Vi gifter oss!

Andrea & Magnus

02. juli 2022 • Fiskebäckskil | Sverige
260 dager igjen!

Ny dato!

Hei alle sammen!

Vi gir oss ikke! Etter flere utsettelser har vi endelig landet ny dato for bryllupet, 1. til 3.juli 2022. Det blir samme sted, de samme folka, men forhåpentligvis uten covid!

 

Vi setter pris på om alle på nytt kan gi tilbakemelding på om de kommer. Frist for tilbakemelding settes til 1.mars 2022.

 

Klem fra Andrea og Magnus

Vårt bryllup

Velkommen til en hel helg med oss, i fantastiske Fiskebäckskil på den svenske vestkysten. Vi gifter oss lørdag 02.07.2022, men festligheten starter allerede fredag 01.07.2022.

Fiskebäckskil er en liten perle langs den svenske vestkysten. Gullmarsstrand Hotell, hvor vi skal tilbringe hele helgen, ligger så nærme havet det er mulig å komme, på en langstrakt brygge med utsikt over Gullmarsfjorden og Lysekil. I tillegg til finstasen, kan det være en idé å pakke med badetøyet, enten for en dukkert i sjøen, eller for et besøk i hotellets spa-anlegg.

Nederst på siden har vi lagt ut et par bilder av hotellet.

Program

Dagen før dagen:

Gullmarsstrand ligger kun noen steinkast fra en av Sveriges fineste golfbaner, Skaftö. Fredag arrangerer brudgommen golfturnering på denne flotte banen. Påmelding til Magnus innen 1.august. Greenfee SEK 500. Teetime fra kl. 12.00 og utover, avhengig av hvor mange som blir med.

For de som kommer tidlig, men som ikke ønsker å traske rundt og slå en ball, finnes det mye annet å ta seg til. Hotellet har to spa-avdelinger med boblebad, sauna og behandlinger. Vi anbefaler at inngang, og behandlinger bookes på forhånd, da det er begrenset kapasitet. Inngang til spa bookes ved å kontakte hotellet på mail: info@gullmarsstrand.se. tlf: +46 523 66 77 88.  Inngang til Havsbadet koster SEK 225, og inngang til Sinnenås Relax koster SEK 145. Ønsker du å booke behandlinger, gjøres dette på www.jochnickshalsa.se. For mer informasjon kan dere gå inn på hotellets nettsider: www.gullmarsstrand.se

Hotellet har også et eget treningsrom, for de som ønsker en liten økt før festlighetene.

Restauranten på hotellet tilbyr mye godt til lunsj, og det ligger også flere koselige restauranter i Fiskebäckskil. Restaurant Brygghuset, en kort spasertur fra hotellet, anbefales. Alternativt kan man ta fergen over til Lysekil for å titte litt der, den tar kun 15 minutter, og går fra hotellets brygge (tidstabell kommer). Det anbefales å booke bord, dersom man skal spise lunsj på Brygghuset eller hotellet. Dette gjelder alle dager.

Kl. 19.00 – Bli kjent kveld

Fredag kveld inviterer vi alle til en bli kjent kveld i hotellets lounge-område. Her skal vi spise god mat, og det vil bli arrangert forskjellige aktiviteter. Drikke denne kvelden kan dere kjøpe i hotellets bar.

Antrekk: Casual. Vi skal være noe ute så lenge været tillater det, så en jakke eller genser kan være lurt.

 

Den store dagen (OBS: kan komme mindre justeringer):

08.00-10.00 Frokost

15.00 Vielse på bryggen

15.30 Velkomst i biblioteket

17.30 Bryllupsmiddag

22.00 FEST

 

Antrekk: Dress

 

Dagen derpå:

08.00-10.30 Frokost

Nyt gjerne dagen på hotellets spa eller i nærområde, før dere setter kursen hjemover.

Overnatting

Rom: Vi har reservert rom til alle våre gjester. Overnattingen koster kr. 1000,- pr. pers. pr. natt. Betaling for overnatting gjøres innen 1.april 2022.

Kontonummer: 8450 122 3696

Vipps er selvfølgelig også mulig:

Mobilnummer Magnus: 98 81 07 53

Mobilnummer Andrea: 40 16 71 98

 

Vi håper at så mange som mulig ønsker å bo på hotellet, men det finnes alternative overnattingssteder i området, for de som ønsker det.

Adkomst

Turen tar i underkant av 3 timer fra Oslo sentrum. Kjør E6, og ta av på avkjøring 96.2 mot 161/Lysekil. Følg skilting til 161, og videre til Fiskebackskil. Når dere kommer til Fiskebäckskil er det skiltet til hotellet.

Hotellets adresse, for de som heller vil kjøre på GPS: Gullmarsstrand Hotell & Konferens Strandvägen 2-14, 451 78 Fiskebäckskil.

OBS: Det er en god del fotobokser etter avkjøringen fra E6 og inn mot Fiskebäckskil (gjelder spesielt Chris og Mats)

Parkering

Hotellet har egen parkeringsplass, husk å registrere bilen i resepsjonen når du kommer. Det finnes også el-billadere for de som måtte trenge det.

Toastmastere

Magnus sine søstre Elin og Karina, har tatt på seg den store oppgaven som helgens toastmastere. Ønsker du å si noen velvalgte ord, synge en sang, eller underholde på en annen måte, er du hjertelig velkommen til det. Ta kontakt med enten Elin eller Karina, så ordner de plass i helgens program.

Elin: 483 32 255

Karina: 901 53 610

Allergier

Hvis det er noen som har allergier vi skal ta hensyn til, er det fint om det informeres om dette innen 1.mai 2022.

RSVP

Svar utbes innen 01.03.22, til enten Magnus eller Andrea, på mail eller telefon. Vi trenger da å vite om du ønsker rom på hotellet, en eller to netter, om du skal dele rom med noen, og om du ønsker å delta på fredagens middag.

Andrea: 40 16 71 98 / andrea.wroldsen@afgruppen.no

Magnus: 98 81 07 53 / mby@danskebank.no

 

Dersom noen ønsker å komme tidligere, eller bli lenger, gi oss beskjed, så får vi hotellet til å ordne en god pris til dere.

Gaver

At dere kommer, er gave nok i seg selv!

 

 

Hvis dere likevel ønsker å gi oss en oppmerksomhet, har vi laget ønskeliste hos:

Kitchn - https://www.kitchn.no/onskeliste/109580

Tilbords - https://www.tilbords.no/bryllup/vis-liste/?WishListId=57670

Backe i Grensen - https://www.backeigrensen.no/onskelister/se-en-liste/?wlid=48188