Logg inn for å se sidene

Malin & Thomas

11. september 2021
Blaker skanse
Vi gifter oss!

Vi tror faktisk vi kan ha fest!

Vi har gleden av å invitere til bryllupsmiddag og bryllupsfest 11. september 2021!


For å kunne dele dagen med alle vi er glad i er halvparten invitert fra middag og halvparten fra kaffe og påfølgende fest. Se invitasjon!


Middag kl. 15.00.
Kaffe, kaker og påfølgende fest kl. 18.00.
Det serveres vin, øl og litt attåt kaffen.


Kleskode: Pent antrekk.
Vil du holde en tale eller noe annet innspill?  Kontakt toastmastere Stine og Fredrik på tlf 995 04 112


Bruden fornærmes ikke om gjester kler seg i rødt, lyserosa, hvitblomstret eller svart.

Ønskeliste

Vi har bodd sammen i flere år og har mye av tingene vi trenger, så nå ønsker vi oss stort sett penger. Disse skal spares så vi får tatt en ferietur til Japan, og resten vil vi bruke på sparing til bolig.

Kontonr: 9802 13 81438

Vi ønsker oss også hjelp rydde og rigge ned etter festen søndag 12. september. Si ifra til Malin om du ønsker å hjelpe med noe av dette.

Her er også en link til ønskeliste: https://www.gavelisten.no/g/ZHC788G 

Overnatting og reise

Blaker Skanse ligger et par hundre meter fra Blaker togstasjon, sjekk tog og rutetider på ruter.no. Adressen er Skansevegen 25, 1925 Blaker.

For at turen hjem ikke skal koste skjorta setter vi opp minibusser fra 02.00. Disse vil kjøre til Lillestrøm og Aurskog. Disse kan benyttes for en billigere penge enn taxi.

Hvis du trenger overnatting for en billig penge har Blaker Skanse noen veldig enkle rom (seng og felles bad+kjøkken), dette koster ca 200/ 250 kroner per pers om du er villig til å dele med en eller to andre :)  Gi beskjed så booker vi deg inn! Det er begrenset med plasser.

Ønsker du mer flott overnatting er det nok lettest å booke hotell i Lillestrøm, eksempelvis er Thon Hotel Arena  og Scandic Lillestrøm rett ved togstasjonen.