Logg inn for å se sidene

Sindre & Pia

06. august 2022
Bergstien 62 / Svensefjøset

Vårt bryllup

Velkommen til mysteri og bryllupsfest lørdag 06.08.2022. 

Det er med stor glede vi endelig kan invitere familie og venner til bryllupsfest.

Plan for dagen og kvelden:

Vi møtes i hagen hos oss (Bergstien 62) kl 1200. Siden vielsen fant sted for 3 år siden, blir det ikke en ny vielse, men en sermoni for å feire giftemålet og kjærligheten.

Klokken 1330 vil alle bli hentet med buss og fraktet til Svensefjøset hvor festmiddagen skal finne sted. Det blir mingling, noe godt i glasset og kanapeer, før vi setter oss til bords.

Etter festmiddag, dans og sang hentes vi med buss kl 01, som kjører som ønsker det tilbake til Drammen. Alle er hjertlig velkomne til å fortsette festen sammen med oss ut i de sene nattetimer , hjemme hos oss i Bergstien.

Praktisk info:

  • Værforbehold: Skulle ikke været tilsi at vi kan ha sermonien hjemme i Bergstien 62, så vil vi flytte den til Svensefjøset, skulle dette forekomme vil alle få beskjed her på nettsiden.

  • Toastmaster - Erlend B. Myhre - 900 75 239. Gi beskjed til Erlend dersom du ønsker å holde tale innen 02.08.2022.

  • Antrekk: Ta på deg noe du føler deg fin i.

  • Parkering - Det er praktisk å parkere ved Drammen Tinghus også gå opp Erik Børresens allè før oppmøte hjemme hos oss. Det er også godt med plass til å parkere på Svensefjøset.

  • Overnatting: Dersom dere ønsker å booke hotell i Drammen så har vi vært i kontakt med Quality hotell River Station. Hotellet ligger i ca 10 minutter gangeavstand til huset vårt, og gir dere rabbaterte priser på både enkelt og dobbeltrom hele denne helgen 5-7 august. Dere må selv booke rom dersom dere ønsker det, og ved booking på telefon eller mail direkte til hotellet oppgis koden 06357. Tlf direkte til hotellet er: 31911900 og mailadressen er: q.riverstation@choice.no. Vi har ikke holdt av rom, men de oppgir at de foreløpig har mange ledige rom denne helgen, så det kan være lurt å booke så fort du vet om du ønsker overnatting eller ikke.

  • Meld inn på egen fane her på nettsiden om du kan komme eller ikke, og om evnt allergier, innen 20.06.2022.

  • Gaveønsker har vi blitt spurt om: Vi ønsker oss bidrag til å kjøpe utemøbler til flere uteplasser både hjemme og på hytta, kjøkkenutstyr eller gavekort slik at vi kan finne et servise vi kunne tenke oss, eller en flaske vin med en hilsen festet på som vi kan lagre i vinrommet og nyte sammen mens vi tenker tilbake på bryllupsdagen og leser hilsen fra dere.


Vi har fotograf i bryllupet og vil dele bildene med dere i etterkant, vi ønsker oss et mobilfritt bryllup (bilder/film).

Vi gleder oss masse til en hel dag sammen med alle sammen.

Varme hilsner fra Sindre & Pia

 

 

 

 

 

 

 

Svar på Invitasjon

Send svar på invitasjon innen 20.06.2022Meld gjerne ifra om allergener eller ting som vi må hensynta, eller andre spørsmål.