigruten til Bodø.
Daglige avganger med hurtigbåt til Helnessund. Rutetabell og billettbestilling her 
Med bil eller bobil fra Oslo, Trondheim, Bodø.... Det finnes bilutleie på flyplassen i Bodø og kjøreturen tar ca 3 timer.


Selve festen 31. juli vil foregå i Nordfold

Program

Fredag 30. juli 


Mulighet for felles aktiviteter


Get together på Nybrygga i Helnessund


Lørdag 31. Juli


Vielse


Bryllupsfest i Nordfold


Søndag 1. august


Takk for laget!

Overnatting

Her er en oversikt over tilgjengelig overnattingssteder i Steigen. I tillegg finnes det også en hel del muligheter via Airbnb.


Hvis dere vil ha med barn (og ikke bestemor), så kan bobil kanskje være et godt alternativ. Da kan vi prøve å ordne VIP caravanplass med barnevaktservice :)


Vi vil kontakte de mest aktuelle overnattingstedene og be de reservere til oss. Oppdateres.


Det vil bli satt opp transport/busser mellom overnattingssteder og bryllupslokalet. Oppdateres.


Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres