Sidene lastes inn ...
Vi gifter oss!

Elisabeth & Anders

06. august 2022 • Gamlebyen i Fredrikstad
76 dager igjen!

Vårt bryllupDen 6e august 2022 gifter vi oss, og vi gleder oss til å feire denne dagen sammen med alle vi er glad i!På denne siden har vi samlet litt praktisk informasjon om overnatting, transport og samlingen på fredagen. Men den aller viktigste informasjonen er dette:

Sted: Østre Fredrikstad Kirke (Kirkegaten 25)

Når: lørdag 6 august 2022 klokken 14.30

Middag og fest på Værk i Gamlebyen

Allergier og lignende må meldes inn til elisabeth.m.myhre@gmail.com innen 1e juli

Fredagen

Fredagen før bryllupet blir det en uformell samling for de som kan på Solveigs Pizza på Kråkerøy (adresse: Kråkerøyveien 2).

Vi er der fra klokken 18.00, og det blir en liten quiz ca klokken 19.00. Hos Solveigs kan man kjøpe seg en matbit (Fredrikstads beste pizza?) og noe godt å drikke :)

Overnatting

Vi har holdt av rom på Quality Hotel som ligger i Fredrikstad sentrum (adresse: Nygata 2). Oppgi referansenr. 10783 når dere booker. Rommene er holdt av frem til 24 juni.

Vi har også holdt av 10 rom på Fredrikstad motell og camping. Rommene er nyoppusset, men her deler man bad.

Et annet alternativ er AirBnB

Vi har også holdt av hele Gamlebyen Hotell som ligger vegg i vegg med VÆRK hvor middagen og festen skal være. Hvis noen skal ha med små barn (og barnevakt) og trenger å være i nærheten av dem, kan det være et alternativ å bo her. Si ifra hvis dere ønsker det (booking på dette hotellet skjer via oss).

Transport

Lørdag:

For de av dere som bor på Quality hotel er det lettest å ta fergen fra Fredrikstad sentrum for å komme seg til Østre Fredrikstad kirke (adresse: Kirkegaten 25).

Fergestoppet heter Cicignon brygge og man går av på neste stopp i Gamlebyen. Fergen er gratis og går hvert kvarter døgnet rundt (dvs. man kan også ta fergen tilbake til Fredrikstad etter festen hvis man ønsker det). Overfarten tar ca 1 minutt.

Det er også mulig å kjøre bil og parkere i Gamlebyen eller ta taxi.

 

Fredag:

Dersom man overnatter på Quality Hotel i Fredrikstad sentrum er det lettest å gå til Solveigs pizza (adresse: Kråkerøyveien 2). Det tar ca 10 minutter.

Det er også mulig å ta fergen fra Cicignon brygge eller Gamlebyen til Smertu brygge (to stopp etter Gamlebyen). Husk å gå på fergen merket Ålekilene. Fergen slutter å gå ca 21.00.

Det er også mulig å kjøre bil og parkere utenfor Solveigs Pizza.

Vi gleder oss!

Ønskeliste

At dere kommer i bryllupet er en gave i seg selv :) Hvis du allikevel ønsker å gi noe ønsker vi oss:

- Bidrag til reise eller kunst

- Opplevelser (gjerne sammen med giver)

- Interiør (ingen spesifikke ønsker, men det er alltid gøy å få fine ting)

Dersom du ønsker å gi penger kan det gis i kontanter, vipps eller settes over til kontonr: 1214.68.91576