Logg inn for å se sidene
Vi skal gifte oss!

Adrian & Synnøve

05. juni 2021 • Rosendal Turisthotell
97 dager igjen!

VI GIFTER OSS LØRDAG 5. juni 2021
VELKOMMEN


 til vielse i Uskedalen kirke kl. 14.00 lørdag 5. juni, med påfølgende middag og bryllupsfest på Rosendal Turisthotell. Aperitiff serveres fra kl. 16.00.


Vi gleder oss og håper dere vil være med å feire dagen sammen med oss!PANDEMI


Vi krysser fingrene for at verden er tilbake til noe som kan ligne på normalen innen 5. juni 2021. Prognosen knyttet til planlagt vaksinering er for øyeblikket positiv og vi velger derfor å være optimistiske. Vi kommer uansett til å gjennomføre bryllup 5. juni 2021, i hvilket format gjenstår fortsatt å se.

Vi planlegger for at vi skal gjennomføre et bryllup slik som vi ønsker og drømmer om. Men vi kommer selvfølgelig alltid til å forholde oss til gjeldende smittevernregler.

Vi håper dere vil være optimistiske sammen med oss og at dere kan holde av lørdag 5. juni for å feire dagen sammen med oss.
PRAKTISK


S.u. innen 1. mars til Synnøve (tlf. 997 71 786) eller Adrian (tlf. 920 50 634)


Antrekk: Mørk dress


Vi kommer til å ordne med busstransport fra Rosendal til Uskedalen tur/retur i sammenheng med vielsen. Alle som ønsker å være med på denne bussen er velkommen.TOASTMASTER


 For anledningen har vi vært så heldige å få tak i den anerkjente historiefortelleren PK Pedersen som toastmaster. Dersom dere har noen ønsker for kvelden, eller kunne tenke dere å holde en tale, ber vi dere om å ta kontakt med PK.


Han er tilgjengelig på tlf 476 40 021  mail: pk.pedersen@outlook.comGAVELISTE


 I skuffer og skap har vi alt vi trenger, derfor ønsker vi oss aller helst penger.
De skal brukes til bryllupsreisen vår, er vi heldige blir den kanskje allerede i år :)


Vi har laget en ønskeliste hos Tilbords.noOVERNATTING


For de som er tilreisende er det mulig å overnatte på Rosendal Turisthotell. Hele hotellet er holdt av fra fredag til søndag.

De som ønsker å bestille rom på Rosendal Turisthotell kan gjøre dette via  Synnøve eller Adrian.

Rosendal Turisthotell har 21 rom fordelt over 2 etasjer. Loftet, 3. etasje, er nylig renovert. Her finner du 8 rom, ulike i både størrelse og innredning. Alle har egne bad, noen egne balkonger. https://www.rosendalturisthotell.no/

I 2. etasje finner du 13 rom som alle er ulike både i størrelse og innredning. Her finner du enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Felles bad og toaletter finner du på gangen. Frokost er inkludert.

Rom som er tilgjengelige i 2. etg. m/bad på gangen:

  • 7  dobbeltrom kr 1100,- pr natt.

  • 3 dobbeltrom (m. to enkeltsenger) kr 980,- pr natt.

  • 1 familierom (fire senger) kr 1800,- pr natt.

  • 2 enkeltrom kr 850,- pr natt.


Rom som er tilgjengelige i 3. etg. med egne bad:

  • 6 dobbeltrom kr 1680,- pr natt

  • 1 dobbeltrom kr 1680,- pr natt (mulighet for en ekstraseng + kr 500,-)

  • 1 dobbeltrom kr 1680,- pr natt (mulighet for to ekstrasenger + kr 500,- pr seng)


Dersom det ikke er nok rom til alle på Rosendal Turisthotell er det blant annet mulig å booke overnatting på Rosendal Fjordhotell. Fjordhotellet ligger i gåavstand fra bryllupsfesten. Dette må dere i så fall ordne selv.
SOSIAL SAMLING FREDAG


Siden mange vil være tilreisende ønsker vi å invitere til en sosial samling fredag 4. juni 2021 på Rosendal Turisthotell kl. 19.00. Alle som ønsker er velkommen. Mer informasjon kommer.
REISETIPS


Rosendal ligger i Kvinnherad kommune, ca 2,5 timers kjøretur fra Bergen. Det enkleste er å reise til Rosendal med bil eller hurtigbåt.

Dersom dere flyr til Flesland, Bergen kan dere ta hurtigbåt. Hurtigbåten går fra Flesland kai (kort busstur fra flyplassen), direkte til Rosendal. Hurtigbåten har ett begrenset antall avganger i løpet av dagen. Vi anbefaler derfor å sjekke avgangstidene før dere eventuelt booker fly.

Rutetabellen til hurtigbåten finner dere her: https://rodne.no/rutetrafikk/hardangerfjordekspressen/

Ta kontakt med oss dersom dere har noen spørsmål.