Ingrid & Lars Martin

17. oktober 2020
Birkeland kirke 13:30
She said yes!

Velkommen

Så stas at dere vil feire bryllup sammen med oss! Vi legger opp til at alle som vil kan tilbringe hele helgen på Bjørnafjorden hotell, se mer info under. Vielsen vil finne sted ca en ca 25 min kjøretur unna hotellet - i brudens hjemkirke på Nesttun; Birkeland kirke. Vi gleder oss veldig til å se dere!


Gode klemmer fra Ingrid og Lars Martin

Overnatting

Bjørnafjorden hotell ligger i Bergens sørlige nabokommune Bjørnafjorden, ca 35 min kjøretur unna flyplassen. Alle hotellets rom er reservert til bryllupets gjester fram til 16. september. Oppgi bookingkode Aurlien/Hoaas ved bestilling av rom.


Booking:  (+47) 56 30 40 00


E- mail: booking@bjornafjord.no

Program fredag

Det blir en uformell samling med litt matservering på Bjørnafjorden hotell fredag kveld fra kl 17 og utover for de som ønsker dette :) Gi gjerne en lyd dersom dette er aktuelt for deg/dere!

Program lørdag

13:30 Vielse


16:30 Aperitiff serveres på Bjørnafjorden Hotell


17:00/17:15 Brudeparet ankommer Bjørnafjorden Hotell


17:30 Fotografering av alle gjestene


18:00 Middag

Ønskeliste

Tilbords


Kitch\'n


Vi ønsker også penger til et telt: Helsport Fjellheimen Superlight Camp 3 :)

Generell informasjon

Kleskoden er mørk dress


Om noen har allergier, ber vi deg si ifra så snart som mulig

Toastmastere

Våre toastmastere heter Maria Aasheim Grosås og William Skolt Grosås.


De kan kontaktes på tlf 454 91 165 :)

COVID-19

Vi følger nøye med på pandemiutviklingen i samfunnet. Vi planlegger med håp om at det lokale smitteutbruddet i Bergen er under kontroll før 17. oktober, samt at smitten i resten av landet holdes stabilt lav. Slik det ser ut nå, er det stor sannsynlighet for at festen på Bjørnafjorden hotell vil gå som planlagt. Hotellet er en ansvarlig arrangør, som har forsikret oss om at alle smitteverntiltak blir fulgt opp fra deres side.