Tommy & Tonje

18. juni 2022
Fana kirke

Vi gifter oss!

Vi gifter oss, og du inviteres til feiring og fest!


Vielsen starter klokken 14:00 i Fana kirke.
Det er parkeringsmuligheter utenfor kirken. For tilreisende som bor på hotell i sentrum så undersøker vi muligheter for buss fra sentrum til kirken og tilbake igjen.


Middag og fest finner sted på Fløien folkerestaurant. Middagen blir servert klokken 18:00. Vi har selvfølgelig ordnet transport opp og ned med Fløibanen.


Toastmaster for kvelden er brudens bror, Vidar Østevik. Dersom du ønsker å holde en tale eller annen form for underholding kan dette avtales med han på e-post vidar.ostevik@gmail.com eller tlf 479 17 140.


For de tilreisende anbefales det å bestille hotell eller for eksempel Air BnB. Vi har forsøkt å skaffe rabattkoder på overnatting på hoteller i sentrum, men det var vanskelig da det er arrangementer i Bergen denne helgen. Vi har fått en rabattkode hos Scandic Neptun (PROMO20B), denne gir 20% rabatt på Flex-priser. Vi har booket rom på Hotell Norge, like ved den blå steinen på Torgalmenningen.Vi har laget ønskelister på Brødrene Pedersen og Kitchn:Vi setter også stor pris på bidrag til bryllupsreise, foreløpig ukjent destinasjon. Kontonummer: 9801 28 34403

Matallergier, spesielle behov eller andre spørsmål kan sendes direkte til brudeparet.


Foreløpig ser det ut så korona ikke kommer til å sette begrensninger på bryllupsfesten vår - hurra! Vi gleder oss til å feire dagen med dere :)

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres