Logg inn for å se sidene

Torill & Haral

08. august 2020
Nidarosdomen klokka 14:30

Vårt bryllup

Hei kjære familie og venner!


Vi har den store gleden av å invitere deg/ dere til bryllup i Nidaros Domkirke den 08082020 kl 14:30, med påfølgende festmiddag på Kristiansten Festning kl 17:30. Kaffe ca. 20.30. Det fint om det opplyses om allergier, eller om det er andre hensyn å ta i matveien.


S.u. innen 28.06., enten til Torill på 466 38 094 eller til Haral på 977 47 077.


Gjerne send en hilsen til oss via hjemmesiden vår (scroll helt ned på siden). Vi kommer også til å legge ut bilder, både på denne nettsiden, og på den lukkede Facebookgruppen som heter Torill og Harals bryllup.


Hjertelig velkommen, vi gleder oss!


Med vennlig hilsen, Torill og Haral


 

Program for dagen

Vielsen starter 14.30 og varer ca 30 minutter. Oppmøte i god tid, se under praktisk info!


Etter vielsen, skal brudeparet og nærmeste familie fotograferes.


Vi drar deretter til Kristiansten Festning, middag serveres der ca. kl 17:30.


Ca klokka 20.30 blir det kaffe og kaker.


Selskapet avsluttes klokken ca. kl. 1:30.

Overnatting


Alternativ 1: Eventbyrået har ord et med et hotell til oss til en bra pris: Clarion Hotel som ligger på Brattørkaia ved Pirbadet. https://www.facebook.com/clariontrondheim/ I  skybaren har du en enestående utsikt over hele byen. 895 kr enkelt, 1095 dobbelt.


Gi oss beskjed hva dere ønsker, dobbeltrom eller enkeltrom, overnatting fra fredag til søndag eller lørdag til søndag, så ordner vi med bestillingen.Alternativ 2: Søstrene til Torill er mange i reisefølget, og ønsket seg et sted der de kan bo i flere netter til en rimeligere pris og lage litt mat selv. De har booket seg inn her med familiene og barna sine. Her må du booke selv, dette går ikke gjennom oss. https://www.booking.com/searchresults.no.html?aid=318615;label=New_Norwegian_NO_19114766425-eFLOZYNQvTMoARke%2A3b5ZgSM217243248396%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap%3Aneg;sid=72884b207ad6ff4497c5dfc1eb32f0e9;checkin=2020-08-07;checkout=2020-08-09;city=-284421;highlighted_hotels=447697;hlrd=with_av;keep_landing=1;redirected=1;source=hotel;srpvid=09e76131d3c70139&room1=A,A,A,A,A,11;#hotelTmpl

Gaver

At du/dere kommer er i seg selv en flott gave. Men om det allikevel ønskes å gi gave, setter vi pris på et bidrag til vår byggekonto 4212.22.01664, da vi har planer om å bygge veranda.

Praktisk info

Det er orgelmeditasjon før vielsen, som er ferdig 14:00. Inngang er i nord, mot Munkegata. Det anmodes om at alle gjestene kommer i god tid, senest en halvtime før, slik at folk som ikke er invitert også kan få plass i kirken (det er en begrensning på 200 gjester). Alle gjester må føres inn i en protokoll med navn og telefonnr., dette er av smittevernshensyn. Vi lager denne listen på forhånd hvor vi fører opp inviterte gjester, men alle må krysses av når de kommer inn. Det anmodes om ikke å ta bilder eller filme under seremonien. Vi har med egen fotograf og sørger for å dele bildene med dere på hjemmesiden og på Facebooksiden vår.


Lokalitetene for bryllupsfesten er på Kristiansten Festning, Kristianstensbakken 60, 7014 Trondheim. Selve middagen er i den lange bygningen på selve parkeringsplassen før du går inn porten til Festningen.


Det er meldt øsende regn på ettermiddagen, men så skal det klarne opp. Vi ser an været mht uteaktiviter.  Vi rigger opp lydanlegg innendørs, så her blir det åpen scene med muligheter til å utfolde seg.


 

Forlovere: Marianne Kulbrandstad og Steinar Kløften


Toastmaster: Arnstein Seem: 915 82 000


 

Vår historie

Torill og Haral møttes på Alternativmessa på Lillestrøm i slutten av november i 2009, det var kjærlighet ved første blikk for begge. Helgen etter kom Haral som bodde i Oslo på besøk til Torill i Trondheim. Etter det har livet blitt ganske annerledes for oss begge to.

Sommeren 2010 flyttet Torill inn i leiligheten til Haral i Oslo, med Leon Andreas i magen. Jobben som fysioterapeut i Pirbadet i Trondheim ble fjernstyrt, men når Leon Andreas var to måneder, var det på tide å vende nesa hjem til Trondheim. Torill begynte å jobbe igjen da Leon var 4 måneder, mens Haral fikk pappaperm fra lærerjobben ved Etterstad videregående i Oslo.  Med Harals to jenter Linn (13 år) og Rita (11 år) i Drammen, og Torills sønn Rune  (11 år) i Trondheim, var det et vanskelig valg å finne ut hvor vi skulle slå røtter, men valget falt på trønderhovedstaden til slutt. Engang trønder, alltid trønder.

Haral rakk akkurat å selge leiligheten i Oslo tidsnok til Viktoria Sol kom til verden i juni 2012. Torill fryktet at det ble hjemmefødsel på badet med Leon (14 måneder) på armen, og Rune (12 år) som fødselshjelper. Men Viktoria valgte heldigvis, som Torills to andre barn, å flyte inn i verden nesten 14 dager etter termin. Når Viktoria var to måneder, var den selvstendig næringsdrivende i gang i Pirbadet igjen, og Haral fikk på nytt pappaperm fra jobben i Oslo, mens han søkte jobber i Trondheim. Det var en mildt sagt travel tid med to småbarn med 14 måneders mellomrom.

Den 12.12.12 forlovet vi oss, med Leon Andreas på slep på Sirkus Shopping, og Rune som barnevakt for Viktoria. Livet var rimelig hektisk fremdeles, så ingen av oss så for oss noe nært forestående bryllup.

I februar 2013 kjøpte vi leiligheten vår på Persaunet, og satte umiddelbart i gang med oppussing av en fullstendig uinnredet sokkel, som i dag har 4 hybler til utleie. Det er ikke til å stikke under en stol at dette var en av de mest hektiske og slitsomme periodene i våre liv, men vi sto an av, som så mange andre har gjort i en slik periode (med god hjelp og støtte fra venner og familie)! I 2016 kjøpte vi en leilighet til i huset, som i fjor sommer ble pusset opp dag og natt og gjort i stand til utleie. Våre store barn er fløyet og blitt selvstendige, så vi trenger ikke så stor plass lenger.

I 2020 ble hele verden rammet av Covid -19. I kjølvannet av dette, åpnet det seg luker av tid og ro til å reflektere over hva man vil med livet. Vi kjente at tiden var inne for å samle våre kjære venner og familie til en fest, dog med en liten risiko for at viruset tar knekken på planene. Men vi to er evige optimister, og satser knallhardt på at verden er snill med oss, og at vi får møtes den 08082020.

Både Torill og Haral er glade i musikk, men på grunn av travle og arbeidsomme år, har vi ikke vært i stand til å prioritere å dyrke denne lidenskapen. Haral gav slipp på sine 3 band i Oslo, og livet ble snudd opp ned på mange vis. Vi håper imidlertid at bryllupet blir starten på en ny periode, der vi kan legge mye av slitet bak oss og få rom for mer musikk og kreativitet. Vi er optimistiske og spente på fremtiden, og håper vi har mange fine år foran oss.

 

 

Smittevern

Når det gjelder smittevern, ønsker vi ikke håndhilsing og klemming, heller ikke etter vielsen. Vi forventer alle respekterer dette, vi er like glade i dere selv om vi holder avstand og ikke har nærkontakt. Vi hilser med albuer ? . Under middagen er folk plassert romslig rundt 22 bord. Folk fra samme husstand sitter tettere, ellers 1 m avstand. Antibacflasker blir plassert på alle bord, og ved inngang, buffet og toaletter. Disse skal brukes jevnlig. Alkoholservering avsluttes ved midnatt, jf nasjonale smittevernsregler. Det er Mojo eventbyrå som er ansvarlig for smittevern, og de har vakter som følger med på dette.

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres