Vi gifter oss!

Kristian & Martine

30. juli 2022 • Oppstad samfunnshus
-308 dager igjen!

Vårt bryllup

Velkommen til vår bryllupsside. Her vil det bli lagt ut detaljer rundt den store dagen vår.

Vi gleder oss!

 

 

 

Antrekk: Pent kledd.

 

 

Gaveliste

Bryllupslisten vår på tilbords:
https://www.tilbords.no/onskeliste/96010

Phillips kaffemaskin EP222010.


Pengebidrag til bryllupsreise og oppussingsprosjekter.


 

 

 

Informasjon om vielse

Vielse vil finne sted i hagen til Martines foreldre. Adressen er Bunesvegen 207, 2120 Sagstua.

På grunn av lite parkeringsplass på vielsesstedet har vi leid buss fra Sand til vielsen. Alle som ønsker å komme i vielse må derfor parkere på Sand og møte opp ved Sand kirke hvor bussen vil hente dere. Bussen vil frakte dere til og fra vielsen. Vi har leid buss fra 12.30 til 14:30.

 

 

Toastmaster

Vi er så heldige som får ha Peder Rustad Ruud som toastmaster på den store dagen vår. Kristian og Peder har kjent hverandre hele livet da de er søskenbarn og Peder har alltid vært et forbilde for Kristian. I tillegg til å være gode venner og søskenbarn har de også vært samboere gjennom studietiden sammen med flere av gutta fra Odalen. Peder er sprudlende, omsorgsfull og ikke minst, god til å prate!Om du ønsker å holde tale eller lignende ta kontakt med Peder Rustad Ruud på telefon 97123991.


 

Vår historie

Det hele startet i 2011, Kristian var 14 år og Martine var 13 år. Vi ble stupforelsket i hverandre og forelskelsen gikk aldri over. I 2020 gikk Kristian ned på kne og Martine svarte ja! 30.07.2022, 11 år senere er dagen vi skal gi hverandre vårt endelige ja. Vi gleder oss til å feire den spesielle dagen vår med dere.

 

Forlovere

Våre forlovere er Sandra Hagen og Fredrik Strand Rustad.


Sandra

Det er vel ingen stor overraskelse at Martine har valgt Sandra som sin forlover. Selvom Sandra med sitt ett års lengre erfaring i verden er tanta til Martine, har de vel alltid sett på hverandre som søsken, eller rettere sagt tvillinger.

Gjennom oppveksten har det alltid vært de to, både på godt og vondt. Helt fra de gikk i barnehagen hvor barnehagetantene til slutt måtte skille de fra hverandre fordi Sandra ikke fikk muligheten til å leke da hun måtte passe på tanteungen sin. Sandra sin omsorg for Martine har siden den gang aldri forandret seg, og det er ingen som kunne fylt rollen som Martines forlover bedre enn Sandra.

 

Fredrik

Som forlover har Kristian valgt lillebroren sin, Fredrik. Fredrik er en viktig person i livet til Kristian, noe som gjorde valget av forlover veldig enkelt for hans del.

Kristian og Fredrik er nesten jevngamle, noe som har gjort at de to alltid har hatt et sterkt bånd. Som barn var Kristian storebroren som alltid utfordret lillebror helt til Fredrik både ble høyere og sterkere, og da var det ikke like morsomt lengre. Gjennom tiden har søskenbåndet deres forblitt like sterkt og Kristian kan alltid regne med lillebror. Fredrik er en omsorgsfull og pliktoppfyllende person som Kristian stoler fullt og helt på.

 

 

Drikke til fest

Vi spanderer alkohol til middagen og kaker, men til festen må gjestene ta med seg det de selv ønsker å drikke. 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres