Sidene lastes inn ...

Natalie & Sverre

13. juli 2019
Leiranger Kirke
Vi gifter oss i Steigen

Vårt bryllup

Bryllup i Steigen 2019 står for tur! Vi gleder oss veldig og håper du kan komme å dele denne dagen med oss!
Vielsene blir i Leiranger Kirke og middag og fest blir på Helnessund brygge.


Torsdag og fredag i forkant av bryllupet legger vi inn noen aktiviteter som byr på det beste av Nord-Norge (les mer om dette under aktiviteter). Å legge en del av ferien til Steigen/Nord-Norge sommeren 2019 anbefales på det sterkeste!

På denne siden finner du informasjon om bryllupet, overnatting, reise/transport, aktiviteter mm. som er nyttig å vite.
Les godt igjennom så du ikke går glipp av verdifull informasjon! Siden vil også jevnlig bli oppdatert, så ta en titt i ny og ne.

Lurer du på noe kan du bare kontakte oss på mail, tlf eller facebook.
tlf Sverre: 958 49 336
tlf: Natalie: 412 27 752
mail: sverre.bjerkenes@gmail.com / natalie_gretland@hotmail.com

Og HUSK: dagen blir best med DEG/DERE!!

OBS: gjestelisten på facebook er ikke komplett siden ikke alle er der, men savner dere noen, så er blant annet din bedre halvdel invitert. Vi sender også ut invitasjon i posten i løpet av høsten.

Klemmer fra Sverre og Natalie

Overnatting

Under finner du et utvalg av overnatting i Steigen.

Viktig!: Ønsker du å bo på Helnessund eller låven henvender du deg til brudeparet. Ønsker du å bo på Manshausen eller Nordskot Brygge, bestiller du direkte.

 

 

Reise/transport

Kommer du med fly til Bodø har du to muligheter for å komme deg videre til Steigen. Det raskeste og rimligste alternativet er å ta hurtigbåten fra \\\\\\\"Bodø sentrumsterminalen kai\\\\\\\" til dit du skal bo, enten det er Helnessund eller Nordskot/Manshausen. Båten tar ca 1 time.  Alternativ nr 2 er å leie bil i Bodø å kjøre rundt, det tar ca 3,5 time. Da er du litt friere i Steigen og kan kjøre rundt i kommunen om du ønsker det.

Under finner du link til hurtigbåten. Den ordinære rutene Bodø-Svolvær går i sommer 2 avganger daglig.

Skal du ta båt videre fra Bodø til Steigen er det lurt å bestille fly slik at det korresponderer med båt videre, da det bare går 2 båter daglig. For å være sikker på å få plass på båten, er det lurt å bestille billett på forhånd.

Ruter finner du her eller som bilde helt nederst på hjemmesiden:

På selve bryllupsdagen vil det være privatsjåfører som skysser bryllupsgjestene fra Helnessund og Brennvika til kirken for vielse og tilbake når vielsen er slutt.

Vi har også ordnet privatsjåfører til de som har behov for skyss fra bryllupsfesten og hjem på kvelden. Navn og telefonnr til sjåførene vil være godt opplyst på selve dagen, så dere selv kan ringe å booke når dere har lyst å forlate festen. (Dere som bor i Helnessund har ikke behov for sjåfør på kvelden, siden lokalene og leilighetene er vegg i vegg)

Det vil også være 2-3 utleiebiler disponible i Helnessund for de som ønsker å kjøre seg en tur på egenhånd, eller ta seg til og fra fjelltur eller fjærtur.

 

 

Aktiviteter

Dagene før bryllupet blir det mulighet for følgende aktiviteter:

Dere som ønsker å være med på tur, må tenke på at været kan slå begge veier, så ta med både regntøy og shorts.

Fjelltur:
Torsdag ettermiddag evt fredag formiddag blir det mulighet for deg som ønsker deg en tur i fjellet. Skarbua ligger på ca 600 meter, mens Skåla er halvveis opp til Skarbua. Begge er nydelige turmål med masse fin utsikt om været er fint. Turen opp til Skarbua beregnes til 1,5-2 timer.

Tur i fjæra:
Ønsker du en snillere tur blant fjærstein og sand blir det mulighet å gå til en gapahuk i Lunvika torsdag ettermiddag eller fredag formiddag. Da kan du nyte fjellene nedenfra og opp og se utover havet med en god kopp kaffe.


Ribtur:
Ønsker du oppleve mest mulig av nord-norsk natur på kortest mulig tid, kombinert med fart og spenning. Turen vil ta deg med ut mellom holmer og skjær i vakker natur. Du får se blant annet Manshausen og Flatøya fyr. Det er beregnet ca 1,5 time og det vil koste ca 900 kr per person.

Det blir satt opp 2-3 turer avhengig av hvor mange som melder seg på.(påmelding direkte til Sverre/Natalie eller på facebook).

På Facebook vil det være avstemming for de mulige tidspunktene; fredag kl 16.00, 18.00 og 20.00

Mer informasjon kommer!! Har du spørsmål i mellomtid ta gjerne kontakt!:)

Pub-kveld fredag
Fredag kveld når nesten alle bryllupsgjestene er ankommet kan de som ønsker møtes på puben i Helnessund. Det blir mulighet for å kjøpe fiskesuppe og drikke i baren for de som ønsker det.
Her får dere mulighet til å møte kjente og ukjente, samtidig som brudeparet kan stikke nesen ut å hilse på gjestene sine mellom pynting av bord og lokaler.

Frokost søndag:
Ønsker du en bedre frokost søndag formiddag, vil det bli servert det til de som ønsker på Helnessund brygger til kr 180 per person.

Forlovere og Toastmastere

Sverre sine forlovere: Markus Bjerkenes(bror) og Ørjan Krüger(barndomskompis)

Natalie sine forlovere: Ellen Magnussen (venninne fra svømminga) og Sandy Therese Thulien-Dahlby (venninne fra Naprapathögskolan)

Toastmastere: Maren Komperød og Sjur Kvifte Nesheim (vennepar og Maren er barndomsvennine av Natalie )

 

Antrekk

Bryllupsantrekk:
Antrekk for kvelden blir dress og kjole. Du velger selv om du vil ha lang eller kort kjole, mørk eller lys dress. Det viktigste er at du føler deg fin den kvelden:).

Turtøy:
Du som ønsker å være med på tur må huske å ta med tøy som tåler det været som er meldt. Og det sikreste er å ta med regntøy og noe som kan holde deg tørt på beina. Men er det fint vær holder med med joggesko og noe behagelig tøy å gå i.

Mat og drikke

Matbutikk
Åpen 09-20 mandag-fredag, 10-18 lørdag.

Ankomst Hurtigbåt
Kommer du med båten som går 19.00 fra Bodø rekker du ikke matbutikken før den stenger. Vi anbefaler derfor at du handler det som trengs i Bodø før du tar båten, til kveldsmat og drikke den dagen du kommer og frokost dagen etter.  Mat utenom dette kan handles i butikken som ligger i Helnessund.

Kai-sammenkomst
Her blir det mulighet for grilling av medbrakt mat. Vi tar ansvar for grillen, mens du tar med den maten og drikken du ønsker. Blir det for kaldt, trekker vi inn.

Bryllupet
Det blir gratis mat og drikke under middagen + to kuponger til hver enkelt du kan bruke på valgfri drikke i baren utover kvelden. Drikke utover dette må dekkes fra egen lommebok.

Frokost søndag
Søndag formiddag blir det frokost for de bryllupsgjestene som ønsker det. Prisen blir ca 100 kr per pers.
Ønsker du frokost vil vi gjerne ha beskjed så det blir lettere å beregne mat.

Kjøkken i Leilighet
Hver leilighet er utstyrt med eget kjøkken, så her er det fullt mulig å lage seg en god frokost eller middag.

Gaver

Vi har ikke lagt ut noe gaveliste på butikker av praktiske årsaker, siden vi ikke får med oss så mye på flyet når vi skal tilbake til Sarpsborg.

Ønsker du å gi en gave blir vi veldig glad for penger til bryllupsreise.

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres