Sidene lastes inn ...
Vi gifter oss

Mathilde & Mathias

31. juli 2021 Søgne gamle kirke

Vårt bryllup

Heisann! Vi gifter oss endelig og ønsker å ha våres kjære rundt oss på den store dagen hvor vi sier JA!

Vielsen vil foregå kl 13 i Søgne gamle kirke og videre blir det låvefest på Try i Søgne. Adresse; Søgne 4642, Try 52. Brudeparet tar bilder før vielsen og følger med gjestene direkte til lokalet. Da det vil være fotograf tilstede hele dagen, ønsker vi at gjestene dropper å selv ta bilder i vielse og fest og kun nyter dagen sammen med oss!

Vi håper gjestene er storspiste da slakteren i Søgne skal stå for matserveringen og grille en hel gris ++. Meld i fra til brudeparet vist du/dere har noen allergier, kost eller lignende. Brud; 97465800. Brudgom; 91777094

Antrekk: Pent

Vi kunne ønske at vi kunne holde festen gående til solen stod opp, men eierne av lokalet ønsker at gjestene reiser innen  kl 02 fra lokalet.

Det vil bli servert et glass vin til maten, ønsker gjestene mer enn dette må vi be gjestene å ta med ekstra drikkevarer til utover kvelden.

Har du noen innslag du/dere vil holde under festen kan dette tas opp med toastmaster Emilie Lorentsen på tlf; 96221006. Vi ønsker at taler ikke skal bli for lange og skal holde seg innen 3-5minutter.

 

Mathilde & Mathias

 

 

Dagen før dagen

Fredag 30/7-2021

 

Vi ønsker å samle alle gjestene til grilling på gården våres på Eid 81 Søgne. Vi fyrer opp grillen kl 14-15 og ber gjestene å ta med det de ville ønske å grille. Det er ingen formell samling. Planen er at folk kan gjøre som dem ønsker, evt kikke rundt på gården, spille litt kubbespill på plenen eller ta en gå tur til Eidsveden. Ser frem til å møte dere alle! Fint vist dere gir beskjed om hvem som ønsker å stille opp på grillingen enten til bruden eller brudgommen.

Brud; 97465800. Brudgom; 91777094

 

Vi gleder oss!

Svar på bryllupsinvitasjoner

S.U er satt 4mnd før bryllupet 31.03.2021. Vi står i en vanskelig tid med mye usikkerhet mtp på pandemien som stormer rundt i verden og skjønner vist gjester må melde avbud etter S.U er satt. Vi ber også at gjester tar hensyn til hygiene og holder seg til folkehelseinstituttett smittevernregler.

Brud; 97465800. Brudgom; 91777094

Ønskeliste

 

  • CG; https://bryllupsliste.cg.no/weddinglist/view/index/id/zVoFtAZDmxGm4EG4BMvAUcza1x0xYiFk/?___store=cgweddingguest

  • Symaskin; https://www.stoffogstil.no/sytilbehoer/symaskiner-and-overlock/symaskiner-and-overlock/symaskin-bernina-435 - KJØPT

  • Kjøkkenmaskin til Eid med mye brødbaking inkludert ekstra skål; https://bakerenogkokken.no/kjokkenmaskiner/kenwood-kvl8361s-chef-titanium-xl-kjokkenmaskin/ - KJØPT!

  • Penger til blant annet en ny seng og spisebordstoler


 

Vi har blant annet ønsker symaskin og kjøkkenmaskin som ikke er i en gaveliste i butikk, vist noen ønsker å kjøpe en av disse gavene ber vi om at dere tar kontakt med forlover Amalie Eikeland på tlf 99439327 og avtaler at dere kjøper gaven. Dermed unngår vi at vi får dobbelt opp med gaver.

 

For å spare både miljøet og tiden for dem som skal pakke opp gavene, ber vi gjestene å ikke pakke dem inn. Takk for forhånd!

Send oss en hilsen