Vi gifter oss!

Katrine & Ole Petter

28. mai 2022 • KVINNHERAD KYRKJE I ROSENDAL
-371 dager igjen!

Vårt bryllup

Vi gifter oss Kristi Himmelfarts-helgen og håper dere har lyst til å sette av denne langhelgen for å feire sammen med oss!


Vielsen finner sted i Kvinnherad kyrkje og påfølgende bryllupsfest holdes på Rosendal Fjordhotel hvor det også er mulig å overnatte.


Vi planlegger diverse aktiviteter torsdag og fredag for de som ønsker en langhelg i vakre Rosendal.

Program

TORSDAG 26. MAI KL. 17.00


Fjelltur til Malmangernuten.
DNT har gradert turen som krevende og vi anbefaler gode tursko. Lave sko går fint. Oppmøte på parkeringsplassen ved Rosendal Fjordhotel. Det er spådd litt regn men lite vind. Vi satser på en fin tur i vestlandsvær. Kle deg etter været. Se her for mer informasjon.


Som en alternativ tur kan vi anbefale Sjethaug. Denne turen er gradert enkel og starter ved Kvinnherad kyrkje. Se her for mer informasjon.


 

FREDAG 27. MAIKL. 09.00
En rastløs brudgom inviterer spesielt interesserte med på en intervalløkt på Rosendalsbanen.
Oppmøte på Rosendal idrettsbane klokka 09.00.


KL. 12.00
Putball (Fotballgolf)
Oppmøte ved Rosendal Putballpark.


KL. 18.00
Grilling hos Anne-Lise (Brudens mor). Vi stiller med diverse grillmat og drikkevarer.
Adresse: Seimshagen 48, 5472 SEIMSFOSS.
Det er mulig å ta rutebuss fra fjordhotellet. Billett kan kjøpes i Skyss-appen. Bussen går fra Rosendal fjordhotell til Seimsfoss klokken 18.21 (760 Utåker) og 18.36 (760 Husnes). Bussen tilbake til fjordhotellet går fra Seimsfoss klokken 23.09 (760 Odda).
Det er også mulig å parkere i nærheten for de som ønsker å kjøre bil. Det er en parkeringsplass til høyre når du svinger inn til Seimshagen. Det er også to mindre parkeringsplasser på høyre side av veien opp til huset.
Kleskode: Sommerlig og uformell. Sommerværet lar vente på seg - ta med en varm genser.


LØRDAG 28. MAI KL. 14.00


Vielse i Kvinnherad kyrkje med påfølgende bryllupsfest. Etter vielsen møtes vi på Rosendal Fjordhotel hvor det blir velkomstdrink og fingermat før middag kl. 17.00.
Kleskode: Dress


Gi beskjed nederst på siden hva du ønsker å delta på. Dersom du heller ønsker å utforske Rosendal på egenhånd kan vi anbefale en tur innom Baroniet, se her.

Toastmaster

Vår gode venn og fetter av brudgommen Håvard Thorsrud Karlsen er vår toastmaster. Ta kontakt med Håvard dersom du ønsker å si noen ord eller gjøre noe annet sprell.
Tlf:  92698771


Overnatting

Vi har holdt av mange rom på Rosendal Fjordhotel hvor bryllupsfesten skal være. Oppgi navnene våre ved bestilling av rom - https://www.rosendal-fjordhotel.no

Andre alternativer for overnatting for de som ikke ønsker å bo på Rosendal Fjordhotel:

Ønskeliste

Å feire dagen sammen med dere i Rosendal er den beste gaven vi kan få. Vi forventer ingen annen gave enn dette. 


Dersom noen mot formodning ønsker å gi en gave i tillegg så flytter vi inn i et nytt og tomt hus i sommer. Vi har en sparekonto der vi sparer til møbler og alle bidrag er selvfølgelig velkomne. Kontonummer: 1225.80.51724

Kommer du?

Gi oss beskjed her innen 15. februar 2022 om du/dere kommer.
Skriv også ned hvilke aktiviteter du/dere har lyst til å delta på, og eventuelle allergier eller matpreferanser.