Sidene lastes inn ...
Vi gifter oss!

Elisabeth & Anders

06. august 2022 • Gamlebyen i Fredrikstad
-420 dager igjen!

Vårt bryllupDen 6e august 2022 gifter vi oss, og vi gleder oss til å feire denne dagen sammen med alle vi er glad i!På denne siden har vi samlet litt praktisk informasjon om overnatting, transport og samlingen på fredagen. Men den aller viktigste informasjonen er dette:

Sted: Østre Fredrikstad Kirke (Kirkegaten 25)

Når: lørdag 6 august 2022 klokken 14.30

Mottakelse, middag og fest på Værk i Gamlebyen rett etter vielsen. Det tar et par minutter å gå til Værk fra kirken.

Hvis man ønsker å spise lunsj i Gamlebyen før vielsen anbefaler vi Cafe Magenta (Toldbodgaten 105), som ligger rett ved kirken. Det er også trivelig å ta seg noe å drikke på Gamlebyen Kulturhus som ligger vis a vis kirken (Kirkegaten 24)

Fredagen

Fredagen før bryllupet blir det en uformell samling for de som kan på Magasinet på Isegran (adresse: Mindre-alvs vei 9).

Vi er der fra klokken 18.00, og det blir en liten quiz ca klokken 19.00. På Magasinet byr vi på grillmat og noe godt å drikke, så kom sultne (grillen holdes i gang hele kveld så du kan komme når du vil).

Barn og evt barnevakter er hjertelig velkomne :)

Overnatting

Vi har holdt av rom på Quality Hotel som ligger i Fredrikstad sentrum (adresse: Nygata 2). Oppgi referansenr. 10783 når dere booker. Rommene er holdt av frem til 24 juni.

Et annet alternativ er AirBnB

Vi har også holdt av hele Gamlebyen Hotell som ligger vegg i vegg med VÆRK hvor middagen og festen skal være. Hvis noen skal ha med små barn (og barnevakt) og trenger å være i nærheten av dem, kan det være et alternativ å bo her. Si ifra hvis dere ønsker det (booking på dette hotellet skjer via oss).

Transport

Lørdag:

For de av dere som bor på Quality hotel er det lettest å ta en taxi (ca fem minutter) eller fergen for å komme seg til Østre Fredrikstad kirke (adresse: Kirkegaten 25).

Fergestoppet heter Cicignon brygge og man går av på neste stopp i Gamlebyen. Fergen er gratis og går hvert kvarter døgnet rundt (dvs. man kan også ta fergen tilbake til Fredrikstad etter festen hvis man ønsker det). Overfarten tar ca 1 minutt. Det tar ca 10-15 minutter å gå fra Quality Hotell til Cicignon brygge. Det tar et par minutter å gå fra fergestoppet i Gamlebyen til kirken.

Det er også mulig å kjøre bil og parkere i Gamlebyen.

 

Fredag:

Dersom man overnatter på Quality Hotel i Fredrikstad sentrum kan man gå til Magasinet. Det tar ca 15-20 minutter.

Det er også mulig å ta fergen fra Sentrum, Cicignon brygge eller Gamlebyen til Smertu brygge. Herfra tar det ca fem minutter å gå til Magasinet. Husk å gå på fergen merket Ålekilene hvis du tar fergen fra Cicignon eller Gamlebyen. Siste ferge tilbake går ca 20.50 fra Smertu brygge.

Det er også mulig å kjøre bil og parkere på Isegran.

Ønskeliste

At dere kommer i bryllupet er en gave i seg selv :) Hvis du allikevel ønsker å gi noe ønsker vi oss:

- Bidrag til reise eller kunst

- Opplevelser

- Interiør (ingen spesifikke ønsker, men det er alltid gøy å få fine ting)

- Vi har også laget en liten gaveliste som du finner på denne linken: https://www.gavelisten.no/g/SN4UKH9

Dersom du ønsker å gi penger kan det gis i kontanter eller settes over til kontonr: 1214.68.91576

Vi gleder oss!