Anette & Andreas

10. august 2019
Lofotkatedralen
Vi gifter oss!

Vårt bryllup

Kjære alle sammen.


Lørdag 10. august gleder vi oss veldig til å gifte oss og feire bryllupet vårt sammen med dere.


Andreas fridde på bursdagen min 12. juli i 2015, på toppen av Lofotens tak, fjellet Vågakallen (942 moh.). Det var helt magisk. Han lurte meg sikkelig og hadde klart å smugle med seg både ring og champagne opp dit, uten at jeg hadde den fjerneste anelse om hva som skulle skje. Til og med frieri-øyeblikket klarte han å fange ved og sette på selvutløseren på kameraet. Det ble et par nydelige timer under midnattssolen der oppe før vi vandret ned igjen utpå natta.


Siden den gang har vi bodd en periode i Oslo og holder nå til i Tromsø. Vi har fått to barn, Alexander født i august 2016 og Amelia Josefine født i mars 2018. Vi koser oss både i Tromsø og i Lofoten, men har begge en sterk tilhørighet til Lofoten og tilbringer mye tid der i vårt andre hjem. Det føles derfor veldig fint å feire denne store dagen i fantastiske Lofoten.


Vielsen finner sted i Lofotkatedralen i Kabelvåg, lørdag 10. august klokken 12.
Mottakelsen, middagen og festen skal være hos Galleri Lofotens Hus og restaurant Galleriet By Petrini, som ligger på bryggekanten i Henningsvær, fra klokken 17 og utover. Det synes vi passer fint siden Henningsvær er vår lekegrind for klatring og fjellturer. Henningsvær er også et sjarmerende tettsted og et ekte fiskevær i Lofoten, et svært trivelig sted å ha som utgangspunkt for ferie i Lofoten.


Vi anbefaler at gjestene bor i Henningsvær siden vi blir å tilbringe mest tid der, men det er selvsagt muligheter for overnatting i både Kabelvåg og Svolvær eller andre steder i Lofoten om dere skulle ønske det. De som ønsker det er velkommen til å samles til sosialt samvær fredags kveld på Klatrekafeen. Felles frokost på Bryggehotellet er også mulig for de som ønsker det på søndag.


Vi gleder oss veldig til å se dere og håper så mange som mulig av dere har anledning til å være sammen med oss på vår store dag.


Stor klem fra Anette og Andreas.


 

 

 

Overnatting

Vi oppfordrer gjestene til å bo i Henningsvær. Både sosialt samvær kvelden før bryllupsdagen og mulighet til frokost sammen på søndag blir da enklere. Det er fortsatt turistsesong i midten av august, så det kan være greit å være tidlig ute. Ofte er det best å ringe for reservasjon, siden mange hoteller opererer med restriksjoner for bestilling på nett, eller har holdt av rom uten at det egentlig er fult.

Det finnes mange overnattingsmuligheter i Henningsvær. Her er noen forslag.

Henningsvær Bryggehotel ligger ved siden av Galleri Lofotens Hus og er et godt valg. For reservasjon se nettsiden deres http://www.henningsvaer.no eller ring 76074750. Det anbefales å ringe direkte siden de på nett har reservert rom til turister. Det skal frigis nye rom 1. april, så det kan være lurt å sette seg på venteliste.

Henningsvær rorbuer er et annet godt valg. Vi har fått reservert 15 rorbuer frem til 1. juni. For reservasjon se http://www.henningsvar-rorbuer.no eller ring 760 66000.

Tobiasbrygga er et sjarmerende leilighetshotell med mellom to, fire eller sju sengeplasser. For reservasjon se https://tobiasbrygga.com, send e-post til booking@tobiasbrygga.com eller ring 763 0300.

På Airbnb finnes det også et stort utvalg av overnattingsmuligheter. Se http://airbnb.no.

Henningsvær er et tettsted som ligger på sørspissen av Austvågøya i Lofoten. Det er 19,5 km fra Henningsvær til Kabelvåg (ca. 27 minutters kjøring). For de som kommer utenlands fra eller fra andre steder i Norge er det flere reisemuligheter. Det beste (og rimeligste) er å fly til Evenes flyplass og leie bil. Det er 188 km fra Evenes til Henningsvær (ca. 2 timer og 50 minutters kjøring). Både SAS og Norwegian flyr fra de største byene til Evenes. Men det er også mulig å fly til Svolvær (Helle) flyplass og leie bil derfra. Det er ca. 30 km mellom Svolvær og Henningsvær (ca. 37 minutters kjøring). En annen mulighet er å fly til Leknes og leie bil derfra. Det er 61 km mellom Leknes og Henningsvær (ca.1 times kjøring).

 

 

 

 

 

Forlovere

Anettes forlovere

Jeg er så heldig å ha to fantastiske venninner, Berit og Line, som mine forlovere. Vi har kjent hverandre nesten hele livet og jeg er utrolig glad for at de blir mine nærmeste støttespillere på bryllupsdagen og i tiden før den store dagen. Berit er en solstråle og en gledesspreder. Hun en veldig utadvendt, verdens snilleste og ei rivende morsom dame. Line er nok det varmeste menneske jeg kjenner. Hun er veldig sjarmerende, svært smart og kan til tider være ganske vill. Dere som ikke har møtt disse jentene kan bare glede dere over spennende nye bekjentskaper.

 Andreas sin forlover

Jeg har æren av å ha min stebror Fredrick som forlover. Vi har også kjent hverandre nesten hele livet og har utrolig mange gode og fine minner sammen. Jeg var Fredricks forlover da han giftet seg med Ina, og det er gøy at han nå skal være det for meg. Det er en stor glede å ha et nært forhold til Fredrick, og en mer stødig og skarp mann skal man lete lenge etter. Fredrick er forøvrig en sporty type, og er ikke fremmed for besøk i Nord-Norge etter bl.a. flere toppturer på ski sammen med meg i både Lofoten og i Tromsø. 

Toastmaster og taleliste

Hvis noen har lyst til å holde tale eller ha et annet innslag på bryllupsdagen så setter vi stor pris på det. Ta kontakt med en av oss, så skal vi formidle videre til toastmaster. For de som ønsker å spontant gjøre noe på selve dagen, ber vi dere ta direkte kontakt med toastmaster.

Tale 1: Toastmaster ønsker velkommen

--- Forrett ---

Tale 2: Brudens far, Kurt

Tale 3: Brudgommen, Andreas

--- Hovedrett ---

Tale 4: Bruden, Anette

Tale 5: Brudens forlovere, Berit og Line

Tale 6: Brudgommens forlover, Fredrick

--- Dessert ---

Tale 7: Brudens lillesøster, Trine

 

Toastmaster

Aslak vil til vår store glede stille opp som toastmaster i bryllupet. Aslak er en svært god kompis av Andreas. De har kjent hverandre siden videregående. Aslak er en varm, smart, morsom og svært omgjengelig mann. Han har dessuten massevis av erfaring på området, blant annet fra da han stilte opp på én dags varsel som toastmaster i en annen venns brullyp da Andreas ble forhindret i å utføre oppdraget. ;) Vi kan ikke tenke oss en bedre person for oppdraget, og gleder oss masse!

Antrekk

Vi har valgt kleskoden pent antrekk til vår bryllupsfeiring. Vi ønsker at gjestene skal stå fritt til å velge en pen sommerlig kjole eller dress hvis de ønsker det. Pyntet og høytidelig er selvfølgelig fint til en anledning som denne, men mest av alt ønsker vi en sommerlig og avslappet stemning i bryllupet.

Opphold

For de som ønsker å tilbringe noen ekstra dager i forbindelse med bryllupsfeiringen finnes det mye gøy å gjøre i Lofoten! Fjellturer, kajakk, klatring, stisykling, yogakurs (på nyoppstartede Min Yoga) eller bare late men friske dager er absolutt å anbefale. På sommeren er Lofoten desidert Nordens tøffeste sted for klatring! Vi tar dere mer enn gjerne med ut på tur i fjellet selv, dere kan utforske på egen hånd eller melde dere på et av Nordnorsk Klatreskoles legendariske klatrekurs i Henningsvær. Det finnes utrolig mange flotte turmuligheter på alle nivåer og vi hjelper gjerne til med planleggingen, dersom noen er interessert i å tilbringe ekstra tid i forbindelse med bryllupet for å utforske Lofoten.

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres