Logg inn for å se sidene

Robin & Jannicke

22. august 2021
Sigstad Gård

Bryllupet er avlyst

Dessverre er vi sett oss nødt til å avlyse bryllupet sett i lys av omstendighetene med Korona og restriksjonene rundt avstand og fysisk kontakt.

Vårt bryllup

Vi gifter oss!

I 2020 har vi vært sammen i 10 år, og nå skal vi gifte oss. 22. august braker det løs med våre aller nærmeste på Sigstad gård på Biri, og vi håper at du vil tilbringe dagen med oss. Vi ønsker svar på om du kan komme innen 1.juni ved å svare på linken under. Vi ønsker at du oppgir eventuelle allergier, vegetarkost, eller andre hensyn i matveien slik at vi kan ta høyde for dette. I tillegg ønsker vi tilbakemelding på om du planlegger å drikke alkohol, eller ikke.

Du kan svare elektronisk på om du kommer, eller ikke, på linken her.

Praktisk informasjon

Både vielsen og festen vil finne sted på Sigstad gård med adresse Øverbygdsvegen 87, 2836 Biri.

Vielsen starter kl 15.00, så går vi rett på middag og fest etterpå. Det vil være mingling og bli servert velkomstdrink fra kl 14.00.

Antrekk

Pent. Seremonien vil ble holdt utendørs, så ta med passende yttertøy. På grunn av det 300 år gamle gulvet i lokalet ser vi helst at det ikke brukes stiletthæler. Skal det benyttes stiletthæler må det være beskyttelse på hælen.

Toastmaster

Toastmaster for anledningen er Michael Svensen. Han kan kontaktes på tlf. 97022271, eller på e-post michael@alv.no.

For at bordsettingen og programmet skal gå mest mulig smidig må alle som ønsker å tale, eller har forslag til andre innslag, melde fra om dette til Michael i god tid før bryllupet. Michael vil planlegge programmet og det vil derfor ikke være rom for taler og innslag som ikke er planlagt på forhånd.

Overnatting

For dere som reiser til bryllupet og trenger overnatting ligger Honne Hotell og Konferansesenter AS kun 3 km fra Sigstad, ellers er det hotell og andre overnattingsmuligheter kun en 30 minutters taxi-/kjøretur unna på Lillehammer, Gjøvik og Hamar.

Gaveønsker

Vi har ingen forventninger om gave, men dersom du allikevel ønsker å gi oss noe har vi registrert oss følgende steder:

Kitchen: her
Tilbords: her

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål, ta kontakt på telefon 40452675/46810717, eller e-post robin.heby@gmail.com/jannickesvensen@gmail.com

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres