Sidene lastes inn ...

Viktoria & Henrik

01. august 2020
Mandal Kirke

Vårt bryllup

Vi ønsker velkommen til bryllupsfest 01.08.2020 i  sørlandsbyen Mandal. Vielsen vil bli holdt i Mandal kirke. Etter vielsen, begynner vi festen på vakre Risøbank.

 

Den store dagen 01.08

Vielsen starter kl. 14.00 i Mandal kirke. Alle er velkomne til Risøbank fra kl. 15.30. Her er blir det mingling og litt aktiviteter for de som ønsker det. Det blir satt frem en liten matbit ved ankomst. Middagen blir servert kl. 18.00 i teltet på Risøbank. Barn er velkomne frem til middagen starter.

Kveldens toastmaster blir Kristoffer Bakken Erichsen. Han kan nås på tlf: 45459940. Ta kontakt med han hvis dere ønsker å ha noen bidrag til kvelden. Taler får en makstid på 2minutter.

Adressen til Risøbank: Risøbank 5, 4514 Mandal

Fredag 31.07 Grillfest

Kvelden før kvelden arrangerer  vi en uformell grillfest i hagen på hytta vår ved Harkmarksfjorden. Her er alle hjertelig velkommen. Adressen for kvelden er Dostadbakken 5. Ta med det dere ønsker å grille og drikke, så stiller vi med grill og tilbehør. Kle dere etter været :-)

Send oss en melding om du/dere kommer på fredagen, så har vi et ca. antall å forholde oss til.

Overnatting

Vi har fått noe rabatt på Mandal hotell. Dersom dere ønsker å booke rom der, kan dere benytte dere av rabattkoden 9055. Da får dere et dobbeltrom for 1549 kr pr. natt. Det kan være mulig å finne bedre tilbud på nett eventuelt. Ellers er det flere overnattingsmuligheter i byen. Blant annet Sjøsanden feriesenter, Kjøbmandsgaarden, Sjøsanden ferietun, Mones feriesenter, og Tregde feriesenter.

Ønskeliste

Ønskeliste ligger i butikk: Olivias hus, i Mandal

For bestilling:

Ring/sms til tlf:99457850, eller mail: marlen@oliviashus.no. Ved bestilling gjennom Marlen får dere 10% rabatt på gavene (gjelder ikke gavekort).

Her kan man betale med vipps. Gaven kan pakkes og bringes til festen, hvis ønskelig.

  • Gavekort på galleri BI-Z

  • Penger til bryllupsreise

  • Telt: Helsport Fjellheimen Superlight 4 camp (kan også kjøpes på Finn.no)

  • Sonos trådløse høyttalere


 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres