Vi gifter oss!

Hege & Tim

28. august 2021 • Vielsessted
-48 dager igjen!

Praktisk informasjon

Oppdatert informasjon vedr. mattilbud: For de som ønsker, er det mulig å få kjøpt seg lunsj på Engø gård lørdag mellom kl. 12.00-14.00.


Toastmaster


Vi er veldig glade for at Håvar Kristiansen, Tims studievenn og tidligere kollega i Forsvaret, vil være toastmaster i bryllupet. Dersom du ønsker å si noen ord under middagen, bes det om at dette avtales med Håvar som kan nås på telefon 916 96 291 eller e-post havar.kristiansen@gmail.com.


 

Rom og inn-/utsjekk


Engø Gård ligger på Tjøme i Færder kommune. Hotellets hjemmeside: www.engo.no

Vi disponerer hele hotellet fra innsjekk lørdag kl. 15.00 til utsjekk søndag kl. 11.00. Fom. lørdags ettermiddag vil det ikke være andre gjester på hotellet enn bryllupsgjestene. Det er derfor ekstra hyggelig om flest mulig ønsker å overnatte mot en egenandel per rom/par på kr 1 500,-.


Vi tar av oss romfordeling. Alle som har meldt ifra til oss om at de ønsker rom på hotellet, vil derfor få dette. Er du i tvil, send oss en sms :)


Inn- og utsjekk skjer på vanlig måte i resepsjonen. Innsjekk på lørdagen er fom. kl. 15, men en del rom vil nok være klare før. De som ikke får tilgang til rommet før kl. 15, kan evt. benytte badehuset på Engø. Her finnes det både dusj og toalett.


Det er mulig å kjøpe seg lunsj på Engø fra kl. 12.00 til kl. 14.00 på lørdagen. Det er også kort kjøreavstand til Tjøme «sentrum» hvor dere vil finne noen kaféer og butikker.

 

Utsjekk på søndagen er kl. 11 og det serveres frokost på hotellet. Vi håper å se flere av dere til frokost :)


Vielse og middag/fest

Vielsen finner sted lørdag den 28. august 2021 kl. 16.00 på Engø Gård.

Etter vielsen blir det servert aperitiff.

Både vielsen og aperitiff vil foregå utendørs dersom det ikke er regnvær/dårlig vær.

Påfølgende middag og fest vil finne sted innendørs i Engøs hovedrestaurant \\\"Låven\\\".

 

Antrekk


Mørk dress/smoking. Tim stiller i uniform under vielsen/middagen. Det er derfor hyggelig om flere ønsker å stille i mørk uniform/tilsvarende.


Barn under vielsen


Dersom noen av f.eks. praktiske årsaker ønsker å ha med egne barn under selve vielsen på Engø, er det bare hyggelig. I så tilfelle er det fint om vi varsles i forkant slik at Engø kan hensynta dette i forberedelsene.


Vi satser på å gå til middag/bords rundt kl. 18, og under middagen/festen ønsker vi ikke barn da vi håper og tror at det blir en skikkelig fest utover kvelden.


Gaveønsker


Etter litt påtrykk følger også link til ønskeliste hos Backe i Grensen:


https://tinyurl.com/yjz5vlzz


Alternativt synes vi at Sykehusklovnene gjør en helt super jobb for barn som trenger en liten oppmuntring i sykehushverdagen. For de som ønsker kan derfor et alternativ til gave være å gi en støtte til Sykehusklovnene:


Vipps til 1022 (evt kontonr. 1503 03 54769 eller via nettsiden https://www.sykehusklovnene.no/bidra  )


Betaling merkes: «Bryllup Hege og Tim»


Vi gleder oss til å se dere den 28. august! :)