Caroline & Stine

23. juli 2022
Rømskog Spa & Resort
Vi gifter oss!

Vårt bryllup

17. juli skal vi gifte oss på vakre Rømskog Spa & Resort. Etter over 5 år som kjærester og 2,5 år som forlovet følte vi tiden var inne for å ta neste skritt. Da vi var rundt og tittet på potensielle lokasjoner, falt vi helt for denne perlen av et hotell i flotte Aurskog Høland. Vi ønsket å flytte bryllupet ut av byen slik at alle kan slippe ned skuldrene og bare kose seg. På Rømskog Spa & Resort er det gode turmuligheter, treningsrom og selvfølgelig spa både innendørs og utendørs. Dersom noen bare vil sove lenge og slappe av så er selvfølgelig også det lov.

Festligheten vil vare fra fredag til søndag, men det er selvfølgelig opp til hver enkelt hvor lenge man ønsker å være der. Priser for oppholdet finner dere under «priser» i menyen til venstre.

Dersom man ønsker å bestille spabehandlinger kan dette gjøres på tlf 69 00 25 80 eller mail booking@romskogspa.no. Oversikt over behandlinger finner dere her: https://romskogspa.no/spa/

Er det noen som ønsker å si noen ord eller har noen andre ideer på lager, kan toastmaster, Andreas Skifjeld, kontaktes på tlf 45 21 34 50 eller mail: andreas@skifjeld.me

Det vil bli satt opp buss fra Oslo S og Gardermoen. Tidspunkter kommer vi tilbake til.

Dersom noen har noen allergier, kan dette gis beskjed om til oss.

Vi forventer ikke gaver, for oss er den største gaven at dere ønsker å feire den store dagen sammen med oss. Likevel er det noen som har bedt om å få ønskeliste så dette legges inn under en egen fane vi har kalt «gaveønsker».

Håper å se dere alle på vår store helg.

Program

Fredag


På fredag vil det bli en bli kjent-dag. Det serveres pastasalat med kylling og brød. Det vil bli underholdning og det er mulig å benytte SPA-anlegget dersom det skulle friste. Det vil også være fine turmuligheter og hotellet har treningsrom innendørs såvel som crossfit-løype utendørs, dersom noen ønsker å bevege kroppen litt. Det er også en natursti med quiz i området rundt hotellet hvis noen vil trimme hodet.


Lørdag


Frokosten inntas når det måtte passe. På formiddagen vil det bli en valgfri historisk vandring for de som ønsker det. For de som ønsker å trene litt så vil det bli lagt opp til en basis-/styrkeøkt med en som er sterk :) Ønsker man å slappe av eller ta turen på spa så er selvfølgelig det mulig.

Det vil serveres enkel brødmat til lunsj. Vielsen vil finne sted kl 16.00 utenfor hotellet. Etter dette spaserer vi sammen opp i restauranten hvor bryllupsmiddagen vil bli servert. Festen vil foregå utendørs dersom været tillater det, hvis ikke blir det dans og livemusikk i festsalen i tilknytning til hotellet. Rundt kl 24 vil det serveres wienerpølser til de som fortsatt holder det gående.


Søndag


Sen frokost og individuell hjemreise. Bussen vil kjøre innom Gardermoen og Oslo S.

Om Rømskog Spa  • Zen Resort & Spa ved innsjøen Vortungen ble åpnet høsten 2008. Spa-hotellet ble bygget for 140 millioner kroner. Utbyggingen er av de største investeringer som er gjort i Rømskog kommune. Konseptet fungerte ikke og hotellet gikk konkurs. I januar 2011 ble det solgt for 38 millioner kroner. De nye eierne vil etablere et opplevelsestilbud til konferanse- og privatmarkedet. Det nye hotellet åpnet den 13. mars 2011. Hotellet ble igjen oppusset høsten 2019.

  • Hotellet har 44 rom, hvor 5 er suiter.

  • Med seks behandlingsrom, avslappingsstuer, utendørs saltvannsbasseng, varme og kalde innendørsbasseng, samt vår toppmoderne utendørs sauna i vannkanten ligger alt til rette for en strålende helg.

Om Rømskog


  • Rømskog ligger ca. 90 km unna Oslo

  • Rømskog var en tidligere kommune i landskapet Østfold i Viken fylke. Den ble 1. januar 2020 innlemmet i Aurskog-Høland kommune. Før det var Rømskog en av landets minste kommuner med i underkant av 700 innbyggere.

  • Den grenset i vest og nord til Aurskog-Høland, i øst og sørøst til Sverige og i sør til Marker.

  • Rømskog har vært bebodd siden før tidlig steinalder. De første gårdene ble bygget ca. 500 f. Kr., men husdyrhold antas å ha vært drevet allerede for 4000-5000 år siden. Gårdene Flaten og Bøen er trolig blant de eldste i bygda og mange av dagens gårder stammer fra vikingtiden.

  • Rømskog har over 100 sjøer og tjern med rike fiskemuligheter, og jaktmuligheter på blant annet elg og gaupe. Det finnes merkede turstier og det er muligheter for turorientering i sommerhalvåret

  • Snittemperaturen i juli er 15,2 grader

Priser

Dobbeltrom: 1950 kr pr. natt

(Frokost og inngang på SPA er inkludert i alle rom)

 

Vi dekker:

Middag på fredag (pastasalat m/kylling)

Enkel lunsj på lørdag (brødmat)

Bryllupsmiddag (3 retters + drikke)

Nattmat (pølser)

To bonger pr. person til festen

Busstransport fra Oslo S/Gardermoen

Spørsmål og svar

Hva er adressen?

Rømskog Spa & Resort, Vortungen, 1950 Rømskog

Hva skal jeg ha på meg?

På bryllupsfesten er kleskoden kjole og dress ellers er det bare å kle seg sommerlig.

Er det mye mygg der?

Siden hotellet ligger ved vannet kan vi ikke garantere at det er helt myggfritt. Hotellet har satt opp to store myggmaskiner slik at det likevel skal være minimalt.

Hvor mange kommer i bryllupet?

Det er ca 70 inviterte gjester fra nord til sør.

Har hotellet en hjemmeside jeg kan se på?
www.romskogspa.no

Hva må jeg pakke med meg?

Håndkle, morgenkåpe og tøfler fås utdelt på hotellet. Ta med sommerlig antrekk til fredag kveld og kjole eller dress til festen på lørdag. Vielsen vil foregå utendørs så husk tøy. Husk også badetøy, treningstøy, tursko eller avslappingstøy - alt ettersom hvilke tilbud du ønsker å benytte denne helgen.

Hvordan ser rommene ut?

Rommene ble pusset opp i høst og holder et bra nivå. Alle rommene er plassert i samme gang. Det er 39 dobbeltrom og 5 suiter på hotellet, vi har foreløpig reservert alle hele helgen. Man kan bo inntil 2 voksne og 1 barn på hvert rom. Bilder av rommene ligger under «bildegalleri» til venstre i menyen.

Hva ønsker dere i gave?

Det eneste vi ønsker oss er at dere har lyst til å tilbringe helgen med oss. Vårt største ønske er derfor gode minner sammen med våre nærmeste.

Hvordan er det med barn?

Dere velger selv om dere har lyst til å ta med barn. Middagen ligger i umiddelbar nærhet til rommene slik at det vil være mulig å bruke babycall. Vi har også reservert hele hotellet slik at det ikke vil være andre gjester der.

Hvordan vil selve vielsen foregå?

Selve vielsen vil foregå utendørs rett utenfor hotellet på en søt og liten holme. Husk klær til dette. Carolines onkel, Geir, har i kraft av sin jobb som ordfører vigselsrett og vil stå for selve vielsen.

Gaveønsker

1. penger til bryllupsreise

2. kunst/interiør som kan minne oss om den store dagen

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres