Logg inn for å se sidene

Ingrid & Henrik

05. september 2020
Arendal Trefoldighetskirke

Velkommen

Det er ikke helt enkelt å planlegge bryllup i pandemitider, men datoen var satt og kirke og festlokale booket lenge før virus var et tema. Arrangementer med inntil 200 gjester ble tillatt etter 15.juni og derfor kjører vi på som planlagt med bryllup 5. september.


Vielsen finner sted i Trefoldighetskirken midt i Arendal sentrum kl. 13.00. Her er det flere parkeringsmuligheter i parkeringshus i nærheten og vi anbefaler å benytte disse ettersom parkeringsplassen utenfor kirken er ganske liten.


Vi gleder oss og håper å se dere der!


  

Det er fint om dere som har behov for transport avtaler å sitte på med noen som har en ledig plass ettersom det ikke blir satt opp felles transport fra kirken til festlokalet.

Oppdatert Informasjon

Kjære bryllupsgjest! 


Nå gleder vi oss veldig til bryllupsfeiring den 5. september! 


Vi vil gjerne invitere, de som har anledning, til en uformell sosial samling på hotellet fredag kveld. Det vil bli servert fiskesuppe kl. 21:00 og vi må derfor vite om du/dere ønsker å være med på dette innen torsdag 27. august. Påmelding gjøres ved å ringe eller sende melding til Ingrid (tlf. 91812553) eller Henrik (tlf. 91736613), eller dere kan skrive en melding på  "Send oss gjerne en hilsen" nederst på siden her.


Koronasituasjonen gjør det ganske krevende å planlegge bryllupsfeiring, men vi har tatt en rekke grep for å minimere smitterisikoen, og for de av dere som lurer går forberedelsene fortsatt som planlagt. Vi følger nøye med på situasjonen og dersom det skulle bli noen endringer vil vi sende ut en ny SMS. Ellers ber vi om at man holder seg hjemme dersom man ikke føler seg frisk; - det er gyldig fraværsgrunn!


Kirken må ha oversikt over alle som er tilstede under vielsen. Det vil derfor stå en person ved inngangen med en ferdig liste med navn og telefonnummer til alle gjestene våre, og krysse dere av etter hvert som dere går inn kirken.


Det er hånddispenser med sprit ved inngangen som alle må benytte.


Det er kun annenhver benk i kirken som kan benyttes, og en må forholde seg til metersregelen. De som bor i samme hus, kan sitte på samme benk.


 

Bryllupsfeiring på Strand Hotel Fevik

Bryllupsfesten arrangeres på Strand Hotel som ligger i idylliske omgivelser på Fevik, mellom Arendal og Grimstad. Her vil det bli servert småmat og musserende fra kl 14:30.


Mottakelsen begynner kl 16:00.


Toastmasterne

Kveldens toastmastere er brudgommens svigerinne og bror, Beate og Magnus. Dersom noen ønsker å si noen ord eller på andre måter bidra, kan disse kontaktes innen 14. august på:


beateamundsen@gmail.com


eller


tlf. 977 47 638


Overnatting

For de av dere som ønsker å overnatte på hotellet, kan rom bookes enten via booking@strandhotelfevik.no eller på telefon 37 25 00 00. Rom finnes i ulike romkategorier og prisklasser og Strand Hotel tilbyr 20% avslag på disse romprisene i september:
  • Enkeltrom kr 1395 per rom per døgn

  • Anneks kr 1795 per rom per døgn

  • Dobbeltrom kr 1895 per rom per døgn

  • Dobbeltrom med utsikt i den historiske delen kr 2095 per rom per døgn

  • Leiligheter fra kr 2995 per døgn og oppover alt etter hva man velger.


Alle prisene er for 2 personer inkludert frokost, parkering og adgang til velværeavdelingen. Ekstra
oppredning er mulig mot en tillegg i prisen på kr 395 per person inkl Frisk Fevik Frokost.


Har du lyst på et forfriskende morgenbad er det lurt å ta med seg badetøy, så man kan stikke ned på stranda og ta seg en dukkert i sjøen, eller man kan sette seg i en stol og nyte utsikten til hav og myke sanddyner.


Ønskeliste

Vi ønsker oss noe fra denne Ønskelisten eller gavekort hos Christiania Glasmagasin eller Illums bolighus

Send oss gjerne en hilsen