Sidene lastes inn av Kitchn ...
Vi gifter oss!

Tuva Aune & Kim Orlin

08. juli 2019
Hotel Noy, Kabakum

Vårt bryllup

Kjære gjester,

Ting begynner å falle litt mer på plass i Kabakum og vi gleder oss veldig til sommern! Her kommer litt informasjon, men det vil stadig bli oppdatert. Vi skal prøve å si fra når viktig informasjon kommer :)

Overnatting

Bryllupet blir på Kabakum Beach, like utenfor Varna sentrum (ca 13 min med bil). Det beste er å bo i området ved Kabakum Beach og det er flere fine hoteller der. Flere av gjestene våre har allerede booket seg inn på Cabacum Plaza Aparthotel. Dette er et helt nytt og veldig flott hotell 7 min gange fra bryllupsfesten langs stranden. Ellers vil det bli mulighet til å booke seg inn på Hotel Noy hvor festlighetene skal være. Vi jobber litt med å få på plass en god løsning for booking av rom (resepsjonisten som jobber om vinteren snakker kun russisk), men dette er et helt ok hotell med rimelige rom (omtrent 400,- natta).

Vi kommer til å bo i et leilighetskompleks midt mellom Noy og Cabacum Plaza, med noen netter på Noy akkurat rundt bryllupet. Dersom noen er interessert i å sjekke ut ledige leiligheter der, ta kontakt så ser vi hva som er ledig.

Like over stranden (opp en bakke og litt bort) er Cabacum Beach Residence som er et stort leilighetskompleks/hotell med god standard. Det er også noen av gjestene våre som allerede har booket seg inn der.

Ellers er det bare å ta kontakt med oss dersom dere lurer på noe angående overnatting. Det er flere som tenker å leie hus i området. Da vil man ofte bli litt mer avhengig av leiebil, men bare spør om dere vil at vi skal se på beliggenhet.

Flyreise

Norwegian har direktefly fra Gardermoen til Varna. Ving (og muligens flere) har også charterfly fra Gardermoen til Varna, så det er gode muligheter for å komme seg enkelt tur/retur Varna/Oslo.

Vi kommer til å bli ganske mange nordmenn i Varna uken rundt bryllupet, så det kan lønne seg å bestille fly ganske snart dersom man vil sikre seg plass på direkteflyene. Erfaringsmessig er også januar og februar en måned med ok priser på Norwegian.

Vi kommer til Varna 1.juli og blir så lenge vi har gjester i byen (vi kommer til å avvente med å bestille retur).

Gaver

Vi ønsker oss i bryllupsgave at dere kommer i bryllupet. Vi er klar over at vi har planlagt et bryllup som det er litt kostbart å delta på. Vi håper mange vil benytte anledningen til en sommerferie i Bulgaria og muligheten til å svømme i Svartehavet.

Vi vil gjerne ha beskjed om når dere kommer til Varna og når dere reiser hjem. Send oss gjerne informasjon om fly og overnatting på epost, her inne på nettsiden eller på sms. For alle som ikke reiser charter prøver vi å ordne med henting på flyplassen når dere ankommer.

Mer informasjon kommer. Vi har akkurat inngått avtale med en bryllupslpanlegger i Bulgaria som kommer til å hjelpe oss med alt av det praktiske. Det hjelper mye når vi ikke snakker bulgarsk selv og eierne av Noy er fra Serbia :D

Vi gleder oss enormt! Husk å svar på invitasjonen :)

Stor klem fra Kim og Tuva

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres