Marianne & Espen

25. juni 2022
Hurdal Kirke / Minne Gård
Vi giftet oss!!

Tusen tusen takk!!

Som nygifte i en drøy uke, er vi nå (nesten) kommet oss ut av bryllupsbobla. Og vi har virkelig trengt denne uken til å la alt synke inn, lese alle hilsningene, kortene og se på gavene! Og fy flate! Vi er så heldige. Tusen takk til hver og en av dere for alt vi har fått og for at dere var med å gjorde dagen, kvelden og natta akkurat så magisk som vi håpet den skulle bli! Selv om festingen til sola stod opp satt i kroppen i mange dager, så var det virkelig verdt det. (Og akkurat den delen med festing til sola står opp, synes vi at vi skal gjøre igjen;))

Øyvind, tusen takk for fantastisk pianospilling i kirken. Det ble akkurat så fint som vi trodde det skulle bli.

Caroline, tusen takk for nydelig sang. Stemmen din kan trollbinde de fleste, og sangene betyr nå bare ennå mer for oss.

Eva-Britt og Peder! The Toastmasters! Ingen over - ingen ved siden av! Tusen takk for at dere bød på dere sjøl, lagde god stemning og sørget for at selskapet gikk som smurt!

Vi har allerede fått noen bilder, men om det er flere som har bilder som dere vil dele, blir vi veldig glad for det! Send de gjerne på messenger til brura sjøl;)

Tusen tusen takk <3

Hauger av klemmer fra
Espen, Marianne, Julie og Lotta!

Vårt bryllup

25.06.2022 - dagen vi har ventet på! Endelig skal vi gifte oss!! Vielsen foregår i Hurdal kirke kl. 15.00 og resten av festlighetene vil være på Minne Gård på Minnesund. Vi gleder oss veldig til å tilbringe denne dagen sammen med alle dere vi er i glad i! Gi beskjed om dere kommer innen 27.05 til Marianne eller Espen, 47351383 eller 99417795.

Overnatting

Vi har reservert noen rom på Hurdalsjøen hotell fra lørdag til søndag. Ett dobbeltrom koster 1990,-. Om dere ønsker et rom, send en mld til Marianne på tlf. 473 51 383 :)

For de av dere som har gitt beskjed om rom, så er dette booket fra lørdag til søndag. Det er egentlig ikke innsjekk før kl. 15, men de trodde de skulle klare å ha det klart tidligere. Det er også bagasjerom der som evt. bagasje kan settes på.

www.hurdalsjoen.no

Transport

Det blir satt opp transport fra Minne gård til Hurdal (og omegn) etter bryllupsfesten. Vi har leid inn to minibusser som kan kjøre fra ca. kl. 01.30. Bandet spiller til kl. 02.00, og vi håper at festen fortsetter utover morraskvisten etter dette også.. Hvem som er med på hvilken buss, avklarer vi på lørdag, men de som bor i Hurdal og sånn ca på veien dit, de kommer seg hjem mot en hundrings per person før frokost på søndag;)

Praktisk info

Toastmaster
Toastmastere i bryllupet er kusina til Marianne, Eva-Britt og hennes mann, Peder. Har du lyst til å si noe, synge, danse eller vise deg fram på en annen måte under bryllupet?
Ta kontakt på tlf. 908 41 247 eller e-post eva-britt.t.stoltz@sandefjord.kommune.no.


Allergier
Om du har noen allergier eller andre ting vi må vite om i forhold til mat og drikke, gi beskjed til brura på tlf 47351383.

Praktisk info
Vielsen er i Hurdal kirke kl. 15.00, denne er åpen for alle. Det er veldig lov å ta bilder, men vi ber om at det ikke legges ut bilder eller video på sosiale medier. Vi har både en som tar bilder og filmer under selve vielsen. Middag og fest foregår på Minne gård på Minnesund. Minneåsvegen er stengt, slik at her må man kjøre rundt. Det tar ca 30 min fra Hurdal kirke. Adressen til gården er Trondheimsvegen 597, 2092 Minnesund. Her vil dere få litt å spise og drikke før bordsetting kl. 18. Brudeparet tar bilder etter vielsen, men satser på å være på gården mellom 17.30-17.45. Vi håper at vi kan få til et skikkelig fellesbilde med alle sammen når vi kommer. Så fint om alle er klare til å stille opp (mest sannsynlig på låvebrua) før middag. Det blir servert drikke under middagen, og vi har kjøpt inn drikke til baren. Her vil det være "fri" bar med bartendere. Det er også lov å ha med eget drikke til festen, om det er noe spesielt du ønsker.

I lokalet er det også en "photoboot". Her ligger det et instaxkamera og en gjestebok. Vi håper alle gjestene tar bilder og setter det inn i gjesteboken sammen med en hilsen. Vi har også en # på instagram, så om dere legger ut bilder av dere selv eller andre (husk å spørre om tillatelse først;)) så tagg gjerne med #espenogmarianne2022

Vi håper også at noen av dere superfotografene vil dele bilder med oss i etterkant, slik at vi ikke trenger å tenke på dette i løpet av kvelden...

Bandet starter å spille kl. 23.00 og avslutter senest kl. 02.00. Se under "transport" for info om drosje..

Vi gleder oss veldig til å se dere og feire den store dagen med dere!

Ønskeliste

Mange lurer på hva vi ønsker oss, og opplevelser står høyt på lista. Ting man ikke tar seg tid til i hverdagen. Gavekort er også fint.

Vi har også opprettet ønskeliste på Christiania glasmagasin og Kitchn;

Christiania Glasmagasin

Kitchn

Men det aller viktigste for oss er at vi kan feire kjærligheten sammen med dere med en skikkelig fest!!

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres