Sidene lastes inn ...

Viktoria & Henrik

01. august 2020
Harkmark Kirke

Vårt bryllup

Med forbehold om at koronasituasjonen bedrer seg, ønsker vi velkommen til bryllupsfest 01.08.2020 i  sørlandsbyen Mandal. Vielsen vil bli holdt i Harkmark kirke, like utenfor byen. Kirka ligger snaue 15 minutter unna med bil. Etter vielsen, begynner vi festen på vakre Risøbank nede i byen.

 

Den store dagen 01.08

Vielsen starter kl. 14.00 i Harkmark kirke. Alle er velkomne til Risøbank fra kl. 16. Her er det rom for aktiviteter og leker. Middagen blir servert kl. 18.00 i teltet på Risøbank. Barn er velkomne frem til middagen starter.

Kveldens toastmaster blir Kristoffer Bakken Erichsen. Han kan nås på tlf: 45459940. Ta kontakt med han hvis dere ønsker å ha noen bidrag til kvelden. Taler får en makstid på 5minutter.

Adressen til Risøbank: Risøbank 5, 4514 Mandal

Fredag 31.07 Grillfest

Kvelden før kvelden arrangerer  i en uformell grillfest i hagen på hytta vår ved Harkmarksfjorden. Her er alle hjertelig velkommen. Adressen for kvelden er Dostadbakken 5. Ta med det dere ønsker å grille og drikke, så stiller vi med grill og tilbehør. Kle dere etter været :-)

Overnatting

Vi har fått noe rabatt på Mandal hotell. Dersom dere ønsker å booke rom der, kan dere benytte dere av rabattkoden 9055. Da får dere et dobbeltrom for 1549 kr pr. natt. Det kan være mulig å finne bedre tilbud på nett eventuelt. Ellers er det flere overnattingsmuligheter i byen. Blant annet Sjøsanden feriesenter, Kjøbmandsgaarden, Sjøsanden ferietun, Mones feriesenter, og Tregde feriesenter.

Ønskeliste

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres