Marte & Christopher

11. september 2021
Palais Stephanie Beach, Cannes
We are getting married!

Vårt bryllup

Velkommen til vår bryllupshelg som finner sted på vår favoritt strand Palais Stephanie Beach i vakre Cannes, Frankrike.


Vi ønsker veldig gjerne å dele helgen med dere og inviterer til mingling og middag fredag 10.09.2021 og bryllup 11.09.2021.


Program for helgen

Fredag 10.09.2021


Det er ikke noe arrangert opplegg på dagtid, men det er mye forskjellig å gjøre for de som ønsker og bruke fredagen i byen. Cannes er en vakker by med flotte gåturer bl.a opp til gamlebyen som byr på en fin utsikt over byen, gode handlegater og ikke minst nydelige strender med gode badetemperaturer (ca. 22-24 grader i vannet). Det er også flere muligheter for diverse vannleker tilknyttet strendene.

Fra kl. 17:30 har vi leid stranden Palais Stephanie Beach (Baoli Beach) med tilhørende restaurant.
Vi ønsker dere velkommen ved nedgangen til stranden (prøv å vær presis - evt. gi oss beskjed om dere ankommer senere på kvelden). Stranden har to nedganger og vår nedgang er trappen på høyre side av stranden når du ser ut mot havet. Ved inngangen vil alle gjester få tildelt armbånd (armbåndet må være på armen eller med i vesken/lommen både på fredagen og lørdagen da dette er din “inngangsbillett” for helgen. Det vil være vakter ved inngangen og nede på stranden for å hindre andre tilgang). Kvelden vil brukes til mingling, mat og hygge så lenge du måtte ønske frem til klokken 24:00.

Brudeparet står for servering av enkel asiatisk buffet med vinpakke (vin, øl, mineralvann og vanlig vann).
Dersom du skulle ønske andre drikkevarer så er det mulighet for å kjøpe dette i baren.

 

DEN STORE DAGEN
Lørdag 11.09.2021


Grunnet temperaturen vil seremonien foregå på ettermiddagen denne dagen. Det er derfor lagt opp til at du/dere kan bruke morgenen og formiddagen til å nyte Cannes.

Vi ønsker velkommen til Palais Stephanie Beach (Baoli Beach)  kl. 17:00. Vi har leid stranden, piren og restauranten ut kvelden for å feire den store dagen sammen.

Seremonien vil finne sted på strandens pir kl.17:30. Seremonien vil vare i ca 15-20 minutter.
Etter seremonien vil det bli mingling og champagne på piren før vi flytter oss over til restauranten for middag ca. klokken 19:00.

Det vil bli servert en treretters meny med vinpakke, øl, mineralvann og vann (Valget av vin falt på en lokal favoritt Minuty).

Etter middagen vil det være åpen bar i 2 timer som inkluderer vin, øl og mineralvann (drinker må man kjøpe selv).

Vi håper maten synker fort og at dere vil være med å feire/feste utover kvelden/natten.

Klokken 02:00 går musikken av og vi må dessverre avslutte festen da det ikke er lov til å holde på lengre nede på stranden. Vi håper dog at alle er såppas slitne at sengen vil være et meget godt og fornuftig alternativ.

 

Overnatting / Hotelltips

Vi anbefaler gjester å booke hotell i Cannes. Byen er liten og det er ikke store avstandene, så ved booking i Cannes kan man gå til det aller meste.

Det er yatch-week i Cannes den aktuelle helgen, og det vil følgelig være en del folk som drar dit - Vi anbefaler de som ønsker å komme i bryllupet samt bo i Cannes, om å booke hotell tidlig.

Cannes byr på et rikt utvalg av hoteller i alle prisklasser, og vi anbefaler mer enn gjerne hoteller tilpasset deg/dere dersom du skulle trenge tips (bare å ringe/sende sms). Under følger også noen hoteller som undertegnede har gode preferanser på:

- JW Marriott Cannes

- Le Grand Hotel Cannes

- Eden Hotel & Spa Cannes

- Best Western Premier Mondial

- Grey D´Albion Cannes

 

- Nehô Suites Cannes Croisette

- Best Western Plus Cannes Riviera Hotel & Spa

- Hotell Croisette Beach Cannes - Mc Gallery

Ankomst

Vi anbefaler å fly til Nice airport som er den nærmeste flyplassen. Flyturen tar ca 2 timer og 45 minutter fra Oslo lufthavn.

 

Det er flere måter å komme seg fra Nice airport til Cannes:

- Tog fra Nice airport til Cannes sentrum. Stasjonen i Cannes ligger midt i sentrum og avstandene i Cannes er korte. (Toget tar ca. 25-30 min).

- Det er gode taxi/Über muligheter (ca. 30-40 min).

- For de som har lyst på et lite eventyr så er det også mulig å booke helikopter fra flyplassen og lande midt på havna i Cannes (ca. 15 min)

Kleskode

September er fortsatt en sommermåned i Cannes og temperaturen ligger på ca. 20 til 25 grader på land og ca. 22 til 24 grader i vannet.

FREDAG:
Enkel og sommerlig bekledning - Her kan du komme som du vil. Vi anbefaler lette sko da vi legger opp til litt leker på stranden.

LØRDAG:
Damer: Lang kjole (sommerlig, ikke helhvit )
Herrer: Lys bukse og skjorte/lys dress er å anbefale (lin, bomull, hva enn du ønsker).

Vi skal oppholde oss på stranden, piren og i strandrestauranten så velg sko du selv synes passer. Strandrestauranten har gulv og det er treheller ut til piren, så man trenger ikke å gå i sanden. 

Toastmaster

Thomas Halstensen var ønsket og ønsket også selv å lede oss gjennom kvelden.

Noen ord fra Thomas:

Hei,
Mitt navn er Thomas. Jeg er kompis av Christopher & Marte. Jeg skal være toastmaster for kvelden og dersom du skulle ønske å holde tale eller har noen andre tanker/idéer for kvelden - ta kontakt med meg på 908 98 136.

Det blir et stramt opplegg og brudeparet har også lagt føring på at de ikke ønsker å ha for mange taler (heller ikke lange taler) slik at middagen ikke skal ta strekke seg ut i evigheten. Send meg sms eller ring så skal jeg se om det lar seg gjøre dersom du har ønsker om tale / noe annet.

TH

Allergier

Dersom det er noen som har allergier vi skal ta hensyn til, er det fint om dere informerer oss om dette innen 01.03.2021.

RSVP

Svarfrist er satt til 01.02.2021

Send svar på om du kommer til enten:

Marte :  48242820 / marte_mjelde@hotmail.com

Christopher :  90960836 / chris_j89@hotmail.com

Gaveønsker

Vi vet at det koster å fly ned og bo på hotell - Vi ønsker oss derfor ingen gaver fra gjester.

Vårt største ønske er at dagen skal bli så bra som mulig og at alle er klare for fest og moro, slik at vi kan skape gode minner sammen.