Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Mari & Jørgen

19. juni 2021 Bore kirke

Vårt bryllup

Vi feirer giftemålet på Jærens flotteste strand, Ølbergstranden og ønsker i denne anledning å dele denne dagen med dere.


Vielsen finner sted i Bore kirke kl. 14:00. Deretter går turen til Strandhuset på Ølbergstranden hvor dere er velkomne fra kl. 16:00.


 

Ta gjerne turen innom denne siden innimellom. Her vil vi komme med informasjon i tiden fremover. 

Ventetiden

Mens vi skal flotte oss foran kameraet er det litt ventetid for dere. Vi anbefaler da å ta turen langs Jærkysten på fylkesveg 507. Den vil ta dere forbi flott havutsikt og mange lekre strender. Anbefaler virkelig å stoppe for et bilde! Vi har de fineste strendene i Norge, men også den lengste. Orrestranda med sin lyse og finkorna sand kan minne om Karibia og hvem ønsker vel ikke en liten tur dit?


Dere må ikke glemme tiden på Orrestranden for vi venter på Ølberg. Ta videre til fylkesveg 510, men selv om vi står å venter på dere MÅ dere ta en litt innom Hellestøstranden og Vigdelstranden. Dette er våre gjemte perler som vi kun viser til dere. Selv om dere nyter våre flotte strender og vakre havgap er det nå på tide å starte festen på Strandhuset. Dette er nok en flott strand, men på denne skal vi tilbringe resten av kvelden på. Ølbergstranden finner dere ved å fortsette videre, men ikke glem å sving av til Ølberghavneveg og fortsett strake vegen.


For de som mot all formodning ikke ønsker å se på de flotte strendene er GPS koordinatene til Strandhuset 58°52\\\\\\\\\\\\\\\'08.8\\\\\\\\\\\\\\\"N 5°33\\\\\\\\\\\\\\\'57.0\\\\\\\\\\\\\\\"E


 
VI SEES!!

Ønskeliste

Overnatting

Vi kommer til å overnatte på Sola Strand hotel på bryllupsnatten. Alle er velkomne til å booke seg inn der om dere måtte ønske. Hotellet ligger 7 minutter unna festlokalet med bil. Hotellet er også nære flyplassen, om noen reiser med fly.

Skulle det være vanskelig for dere som reiser langt å finne et sted å overnatte er det bare å ta kontakt, så skal vi prøve å løse dette etter beste evne :)

Kontakt

Har du noen allergier eller er det noe annet som er viktig at vi vet, kan du sende det inn til oss her. Vi setter pris på å få beskjed så tidlig som mulig, da vi må vi formidle dette videre til kjøkkenet. Det er også mulig å nå oss på tlf: 974 39 192