Sidene lastes inn ...
Vi gifter oss!

Tuva Aune & Kim Orlin

08. juli 2019
Kabakum

Vårt bryllup

Kjære gjester,

Nå har ting virkelig begynt å falle på plass, ettersom vi nå faktisk har (etter noe om og men) et sted for bryllupet. Bryllupet vil bli avholdt på Sunny day resort (https://sunnydaybg.com/). Dette er ikke så langt fra det stedet vi opprinnelig skulle avholde bryllupet, bare 10-15 minutters gange fra Kabakum beach.

Overnatting

Bryllupet blir altså på Sunny day marina, like utenfor Varna sentrum (ca 13 min med bil). Det beste er å bo i området ved Kabakum Beach og det er flere fine hoteller der. Flere av gjestene våre har allerede booket seg inn på Cabacum Plaza Aparthotel.

Vi kommer til å bo i et leilighetskompleks like ved Cabacum Plaza. Dersom noen er interessert i å sjekke ut ledige leiligheter der, ta kontakt så ser vi hva som er ledig.

Like over stranden (opp en bakke og litt bort) er Cabacum Beach Residence som er et stort leilighetskompleks/hotell med god standard. Det er også noen av gjestene våre som allerede har booket seg inn der.

Ellers er det bare å ta kontakt med oss dersom dere lurer på noe angående overnatting. Det er flere som tenker å leie hus i området. Da vil man ofte bli litt mer avhengig av leiebil, men bare spør om dere vil at vi skal se på beliggenhet.

Flyreise

Norwegian har direktefly fra Gardermoen til Varna. Ving (og muligens flere) har også charterfly fra Gardermoen til Varna, så det er gode muligheter for å komme seg enkelt tur/retur Varna/Oslo.

Vi kommer til å bli ganske mange nordmenn i Varna uken rundt bryllupet, så det kan lønne seg å bestille fly ganske snart dersom man vil sikre seg plass på direkteflyene. mange av plassene på direkteflyvningen er allerede booket, men det går flere fly dersom man er villig til å ta en mellomlanding.

Vi kommer til Varna 1.juli og blir så lenge vi har gjester i byen, men sånn omtrent til den 16. juli (vi kommer til å avvente med å bestille retur).

Gaver

Vi ønsker oss i bryllupsgave at dere kommer i bryllupet. Vi er klar over at vi har planlagt et bryllup som det er litt kostbart å delta på. Vi håper mange vil benytte anledningen til en sommerferie i Bulgaria og muligheten til å svømme i Svartehavet.

Vi vil gjerne ha beskjed om når dere kommer til Varna og når dere reiser hjem. Send oss gjerne informasjon om fly og overnatting på epost, her inne på nettsiden eller på sms. For alle som ikke reiser charter prøver vi å ordne med henting på flyplassen når dere ankommer.

Vi gleder oss enormt!

Stor klem fra Kim og Tuva

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres