Anita & Frank Petter

04. juni 2022
Kleive Kirke
Vi gifter oss!

Vårt bryllup

Like etter midnatt på skuddårsdagen i 2020 fridde Anita til Frank. Frank nølte ikke med å si ja! 


Datoen for bryllupsdag ble raskt bestemt og planleggingen kom godt i gang.


Valget falt på 22 mai i 2021, men så kom pandemien..


og bryllupsplanleggingen ble satt litt på vent.


Etter hvert som tiden gikk og situasjonen rundt pandemien ikke endret seg i den retningen vi håpet på,


bestemte vi oss for å utsette bryllupet vårt et år frem i tid.


Ny dato er:


Lørdag 4 juni 2022 skal bryllupet avholdes med


Vielse i Kleive Kirke kl.13.00 med påfølgende bryllupsfest i Kleive Grendahus

Litt om oss

En novemberdag i  året 1973 kom det ei jente til verden på Lillehammer sykehus som den yngste i søskenflokken. Anita fikk komme hjem til det nybygde huset i bakkeveien i Øyer, der hun skulle få vokse opp med mor, far og tre brødre. Det var en fin oppvekst med fine venner, varme sommere med bading i lågen, hun var en aktiv turn og fotballjente og brukte sykkel til de fleste destinasjoner, å snike seg inn på Lilleputthammer og Hunderfossen  var alltid like spennede hver sommer. Stå alpint i Hafjell var også populært i ungdomstiden. Noen år på videregående skole ble det og opplevelser som aupair i England og førstegangstjeneste i Hæren. Årene fløy og ferden gikk nordover, oppover Gudbrandsdalen, over fjellet og nedover Romsdalen til starten på voksenlivet. Anita bosatte seg på Kortgarden. Etter hvert fikk Anita to flotte barn, Johannes og Julie. Årene gikk fort og etter hvert flyttet Anita videre til Bolsøya.

 

Frank ble født en vårdag i 1972, som yngst i søskenflokken på 4.  På hjemstedet Steinløysgjerdet var det godt å vokse opp. Det gikk mye i ski og uteaktiviteter, og det var mange jevnaldrende i nærområdet. På småbruket var det sauehold, og både hesjing og sauesanking har satt seg som gode minner, selv om det nok ikke alltid var lystbetont når det sto på. Bortsett fra førstegangstjenesten som ble avholdt i Harstad, noen kortere opphold i  Kristiansund og Ålesund og noen år i Fredrikstad har Frank stort sett holdt seg til nærområdet. Og han var ikke i tvil da han fikk muligheten til å ta over barndomshjemmet på Steinløysgjerdet. 

 

Anita og Frank har vært  aktive i hver sine ungdomslag opp gjennom tidene, der de begge har en forkjærlighet for amatørteater. Det var gjennom ett samarbeid mellom ungdomslagene i 2011 at Anita og Frank først fikk et bekjentskap. Men det var noen år senere i 2016 de først fikk et godt øye til hverandre, da Frank takket ja i en gjesterolle i Den Spanske Flue ved Anita sitt ungdomslag.

Og det oppsto romantikk i kulissene! 

Etter mange besøk med "bo i bag" både på Bolsøya og på Steinløysgjerdet, flyttet endelig Anita og Julie inn hos Frank på Steinløysgjerdet i mai 2018. Og nå blir det bryllup!

Bryllupsdagen

Her vil vi  legge ut praktisk informasjon om bryllupsdagen, følg med. 

 

31.05.22 

4 dager igjen.                                                                                                                                                                                            Vi har fått et par spørsmål om gjestene skal ha med seg egen drikke. Men det behøves ikke. Vi sørger for tilstrekkelig med drikke både med og uten alkohol til maten, det blir kaffe Avec, og det blir fri bar "med nesten alle rettigheter" utover kvelden og natten. Og går vi tom - ja da tror vi dere har fått nok ?

 
26.05.22: 

Nå er det bare en drøy uke til vår store dag ? Vi gleder oss stort - og lever i den tro at vi har full kontroll på alt ?

Her kommer litt informasjon til tilreisende som skal bo på Kviltorp Camping og på hotell i Molde, og ikke skal kjøre egen bil.

Dere kan ta buss fra Molde til Kleive Kirke.

Bussen går fra Molde Trafikkterminal (midt i Molde) kl.11.25 Fra spor 2, og er merket 902 Sunndalsøra-Oppdal.

Bussen kommer forbi Kviltorp Camping 11.30, og det er busstopp rett ovenfor campingplassen. Si dere skal til Kleive Kirke, og bussen stopper på busstoppet rett ved kirka. Bussen er ved Kleive kirke 1time før vielsen, og da er kirken åpen.

Det er mange biler som skal fra Kleive Kirke til Grendahuset, så vi organiserer transport for de som trenger det den biten. Er det fint vær (som vi har bestilt) er det også en fin rusletur ned til grendahuset for de som ønsker det. 800 meter nedoverbakke langs en fin gangvei.

Vi vil organisere transport fra Kleive til Kviltorp Camping og hotellene for dere tilreisende, etter at bryllupsfesten er slutt. Enten med taxi eller via privat transport. Men vi trenger da å vite hvem som trenger transport. Slik at vi ikke organiserer for liten eller for stor transportkapasitet. Legg igjen en beskjed her, eller send en privat melding til Anita eller Frank, senest 1 uke før bryllupet, så fikser vi. Gleder oss til å se dere

 

 

For tilreisende


Utenfor Kleivehallen er det god plass for oppstilling av campingvogner og bobiler. Vi sørger for at det er strøm tilgjengelig, og det er tilgang til vann, dusj og toaletter under hele oppholdet. 

For øvrig kan vi anbefale

Kviltorp Camping: Tilbyr flotte leiligheter og hytter, og ligger fint til ved sjøkanten like ved Molde. Tlf: 712 11742

Scandic Seilet Hotell: Flotte hotellrom med utsikt over Moldepanoramaet og serverer god frokost. Tlf: 711 14000

 

Toastmaster. Taler og Underholdning

Vår toastmaster er ingen ringere enn 


Pål Arne Vikhals 


Pål er Frank sin svoger, gift med May og opprinnelig fra Veiholmen - men bor nå i Julsundet. Pål har alltid en god kommentar på lur, en lun humor og blir tilsynelatende ikke stresset om noe skjærer seg. Gode egenskaper for en toastmaster tenker vi. Vi var skjønt enige om at Pål er den rette til toastmasterjobben, og han svarte heldigvis ja med en gang vi spurte. (Kanskje av plikt siden Frank var toastmaster i May og Pål sitt bryllup)

Om dere tenker å holde tale, underholde eller lurer på noe i forbindelse med bryllupsdagen er det bare å ta kontakt med Pål Arne Vikhals.

Tlf/Sms: 414 57435

26.05.22
Taler, Hilsener og Underholdning

Hverken Anita eller Frank har familie der det er mange som vil holde evigvarende lange taler (heldigvis ?) Så om noen vil holde en liten tale, bringe en hilsen eller underholde litt er det bare hyggelig.

Under middagen blir det åpent for taler fra bordene, mens til kaffen åpner vi scenen for de som evt. vil underholde derfra.

Vi har trådløse mikrofoner for god lyd, og for de som skal gjøre noe fra scenen har vi tilgjengelig 5 mygger.

Alt dette koordineres av vår kjære Toastmaster Pål Arne Vikhals som dere treffer på tlf: 414 57435

 

 

Forlovere

Anita sin forlover er Gunn Hege Solås

Anita hadde allerede bestemt seg FØR hun fridde om hvem som skulle være hennes forlover.  Selv om Anita hadde gode kandidater i venninnegjengen, så måtte det bli "søssa"  Gunn Hege er familie og Anitas kusine. Med tre eldre brødre ble Gunn Hege for Anita en etterlengtet lillesøster. I oppveksten møttes de ofte i familiesammenkomster både i Øyer og oppå Solås i Fåvang, og latteren satt alltid løst. I en periode i livet skulle deres veier skilles for en stund. Det var først i deres voksne liv de igjen skulle krysse hverandres veier, og det oppsto et helt unik, nært og spesielt vennskap.. søster, venninne og nå forlover. 

 

 

Frank sin forlover er Andrè Gussiås

Frank sier at han tenkte en del på hvem som var den rette å spørre om å være forlover. Det har vært mange epoker i livet, og personer som er nær en kommer og går litt i takt med hvor man er i livet. Valget var likevel ikke så vanskelig. Andrè har alltid vært der, og er den som i stor grad har vært med på mye av det samme som Frank. Andrè var også i lysløypa og hoppbakken i  Aspholåsen som barn, Andrè var også i militæret i Harstad, og der ble vi begge glad i Akevitt, Andrè var også aktiv i epoken med Radio Nesset, Andrè har vært med i revy og teateraktiviteten, og Andrè har vært med som pianist i Romsdalskoret.

Gaveønsker

Når det kommer til gaver er saken grei, 
Det vi ønsker oss på ekteskapets vei
er noe så enkelt som penger, 
for vi har fra før alt vi trenger. 
Med penger kan vi skape minner
når vi på bryllupsreise oss befinner 


 

Pengegaver kan gjerne overføres til vår bryllupskonto: 4213 22 71849  

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres