Vi gifter oss!

Marte & Pål

14. august 2021 Hamar/Helgøya

Vårt bryllup

Dato: lørdag 14. august
Klokkeslett: 12:00
Sted: Hamardomen, Domkirkeodden på Hamar


 

Kjære familie og venner.

Vi gleder oss til å feire denne dagen med dere!

OBS! Vi har bestemt oss for å flytte bryllupet til 14. august i håp om at tidene er litt annerledes da.

Dagen starter med vielse i Hamardomen kl. 12:00. Dørene åpner en halvtime før. Det er parkering i nærheten og det går fint an å la bilen stå der til søndag.

Etter vielsen står det to busser klare til å frakte oss over til Hovinsholm gård på Helgøya hvor vi fortsetter festen. Bussturen er på ca. 40 minutter, men ta det med ro - vi skal sørge for at det ikke blir kjedelig.

Når vi kommer frem til Hovinsholm blir det fingermat og drikke. Forhåpentligvis kan vi nyte dette ute i solen omgitt av fine omgivelser. Vi setter oss tilbords kl. 17:00, og deretter vil hovmester Line og hennes crew sørge for at vi blir gode og mette før vi skal danse oss ut i de sene nattetimer.

Det kommer to busser som frakter oss tilbake til Hamar kl. 03.00. Du skal ikke se bort ifra at bussjåføren kan stoppe på veien hvis det er behov for det.

Overnatting

Vi anbefaler å finne et overnattingssted på Hamar, da bussene frakter oss til Helgøya herfra lørdag formiddag og kjører oss tilbake natt til søndag.

 
Hotell:

Både Victoria Hotell og Clarion Hotel Astoria ligger sentralt i Hamar, kun et par hundre meter fra togstasjonen. Her er det også gode parkeringsmuligheter i nærheten av hotellene. Litt lenger unna, men fortsatt sentralt, ligger Scandic Hamar. Her er det parkering på stedet.

I Brumunddal, som vi kjører forbi på hjemveien natt til søndag, ligger Wood Hotel. Også kjent som et av verdens høyeste trebygg. Dette kan også være et fint overnattingssted og ligger ca. 15 minutter med bil fra Hamar sentrum.

På bussturen hjem natt til søndag vil det bli mulighet for å stoppe bussen enkelte steder på vei til Hamar sentrum. De nevnte hotellene ligger på veien, så det vil derfor være enkelt å hoppe av på et av de. En av bussene vil også ta turen om Ottestad.

Ønskeliste

Den største gaven på festen er deres nærvær!

Vi har laget ønskeliste hos Tilbords og Hamar Glassmagasin. Vi ønsker oss hovedsakelig penservise slik at vi kan be dere på hyggelige selskaper og middager i fremtiden. Vi setter stor pris på om dere gir beskjed til en som jobber der at det er i forbindelse med vårt bryllup, slik at de kan krysse av i listen.

https://www.tilbords.no/bryllup/vis-liste/?wishListId=59099

https://www.designforevig.no/bryllupslister/265053

Når forholdene ligger til rette for det så drømmer vi om å legge bryllupsreisen til New Zealand. Vi ønsker oss veldig gjerne bidrag til  turen og har derfor opprettet en sparekonto. Kontonummer: 8150 10 62766

 

Kontaktpersoner

Vår kjære venn Simen Liberg Tronsaune skal være toastmaster.
Ønsker du å si noen ord eller gjøre noe sprell i løpet av dagen, gi beskjed til Simen.
Simen kan kontaktes på tlf. 412 23 858.

Vår hovmester, Line, har kontroll på alt som skal skje i løpet av dagen. Line kan kontaktes på tlf. 911 72 108.

Kommer du/dere?

Vi ønsker å vite om du/dere kommer i bryllupet. Svarfrist er 15. juli.


Fyll inn navn på deg/dere, e-postadresse (valgfritt) og eventuelle allergier eller matbehov nedenfor.