Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Julie & Johannes

04. september 2021 Trondheim

Velkommen!

Hei, kjære venner og familie!

Etter å ha kjent hverandre halve livet og vært kjærester i 9 år, er det på tide å gjøre dette skikkelig. Vi gleder oss masse til å gifte oss i hjembyen vår, og ikke minst å samle alle dere!

Praktisk informasjon

Fredag 3. september
Hagefest med enkel varm servering hos brudens foreldre i Sunnlandsvegen 26 fra klokka 18:00. Vi satser på en varm sensommer-kveld, men det blir mulighet for å trekke inn. Ta med en varm genser/jakke!

Lørdag 4. september
Vielse i Lade Kirke kl 14:30

Bryllupsfest på Ringve Folkemuseum etterpå. Kleskode er mørk dress. Gangavstand 900 m, ca 12 minutters gåtur, men vi setter også opp transport.

Toastmasterne er våre eminente brødre Andreas & Andreas, ta kontakt med dem innen 1. September hvis du ønsker å bidra med tale eller annen underholdning på selve dagen.

Det vil bli arrangert nachspiel etter bryllupsfesten, så kom uthvilt!

Søndag 5.september 
Brunsj hos brudgommens foreldre i Volvevegen 7 fra klokka 12:00, for alle som har mulighet.

 

Barn er veldig velkomne til feiringen, utenom middag og bryllupsfest som er forbeholdt voksne gjester.


Rombestilling
Vi har fått holde av noen rabatterte rom på Scandic Hotel Bakklandet, som kan bookes innen 2.september ved å bruke koden "BJUL030921" ved booking gjennom hjemmesiden deres https://www.scandichotels.no/hotell/norge/trondheim/scandic-bakklandet.

Gaveliste

Hvis tiltaksnivået tillater oss å arrangere bryllup slik vi vil, og alle dere prioriterer risiko/ferie/økonomi til å komme, er det egentlig mer enn nok gave!

Skulle dere ønske å gi oss noe mer konkret, har vi registrert gavelister her:

https://www.tilbords.no/bryllup/vis-liste/?WishListId=71331
https://www.kitchn.no/onskeliste/124433

 

I stedet for gave er det også veldig velkomment med en donasjon til Leger Uten Grenser, benytt gjerne denne linken. Velg "bryllupsgave" og oppgi våre navn. Adresse: Torkegutua 8D, 2819 Gjøvik

https://legerutengrenser.no/stott-oss/gi-na

 

 

Påmelding

Skriv inn ditt og eventuell partners navn, om dere kommer fredag/lørdag/søndag og om dere har noen matvareallergier/-intoleranser. Hurra!