Logg inn for å se sidene

Silje & Daniel

01. august 2020
Sandefjord kirke 12:30
Vi gifter oss!

Kjære familie og venner!

Vi har gleden av å invitere akkurat DEG til vårt lenge planlagte bryllup!  Under følger en kort oppsummering av de viktigste punktene:


Lørdag 1. august

Kl. 12:30: Musikalsk vielse i Sandefjord kirke

Kl. 14:00: En overraskelse venter på Café Vintage mens brudepar m/følge fotograferes

Kl. 15:00: Innsjekk for overnattingsgjester på Scandic Park Sandefjord

Kl. 15:00-16:00: Gjestefotografering i Balustraden (utenfor bankettsalen) på Scandic Park

Kl. 16:00: Aperitiff med brudeparet i Balustraden

Kl. 16:30: Bryllupsfest i bankettsalen

Ca kl. 01:00 og senest kl. 02:30: God natt og sov godt

Søndag 2. august

Kl. 09:00-10:45: Frokost på Scandic Park.  Tilstrekkelig antall frokostbord er forhåndsreservert av hotellet til våre gjester.  NB: Pga. smittevernreglene er det kun to tidspunkt for servering av frokost på hotellet.  Gjester som er sultne før kl. 09:00 må selv reservere bord for å bli med i frokostpuljen fra kl. 07:00-09:00.

Kleskode:

Festklær som gjør deg glad og komfortabel fra topp til tå!

Toastmaster:

Festdirigent Bente Aven Lang tar i mot taler, komposisjoner og/eller kreative innslag, og dirigerer dem inn på rett sted under middagen.  Ta kontakt med brudens mor snarest mulig på tlf. 48223122 eller e-post bente@lang.no dersom du ønsker å benytte mikrofonen i løpet av kvelden.  Siste frist for tilbakemelding: mandag 20. juli.

Matintoleranse:

Gi beskjed til bruden på SMS 95767409 snarest mulig om eventuelle allergier og matintoleranser, uansett om du tror vi allerede vet hvilke matvarer du må styre unna. Siste frist for tilbakemelding er onsdag 22. juli.  Informasjonen vil bli videreformidlet til de kjøkkenansvarlige på Café Vintage og Park hotell.  Kontaktskjemaet nederst på denne siden kan også benyttes.

Smittevernregler

De fleste har fått med seg koronasituasjonen i Moss etter tre private bryllupsarrangement, og vi vil for all del unngå liknende tilstander i etterkant av vårt bryllup.  Vi vil derfor oppfordre til følgende:

Vi er glade for at det er Scandic Park som er ansvarlig arrangører av vår store dag, og ønsker at alle festgjester er sitt ansvar bevisst til det beste for seg selv og sine medgjester.  Vi håper alle får en flott og smittefri dag i Sandefjord!

Vielsen

Viktig info!

 • Vielsen starter presis kl. 12:30.  Oppmøte fra kl. 12:00.  Lurt å komme tidlig av hensyn til 'innsjekk' pga. smittevernregistrering. Vi må være ute av kirken senest kl. 13:45 da det skal være en ny vielse kl. 14:15.

 • Det er tillatt med inntil 200 deltakere i Sandefjord kirke, og det vil være en rekke venner og kjente som kun kommer i vielsen.  På grunn av smittevernreglene må alle forhåndsregistreres med navn og telefonnummer, og kirkekontoret vil oppbevare all personinformasjon i 10 dager før listen makuleres.  Alle festgjester er allerede registrert, og samtlige vil få en forhåndsbestemt plassering i kirken slik at vi sikrer én meters avstand mellom hver husstand.

 • Vi ønsker ingen forstyrrende bruk av mobiltelefoner under vielsen.  Vi har en dyktig fotograf tilstede som vil gjøre alle bildene tilgjengelige via hjemmesiden så snart bildene er ferdig redigert.

 • Gjester som ikke har muligheten til å glede oss med fysisk deltakelse vil få tilbud om online deltakelse.  Vielsen vil derfor bli overført direkte for gjester som ikke er tilstede i kirken, og det vil i tillegg være en uoffisiell 'hoffreporter' som filmer for å lage et minneverdig opptak av begivenheten.  Verken film eller foto vil bli publisert via åpne kanaler, men vennligst gi beskjed dersom du av en eller annen grunn skulle ønske en 'anonym' plassering i kirken.


Vi har mange musikalske innslag på programmet, og kan røpe at verdens eneste kvinnelige Formel 1-båtfører vil være sentral!  Hun er selvsagt fra Sandefjord, og har gått på skole med bruden.  I tillegg vil musikalske venner av brudgommen sørge for å transportere oss alle til et annet kontinent!  Resten av programmet vil åpenbares i kirken.

Gjestefotografering

Vi ønsker oss et bilde av alle festgjestene, og brudens faddere har sagt ja til å stå for fotograferingen av hver husstand etterhvert som alle ankommer Balustraden (se bilde nederst).  Det er derfor fint om alle tar ansvar for å møte opp i samlet tropp med 1 meters avstand til neste husstand i 'engelsk' kø opp trappen til Balustraden.  Fotograferingen vil foregå snarest mulig etter innsjekk kl. 15:00, og før brudeparet ankommer for felles aperitiff kl. 16:00.

Bryllupsfesten

Bryllupsfesten foregår i Bankettsalen (se bilde nederst).  Det vil bli servert 3-retters middag med vin og/eller mineralvann til maten.  På grunn av nåværende smittevernregler er det ikke tillatt med servering fra bardisk, men det vil bli anledning til å kjøpe eget drikke av servitører ved bordene etter at middagen er servert.  Overnattingsgjester kan sette beløpet på sitt eget rom, eller det kan betales med kort.  Kontanter er ikke tillatt, og det er ikke mulig med Vipps.

MERK!  Alle gjester som ikke har typisk norske ganer og som ønsker chili/piment ved siden av maten må snarest mulig si fra til bruden via SMS 95767409 eller ved hjelp av kontaktskjemaet under.  Dette fordi kjøkkenet må forberede spesialporsjoner til hver enkelt for å ivareta smittevernreglene.  Små beholdere vil bli plassert ved siden av hver enkelt gjest som ønsker dette, og det er anledning til å be om påfyll underveis.  Siste frist for tilbakemelding er onsdag 22. juli.

Når det skal danses er det også 1-meters regelen som gjelder.  Man kan selvsagt danse tettere med medlemmer fra sin egen husstand, men alle andre må holde 1 meters avstand fra skulder til skulder.  Dette kan jo være fint for dem som foretrekker å danse til sin egen takt og i tillegg er redde for å bli tråkket på tærne!  De som likevel skulle foretrekke organisert dans i takt med noen andre enn sin faste partner anbefales å studere følgende metode: https://www.facebook.com/watch/?v=2638207966446721  Ta gjerne med egne tau!

Overnattingsmuligheter

Scandic Park Sandefjord har reservert rom til en hyggelig pris for våre gjester, og det kan det bli rimeligere med Scandic Friends.

Hotellet kan tilby følgende:

 • Standard enkeltrom kr 990,- dobbeltrom kr 1090,-

 • Superior enkeltrom kr 1190,- dobbeltrom kr 1290,-

 • Familierom kr 1390,-

 • Suite kr 1790,-


Alle prisene er pr rom pr natt inkl. frokost.

Ta kontakt med Aina Bringsvor, Meeting & Event Coordinator:

Office: +4733447425

Email: aina.bringsvor@scandichotels.com

 

Alternativt kan vi låne ut en seng i vårt nye hus i Kodal, 13,7 km fra Scandic Park.  De som evt. har overnattet privat inviteres til felles frokost på Park hotell søndag 2. august.  Frokosten koster kr. 195,- per pers, og dette må dekkes av den enkelte.  Av hensyn til booking av frokostbord må hotellet ha beskjed i forkant.  Frist for tilbakemelding om behovet for privat overnatting og påmelding til frokost: senest 22. juli på SMS 95767409 eller via kontaktskjemaet nederst.

 

NB: Hotellet har dessverre ikke gjenåpnet det flotte Parkbadet innen 1. august, så de som ønsker et morgenbad tipses om det nyåpnede Strømbadet innerst i Sandefjordsfjorden rett ved hotellet.

Ønskeliste

Vi ønsker oss først og fremst friske og glade gjester, og ingen innstramming av nåværende smittevernregler.  Din deltakelse i vårt bryllup betyr mye, og det er viktig for oss at alle etterstreber å følge smittevernreglene fra FHI:

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/avstand-karantene-og-isolering/

Vi har noen ønsker på listen under dersom noen gjerne vil gi oss en gave i tillegg til å glede oss med sin deltakelse på vår store dag:

 1. Bidrag til familietur til Kamerun: kontonummer 3000.47.36733

 2. Bidrag til innkjøp av flaggstang til vårt nye hus: kontonummer 3000.47.36741

 3. En hyggelig/spennende/kreativ/kulinarisk/sosial/lærerik opplevelse

 4. Bryllupsliste for Silje & Daniel på Kitch\'n: https://www.kitchn.no/bryllup/vis-liste/114298

Spørsmål? Tilbakemelding? Lyst til å sende oss en hilsen?

Dersom du legger igjen din/deres e-postadresse vil vi kunne besvare henvendelsen mens vi brylupsplanlegger på spreng! NB: Denne tjenesten forstår seg dessverre ikke på emotikons og nymotens smilefjes, så bruk det norske alfabetet med tilhørende tegn :-)