Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene
Vi Gifter oss

Nina Therese & Sirwan

31. juli 2020 • Villa Malla
23 dager igjen!

Velkommen til vår hjemmeside!

Kjære Bryllupsgjest


 

På denne hjemmesiden kan dere finne praktisk informasjon vedrørende bryllupsdagen.  Hjemmesiden blir oppdatert fortløpende med flere detaljer. Ta kontakt ved spørsmål eller tilbakemeldinger.


Vi gleder oss stort til å feire den store dagen med dere!


 

 

Kjærlig hilsen,


Nina og Sirwan

COVID-19

Uheldigvis ble Norge rammet av Koronaviruset i år, hvilket har gjort det vanskelig for å oss å planlegge bryllupet. På grunn av dette har det blitt en del endringer rundt bryllupet vårt.  Vi har bestemt oss for å feire denne dagen likevel med våre nære og kjære, og satser på et Koronavennlig bryllup. For å gjøre dette mulig, er det viktig for oss at også gjestene overholder smittevernsreglene.


Gjestenes helse er veldig viktig for oss, så på grunn av situasjonen rundt Covid- 19 kan ting endres på kort varsel etter retningslinjer fra FHI.


 Vi kommer til å oppdatere hyppig  på denne siden underveis, så følg med!

Hvordan startet det hele?

Det hele startet en sen lørdagskveld hvor Nina og Sirwan tilfeldigvis møttes gjennom hennes kusine og hans venn, Sonam. Denne kvelden var starten på deres kjærlighetshistorie.


Nina og Sirwan fant raskt ut av at de gikk på samme skole, og begynte å tilbringe mye tid sammen for å studere. Nina tenkte at Sirwan var tall, dark and handsome, mens Sirwan tenkte at Nina var søt som sukker. Fra studievenner utviklet relasjonen seg til et dypere vennskap, som igjen utviklet seg til forelskelse og kjærlighet.


Idag elsker Nina sin Sirwan for hans godhet, lojalitet og tålmodighet, og han er hennes drømmemann. Sirwan elsker Nina for hennes hjertet av gull og omsorg hun viser han i hverdagen, og er hans drømmedame. Kjæresteparet utfyller hverandre og balanserer hverandre.


Nina fikk sin drømmestart på nyåret 2020 da Sirwan bestemte seg for å gå ned på kne på selveste nyttårsaften, mens himmelen lyste opp i alle farger av fyrverkeriet. Han spurte henne om hun ville gifte seg med han. Hun sa selvfølgelig ja!

Vielse på Villa Malla

Velkommen til ekteskapsinngåelse på Villa Malla 31. juli 2020.


Vielsen starter klokken 16.00. Dere blir tatt imot av personalet til Villa Malla i inngangporten kl. 16.00 og vist frem til plassene deres, så møt opp presis. Tøy, gaver og eventuelle kaker kan leveres til personalet ved inngangsporten, slik at dere ikke trenger å bære med dere mer enn nødvendig under vielsen.


Vielsen vil foregå på Villa Malla's strandlinje, så vi satser på pent vær. Skulle vi allikevel være uheldig, trekker vi inn under teltene. Følg med på værmeldingen og ta med paraply om nødvendig.Etter vielsen blir det tatt bilder av brudeparet og nærmeste familie og venner.


Aperitif vil bli servert under fotograferingen.


 

AdresseStranda 3, 3480 Filtvet Bryllupsfest på Villa Malla

Velkommen til vår bryllupsfest og en kjærlighetsfylt aften på Villa Malla. Festen finner sted på Villa Malla\\\'s resturant.
Festen starter klokken 17.30.


       


Adresse:  Stranda 3, 3480 Filtvet


 

Transportmuligheter 


 

For å komme seg til Villa Malla er det lettest å kjøre bil mot Drøbak som tar omtrent 50 minutter fra Oslo. Sjekk ut denne siden for vei-beskrivelse og parkeringsmuligheter: https://villamalla.no/beliggenhet/


 

Offentlig transportmulighetPS! For å kunne rekke vielsen på Villa Malla må man benytte seg av disse avgangene. Fra bussholdeplassen på Filtvet tar det ca 5 minutter å gå bort til Villa Malla, hvor dere blir tatt imot.


 

Bryllupsprogram

Her kommer en oversikt over programmet for dagen.


 

Vielse på Villa Malla


16.00: Vielse


16.30: Fotografering


 

Bryllupsfest på Villa Malla


16.30: Enkel servering av apiritif


17.30: Festmiddag


20.30: Kake, kaffe og Avec


22.00: Underholdning


22.15: Brudevals


01.00: Nattmat


 

 

Gaveønsker

 

I anledning vårt bryllup  vil et pengebidrag til bryllupsreisen vår glede oss stort.


Gaven kan overføres til kontonummer: 6031.05.68085


Kontaktinformasjon

 

Har dere noen spørsmål  er det bare å ta kontakt.


 

Telefon til brudeparet:


Nina: +47 98448266


Sirwan: +47 40321888


 

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres