Logg inn for å se sidene
Bryllup i Danmark

Gry-Anette & André

23. juni 2021
Lønstrup

Lønstrup

Gry-Anette tok med seg André til sitt ferieparadis på deres første ferietur sammen, og han falt like pladask for stedet som hun hadde gjort 20 år tidligere. Derfor er det helt naturlig for oss å velge denne plassen da vi, (forhåpentligvis),  skal gi hverandre vårt ja.


Lønstrup er en liten by nord i Danmark på kysten av Skagerrak og ligger i Hjørring kommune som er mest kjent for Danacup for de fotballinteresserte. Området er kjent for sin stadig skiftende kystlinje, forårsaket av skiftende sand og erosjon. Det blir ofte kalt "Lysets land" og det gamle fiskeværet med sine 559 innbyggere er nå en kunstnerby med gallerier, kafeer, restauranter og nydelig natur.

Kapp

For noen år siden klarte André og lure Gry-Anette til å flytte til HANS paradis på jord, og derfor er det naturlig å holde selve bryllupsfesten på Kapp. Siden vi har valgt å gifte oss i Danmark er det kun den tjukkeste slekta vi drar med oss dit, slik at venner og bekjente som ikke er riktig så verdensvante, kan drikke seg nedenom og hjem i tryggere omgivelser i andre enden av sommeren.

Toastmaster og forlovere

Toastmaster kommer vi tilbake til når vi finner en dertil egnet person...(jaja, så har vi ikke alt på stell ennå da)


 

En ting vi er skikkelig bortskjemte med begge to er en forlengelse av familiebuska med masse nydelige venner, og noen av disse har takket ja til å være våre forlovere. Så vi vil si tusen takk til Cecilie, Reidun, Sondre og Emil for at dere tar på dere denne oppgaven. Dere er en helt spesiell bukett med flotte folk og vi ser på dere som familie. Tusen takk for at dere tør å "gøtse" inni dette og forplikter dere til alt fra kleine bilder til det å faktisk troppe opp med gave på bryllupsdagen hvert eneste år i all overskuelig fremtid.For JA, bryllupsdagen er den 23 HVERT ENESTE ÅR! (moahaha)

Ønskeliste

Når man begynner å bli såpass oppi årene som oss, før en finner noen å slå seg til ro med, så er det ikke veldig mye man trenger. -tvert i mot så sliter vi heller med å få plass til alt rotet når to husstander har blitt til én! Derfor er det eneste vi ønsker oss en flott enebolig med et rom til hvert av ungene, en ny bil med minst 6 seter, en helt ny campingvogn i millionklassen eller en hytte på fjellet med badstue og jacuzzi.


Og for de som skjønte at dette egentlig bare var tull, (eller i allefall urealistisk vås) fra brudeparet og gadd og lese videre, så er den egentlige ønskelista veldig kort. Den består av to punkt som ville dekket alle andre eventuelle punkter. Siden vi møttes først etter de tre største barna kom til verden, har det vært vanskelig å kunne finne på noe alene bare vi to. Vi ønsker oss penger til å kunne dra på en uforglemmelig bryllupsreise sammen og så ønsker vi oss gavekort på barnevakt fra familien slik at gullungene blir ivaretatt når hønemor skal ta med seg kællen på tur. (Hu blir så lett bekymra hu som nærmer seg 40 a gitt)

Mer info kommer underveis :)

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres