Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene

Jonas & Julie

24. august 2019
Gamlebyen Gjestgiveri

Vårt bryllup

Hjertelig velkommen til vårt bryllup!


Hvem er invitert? Dere som er invitert står oppført på konvolutten til innbydelsen. Vi ønsker å be dere voksne, og har satt en nedre aldersgrense på 15 år. Vi velger å ikke ha barn tilstede da det blir servert alkohol. Dere som er invitert som er under 18 år, har foreldrene ansvar for. Foreldrene må da ta en avgjørelse på når det ikke passer seg at de er der lenger. Servitørene vet hvor de under 18 år sitter ved bordet, så de ikke får servert alkohol til maten, men på festen må foreldrene ta ansvar for dette. Er det noen spørsmål ang vår gjesteliste, er det bare å ta kontakt.

Svarfrist?  Svar gis til Julie innen 31. Mai 2019. Ring eller send melding på nr. 97185744. Om det blir endringer etter svarfrist, ønsker vi beskjed så fort som mulig.

Hva skal jeg ha på meg? Mørk dress/Lang selskapskjole. Hvitt er forbeholdt bruden.

Gaveønsker? Vi har bodd sammen allerede i snart 6 år, og vi har det vi trenger til hus og hjem. Vi ønsker oss derfor penger til å kunne dra på en bryllupsreise.

Hvor? Både vielse, middag og fest foregår i samme lokale - Gamlebyen Gjestgiveri - i Gamlebyen Fredrikstad. Det er begrenset med parkering inne i Gamlebyen, men det finnes en grusplass før man svinger inn til selve Gamlebyen, ved Kongsten.

Hvem skal holde vielsen? Vi blir viet av Gunn Hedberg fra Humanetisk Forbund.

Hvor og når skjer vielsen? Dere møter opp på Gamlebyen Gjestgiveri i god tid før vielsen, som starter kl. 15:00. Finn dere en stol, trenger ikke å tenke på hva som er riktig side, men nærmeste familie skal få sitte lengst fremme. Vi ønsker å se ansiktene deres under vielsen og har leid inn fotograf som tar bilder. Vi ber derfor om at telefonen blir på lydløs i lomma. Dere får program for vielsen ved ankomst.

Hva skjer etter vielsen? Etter vielsen, blir brudeparet og forlovere fotografert en liten stund. Da er det mulighet for å skrive en hilsen i gjesteboka og alle får en velkomstdrink hver.

Når er middagen? Middagen starter når brudeparet er tilbake, og vi skal kose oss lenge med en 3 retters meny, taler og innslag.

 

Hva skal vi spise? 

Forrett: Laksetriologi.

Hovedrett: Kyllingbryst fra Stange med potetpurè, ovnsbakte grønnsaker og kjørvelsaus.

Dessert: Sjokolade delice kake med vanilje is, karamelliserte nøtter og collis.

Hvis det er allergier vi trenger å vite om når det gjelder mat? Send oss en melding!

 

Hvem er toastmaster? Jan Erik Eriksen er toastmaster, og han kan nås på telefon nummer 976 60 107, om det er noen som vil komme med et bidrag til kvelden. Frist på dette er 24.07.19 slik at han får tid til å få en god oversikt på hva som skal skje når.

Hva skjer etter middagen? Toastmaster vil gi beskjed når middagen og programmet der er ferdig, og vi flytter oss over i festlokalet, der har vi allerede vært under vielsen. Baren vil da åpne, og det blir underholdning.

Når blir det kake? Det blir en pause fra underholdningen, og det blir servert kaker.

Hva skjer så? FEST! Etter vi har spist kake, fortsetter underholdningen, og vi skal kose oss langt ut i de sene nattetimer.

SPØRSMÅL ? Send oss en melding!

Send oss en melding!