Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Jenny & Marius

19. juni 2021 Risør

Ny informasjon per 6. juni

Vi har denne helgen vært i Risør og fått avklart en del ting knyttet til gjennomføring av bryllupet. På grunn av de fortsatt strenge restriksjonene har vi laget en plan for gjennomføring etter gjeldende regler. Vi håper fortsatt på en endring sånn at vi kan ha 50 personer på feiringen etter vielsen på lørdag, men dette vil da eventuelt komme i kort tid før bryllupet. Håper alle har forståelse for kort beskjed (per nå er det ny pressekonferanse rundt 11. juni).

Det er per nå lov med 20 personer innendørs og 30 personer utendørs. Vi har derfor følgende plan for gjennomføring:

Fredag 18. juni - Grilling med venner (30 personer) 

 • Utendørs grilling i bakgården på det Lille Hotell i storgata. Vi serverer pølser og det er mulighet for å kjøpe drikke i baren. Dette arrangementet er forbeholdt venner og de det gjelder vil få beskjed. Vi starter fra klokke 18.00 og håper derfor at flest mulig kan ta seg en tidlig fredag fra jobben for å være med. Avslutter ca. 22.30. Antrekk: Sommerfint.


Lørdag 19. juni - Vielse

 • I kirken er det lov med 100 gjester, og alle som er i Risør er derfor hjertelig velkommen til å delta på vielsen :)


Lørdag 19. juni - Selskap  (20 personer)

 • Innendørs selskap med middag på Moen Båtbyggeri. Kun nærmeste familie og forlovere.


Søndag 20. juni - Brunsj med familie (30 personer)

 • Utendørs brunsj i bakgården på det Lille Hotell i storgata - fra klokken 10.00-14.00. Det blir servert mat. Dette arrangementet er forbeholdt familie.


Fint hvis alle som skal ned til Risør i anledning vårt bryllup gir beskjed snarest (både de med og uten formell invitasjon). Vi har ikke fått beskjed fra alle og må få en oversikt.

Oppdatert bryllupsinformasjon

Det har lenge vært stille fra oss angående ny informasjon om bryllupet vårt 19. juni. Dette skyldes at vi har ventet lengst mulig på ny informasjon om smittevernstiltak som vil være gjeldene i sommer. Etter siste informasjon om gjenåpningsplan ser vi dessverre at det mest sannsynlig vil være strenge restriksjoner også i juni. Vi håper fortsatt å kunne feire dagen vår med hele familien og alle våre kjære venner, mye kan fortsatt skje frem til sommeren, men vi vil i første omgang kun sende ut formell invitasjon til våre 50 nærmeste gjester. Formell invitasjon sendes ut i løpet av uke 17. Hjemmesiden oppdateres fortløpende.

Hvis vi kommer oss til nivå 3 i gjenåpningsplanen i juni er det tillat med 50 personer på private arrangementer. Men det ser ut til at det er tillat med flere personer i gudstjenester med tildelte plasser, og det vil derfor være mulig for flere å komme i vielsen. Har dere derfor booket et sted å bo som dere likevel ønsker å dra til, håper vi å se flere av dere på den store dagen.

Vi takker for forståelsen for at informasjon og planlegging rundt bryllupet kommer gradvis. Vi får dessverre gjort lite med koronasituasjonen, men krysser fingrene for at vi får gjennomført bryllupet slik vi ønsker. Har du/dere noen spørsmål er det bare å ta kontakt!

/Jenny og Marius

Program

Fredag 18. juni

 • 18.00: Grilling med venner på Det lille hotell

 • 22.30: Kvelden avsluttes. De som ønsker, kan dra videre ut på byen.


Lørdag 19 juni

 • 11.00: Vielse

 • Ca.12.00: Mens forlovere blir med oss på fotografering har de resterende gjestene fri noen timer. Vi kan anbefale en lett lunsj på brygga i Risør.

 • 15.00: Oppmøte for gjestene på Moen båtbyggeri.

 • 17.00: Velkommen til bords

 • 01:00: Musikken avsluttes, takk for i kveld.


Søndag 20. juni

 • 10.00: Brunsj med familie på Det lille hotell

Kleskode

Pent/mørk dress


Ved kleskoden pent/mørk dress bærer mennene en dress som er mørk blå, mørk grå eller sort, men man kan også ha på seg lyse farger. Marius og forlovere skal ha smoking, det er derfor også helt lov å ha på seg dette. Kvinnene bærer en festfin kjole eller buksedress. Kjolen kan både være lang eller kort.


I tillegg må alle gjestene ha med seg en varmere jakke/genser til kvelden. Lokalet er ikke fullisolert, og det kan derfor komme kald vind inn i lokalet.

Ønskeliste

Det siste året har vi prioritert å bruke penger på å komme på plass i vårt nye hus og til bryllupsfeiringen. Selv om det ikke blir en eksotisk bryllupsreise med det første på grunn av reiserestriksjoner, er dette noe vi likevel ser veldig frem til. Vi setter derfor stor pris på et bidrag til reisen.

Pengegave kan overføres til kontonummer 1225.32.53116 eller sendes på vipps til Jenny eller Marius. Husk å markere gaven med navn.

Vi har i tillegg laget en bryllupsliste på nett der dere kan finne våre ønsker til hjemmet. Fint hvis alle kommenterer under ønsket når det er kjøpt. På den måten unngår vi at flere kjøper samme ønske.

http://www.minegavelister.no/371232?authkey=8d5e2b2a-37b4-4928-82ae-49497b24b969

 

 

Toastmaster

Olav Skrudland har takket ja til å være kveldens toastmaster.


Vil du holde en tale, et innsalg eller andre ting? Ta kontakt med Olav.


Tlf: 97 89 72 39


Mail: olavskrudland@gmail.com

Overnatting

Siden de fleste gjester er tilreisende har vi laget noen forslag til overnatting. Vielsen vil finne sted i Risør sentrum, mens bryllupsfesten vil være på Moen båtbyggeri (15 minutter kjøring fra sentrum og kun minutter gange fra Moen Camping). Vi skal bo på Det Lille Hotel i sentrum, og har reservert de resterende rommene der til våre gjester. I tillegg vil familie bo på både Moen Camping og Røed Camping som er rett i nærheten av festlokalet.

Eventuelt kan dere sjekke ut airbnb.no eller finn.no for leie av hytter. Om dere lurer på noe kan dere bare ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe til med organisering av overnatting så godt det lar seg gjøre.

Velkommen til bryllupssiden vår

Kjære gjester!


Denne nettsiden vil vi bruke til å legge ut informasjon om bryllupshelgen vår i Risør, 18. til 20. juni 2021.


Vi setter stor pris på tilbakemeldinger underveis i planleggingen. Gjerne send en melding direkte til en av oss eller legg igjen en kommentar nederst på siden.


/Jenny & Marius

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres