Vi gifter oss!

Karoline & Ådne

05. august 2023 Skeikampen

Vårt bryllup

Velkommen til vårt bryllup helgen 4-6 august 2023 - vi gleder oss til å feire med dere!


Vielsen vil finne sted på Aulestad, hjemmet til Bjørnstjerne Bjørnson, og etterpå blir det middag og fest på Thon Hotel Skeikampen!

Program

Fredag
Golfturnering
Oppmøte ved klubbhuset/driving range kl 11:30. Adressen er Skei Golf, Segalstadsetervegen (ved siden av Matkroken).
Ta kontakt med Ådne ved spørsmål.


Fjelltur
Oppmøte 12:30 utenfor Thon Hotel Skeikampen. Turen er ca 7km, og tar ca 2-2,5 timer. Kle deg etter været.


Grillkveld
Klokken 18:00 inviterer vi til en uformell bli-kjent-kveld hvor vi serverer grillmat. Vi håper selvfølgelig på pent vær, men foreløpig ser det ruskete ut på værmeldingen så ta med varme klær! Vi stiller med telt og nok av mat og drikke så vi skal klare å kose oss uansett.


Adressen er Nersetervegen 72, 2652 Svingvoll. Vi oppfordrer til å samkjøre så langt det lar seg gjøre.
Det er også mulighet til å gå fra hotellet, turen er ca 2 km. Nedenfor er et kart over hvor det er mulig å parkere. Dersom dere har spørsmål rundt parkering eller bom, ta kontakt med Terje Bjørnstadjordet på tlf 91898513.



Lørdag
Vielse
Vielsen vil være på Aulestad kl 13:00. Dette er en ca 20 minutters kjøretur unna Skeikampen, hvor festen vil finne sted.
Adresse her er Aulestadvegen 4, 2656 Follebu.  Følg parkeringsskilter på stedet. Det vil servers kringle og kaffe etter vielsen.
Videre er dere velkomne til aperitif og enkel servering i Salong-baren på hotellet.


Fest
Middag og bryllupsfest vil være på Thon Hotel Skeikampen.
Adressen hit er Hotellvegen 3, 2652 Svingvoll. Det er mange parkeringsplasser utenfor hotellet. Gi beskjed om registreringsnummer til resepsjonen for gratis parkering. Vi setter oss til bords klokken 17:00, og festen fortsetter utover kvelden og natten.


Toastmaster for kvelden er Maria Høier Sandvik. Taler og andre innslag kan avtales med henne på
maria.h.sandvik@gmail.com / 97475545

Overnatting

For overnatting anbefaler vi Thon Hotel Skeikampen, hvor også bryllupsfesten vil være. For å booke rom anbefaler vi å ringe resepsjonen på tlf 61285000, og oppgi referansekode 29939341.


Alternativt finnes det også hytter til leie i området.

Gaver

Det viktigste er at dere ønsker å feire dagen sammen med oss. Dersom dere allikevel ønsker å gi en gave, ønsker vi oss bidrag til bryllupsreise. Bidrag til dette kan overføres til kontonummer 6031.26.91909