Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Marie & Hjalti

16. juni 2018 • Mjøsli
-754 dager igjen!

Vårt bryllup

Vi ønsker velkommen til bryllup på lille Mjøsli 16.juni 2018!

Vielsen finner sted i Tangen kirke kl. 11:30. Vi møtes alle sammen utenfor kirken og slår følge ned kirkegulvet. Ikke noe dilldall :)

Om været tillater det tenkte vi det kunne være fint å gå Pilegrimsveien i følge fra kirken til hytta.  Turen tar ca. 45 min, så ta med gode sko :) Om noen heller ønsker å kjøre bil er det selvfølgelig lov. Vi kan også ta en pause på veien.

På hytta blir det casual bryllupsfest med grilling, hagespill, champagne, kaker, lek, dans og moro!

Vi står for mat (grillpølser og sliders) og noe drikke, men ta gjerne med dere det dere selv ønsker å drikke utover kvelden.

Antrekk blir lett og sommerlig, feks. dressbukse og skjorte/sommerkjole. Ta gjerne med lettere klær til festen om det blir fryktelig varmt.

Vi håper selvfølgelig på strålende sommervær, men om været blir dårlig har vi partytelt, varmelampe og tepper. Ta med varme klær til kvelden uansett, for ute skar vi vara, dasserru!

Vi gleder oss masse til en uhøytidelig og hyggelig feiring med dere :)

 

 

Overnatting

Vi har leid noen campinghytter på Tangen Camping for anledningen.

Det finnes bl.a. dusj, WC, kjøleskap og fire sengeplasser i hver hytte.

Tangen Camping ligger rett ved kirken og hyttene er leid f.o.m. fredag 15. juni til 17.juni.

Mjøsli

Mjøsli er en liten koselig hytte ved Mjøsa på Espa. Den ble bygget i 1938 av Maries oldeforeldre Oskar og Sigrun. De var begge født og oppvokst i området.

Marie har mange fine barndomsminner herfra med hele familien, og tok med Hjalti hit for første gang en måned etter vi ble sammen i 2007.

Mjøsli ligger på Pilegrimsleden mot Trondheim, og i 2015 gikk vi fra Oslo til hytta. En laaang og seig tur, men med det beste turfølget og en destinasjon verdt slitet!

Vi har hatt mange fantastiske turer hit sammen, blant annet sommeren 2017 da Hjalti gikk ned på kne på den splitter nye terrassen.

Mjøsli er liten, men veldig god. Enkel standard, uten innlagt vann, men med strøm. Forbrenningstoalettet Cinderella finnes i Palasset ved siden av hytta. I 2016 og 2017 fikk hytta en utendørs makeover med nytt tak, kledning, terrasse, tilbygg og uthus.  Vart så fint så dææ!

Mjøsli venter spent på alle bryllupsgjestene den 16.juni <3

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres