Johanna & Lars-Erik

28. august 2021
Åbogen

Vårt bryllup

Historien vår starter på midsommersfest på finnskogen i 2012. Hele kvelden ble vi sittende og skravle ved bålet vi to, men Johanna hadde allerede avtalt å jobbe i Spania den høsten og sånn ble det. Høsten kom og gikk, og da hun reiste hjem på juleferie dukket Lars-Erik plutselig opp på Kyrksæterøra på besøk. Det ble noen trivelige dager med sommerfugler i magen, og da returen til spania ble avlyst var ikke Lars-Erik sein om å foreslå at Johanna kunne bruke returbilletten ned til Gardermoen og komme på besøk!  ‘Mamma, jeg stikker til Kongsvinger jeg’ var beskjeden hennes mor brått fikk morgenen for avreise, og med det var det gjort. Fra den dagen av bodde Johanna på Roverud de ukene Lars-Erik var hjemme, og i April 2013 ble adresseendringen offisiell.

Siden ballet det på seg med først en hund, så to omtrent samtidig med at vi kjøpte hus. Høsten 2015, i en rolig stund i sofaen med en kopp kakao, kom frieriet (Som var helt perfekt i følge Johanna), og svaret var såklart JA! Bryllupet skulle etter planen stå etter Johanna var ferdig med studiene, men da det kom først ett barn og så ett til tok det litt lengre tid enn planlagt. Nå er vi her, og vi gleder oss masse til å dele denne dagen med dere!


Den 28.08.2021 satser vi på bryllup med påfølgende fest.
Både seremoni og fest vil finne sted på Åbogen samfunnshus like utenfor Kongsvinger. På denne siden vil vi komme med informasjon, annonsere om det skulle bli endringer, og dere kan svare på invitasjonen og finne informasjon om overnattingsmuligheter og transport


Vi tar høyde for mulige forandringer i smittetrykk i disse dager, og ber om forståelse for at vi kan være nødt til å flytte festen på kort varsel om den ikke skulle være forsvarlig å avholde.

 

Bryllupsdagen


Når
Lørdag 28 August
Seremoni: 13.00
Resepsjon: 16.00

Hvor
Sermoni:
Fiskergarden ( https://goo.gl/maps/GUpG4FcvsJCjg3rw9 )

Resepsjon:
Svalevegen 7
2220 Åbogen

 

Siste nytt er at så lenge været holder (vi har bestemt at det skal bli sol denne dagen) så vil sermonien finne sted på en liten strand ved Vingersjøen ( https://goo.gl/maps/GUpG4FcvsJCjg3rw9 ), det er noe muligheter for parkeringer langs med vegen her men det anbafales at de som kan kjøre sammen hit gjerne gjør dette.
Det vil også være noen meter å gå langs en sti for å komme ned på denne stranden slik at egnet fottøy bør vurderes.

 

Toastmastere er Kyrre og Haavard, så om noen ønsker å holde tale eller komme med musikalske innspill og slikt er de rette personer å prate med. Spør oss om kontaktinformasjon om det trengs.

Hva gjelder kleskode ser vi gjerne at dere kommer påkledd.  Kom i klær dere liker, det er det viktigste!

Overnatting og transport


På kongsvinger finnes både budget hotell og vinger hotell om man ønsker hotellrom. Det finnes også flere campingplasser med hytter til leie i området, som for eksempel Sigernessjøen familiecamping. Kommer man med campingvogn er det mulig å parkere denne hos oss.

Vi ligger en times biltur unna gardermoen lufthavn, herifra går det også tog til kongsvinger via lillestrøm.

Vi er kreative og skal alltids klare å få løst transport og overnatting for de som har behov.

 Ønskeliste


I åtte år har vi bygd et hjem og vært et par,
vi har i grunn nok av både kopper og kar.
Derfor ble ønskelista vår så enkel som så:
Kuriositeter, opplevelser, eller noe til hagen vil vi sette pris på.

Et lite bidrag til kveldens bar vil også bli verdsatt.

En personlig gave med en tanke bak
vil selvfølgelig også falle godt i smak.
Men aller høyest på lista står
at dere vil være med og feire dagen vår.

 

Svar på invitasjon

Svar utbedes innen 05.07
Gi oss gjerne en beskjed om du har noen matallergi. Har dere musikkønsker kan dere gjerne skrive de også her!