Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Sevian & Therese

26. juni 2021 Inderøy

Vårt bryllup

Vi ønsker å invitere dere til bryllupsfest ved Sund folkehøgskole på Inderøy, 26. juni 2021.

På dette tidspunktet vil vi allerede være gift, da vi skal ha en liten og intim vielse 22. mai ved Refsnes Gods på Jeløya sammen med nærmeste familie og forlovere. Den formelle biten vil derfor være overstått. På Sund ønsker vi en uformell og sosial helg sammen med venner for å feire at vi har blitt mann og kone.

Fredag ettermiddag/kveld legger vi opp til grilling og mingling. Vi stiller med grillmat, dere tar med foretrukne drikkevarer.

Lørdag vil vi legge til rette for ulike aktiviteter på dagtid (se under). Bryllupsfest med middag og fri bar fra kl. 17.

Søndag spiser vi felles brunsj før alle reiser hvert til sitt.

 

Reisen

Hvordan reiser man til Sund? Her kommer noen forslag:

Sund Folkehøgskole kan søkes opp med Google Maps, alternativt er adressen Flagvegen 95. Fra Oslo tar det ca. 7,5 timer i bil, fra Alta 16 timer.

Skulle dere komme med fly går det tog fra Værnes flyplass til Røra stasjon èn gang pr. time frem til kl. 19, og annenhver time fra kl. 20. Togturen tar en drøy time. Husk å sjekke om avgangstider passer med flyet ditt!

Fra Røra stasjon til Sund folkehøgskole er det ca. 7 km, noe som ikke bør ta lenger enn 10 minutter i bil. Vi anbefaler at du kjører Flagvegen (ruten som Google Maps IKKE anbefaler som førstevalg) for beste utsikt langs kjøreturen. Taxi kan bestilles hos Fornes Taxi (40607794). Skulle dere bli mange som reiser med samme fly, så gi oss beskjed på forhånd. Vi kan være behjelpelige med å finne en egnet transportløsning.

Overnatting og priser

Både festen og overnatting vil finne sted ved Sund Folkehøgskole. Overnatting og frokost er det dere betaler selv denne helgen og prisene står derfor oppgitt under.

Priser:
Pr. person i dobbeltrom: 350,- pr. døgn.
Eneromstillegg 100,- pr. døgn.

Frokost lørdag: kr. 90 pr. pers.
Brunsj søndag: kr 190 pr. pers.

Barn under 12 år: halv pris
Barn under 5 år: gratis
Gjelder både mat og overnatting.

Tenker dere å ta med barn? Ta kontakt med oss. Vi planlegger å legge til rette ved å ha en babycall-vakt e.l.

Campingvogn? Det lar seg ordne.

Aktiviteter

Da vi ønsker at det sosiale skal stå i fokus denne helgen vil vi tilby alternative aktiviteter på dagtid før bryllupsfesten lørdag kveld. Presisér hvilket av alternativene dere ønsker når dere svarer på invitasjonen, slik at vi vet hvor mange vi skal legge til rette for.

Alternativ 1: Kultursporet

Inderøy er et flott sted, med et omfattende kulturliv. Vi setter opp en spennende busstur langs den berømte «Gyldne Omvei» hvor du kan spise kortreist gårdsmat, hjemmelaget is, drikke lokal øl og whiskey, besøke kunstutstillinger og handle lokalt håndverk. Sjekk www.dgo.no.

Alternativ 2: Aktivitetssporet 

Sund har en rekke aktivitetstilbud, og basert på påmelding settes det opp morsomme (og mindre morsomme) aktiviteter med sportslig preg. Fotball, volleyball, bandy og svømming kan bli aktuelt. Husk ispose og voltaren. Neida. Joda. Også her vil det bli muligheter for å drikke øl, whiskey osv., men kunstutstillinger blir det lite av.

Alternativ 3: Slappe av

Du trenger selvfølgelig ikke å gjøre noen ting, om du ikke vil. Du kan slappe av, gå en tur eller hva du måtte ønske.

 

Om Sund og Inderøy

Inderøy kommune er Norges mest attraktive kommune, iflg. Regjeringen (ikke kødd). En kommune med lange volleyballtradisjoner, med blant annet gull fra NM U17 og U19 hhv. 2002 og 2003. Dessuten er Norges ubestridte ener på hvitt pulverføre, Petter Northug, herfra. Stedet er også kjent som ett av fire steder i Norge som kaller seg «Nordens Toscana». Det kan nevnes at Sevian har vokst opp på Inderøy, og var med på nevnte NM-gull i volleyball.

Sevians far, Anders, var rektor på Sund folkehøgskole. Dette medførte at familien Stenvig mer eller mindre var bosatt på folkehøgskolen fra 1995 til 2009. Skolen ble stiftet i 1868 og er med det landets tredje eldste folkehøgskole, men den desidert fineste. I en periode jobbet Sevian som assisterende vaktmesterassistent på Sund.

Covid-19

I samarbeid med Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet følger vi situasjonen knyttet til Covid-19 svært tett. Vi håper selvfølgelig at situasjonen har stabilisert seg før denne tid, og vi vil holde dere oppdatert.

Kommer du? Send oss gjerne beskjed her.

Vi setter pris på om du/dere skriver ned hvilken av aktivitetsalternativene som er aktuelle, slik at vi kan planlegge videre.