Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene

Cecilie & Henrik

15. juni 2019
Venabygd Fjellkapell

Kjære bryllupsgjest

 

Velkommen til bryllupssiden vår. Vi gleder oss veldig til å reise til fjells for å feire kjærligheten, og håper du vil dele den store dagen med oss.

Her finner du en del praktisk informasjon som vi tenker er nyttig for deg. Her kan du også lese vår kjærlighetshistorie samt møte våre forlovere og kveldens toastmaser.

Er det noen spørsmål eller noe som er uklart er det bare å ta kontakt med oss.

God lesing!

Bryllupet vårt

Fredag

Gjester som vil er hjertelig velkommen til fjells på fredagen. Vi vil dele en bedre middag og ellers bare nyte hyggelig selskap, og kanskje blir det en tur innom det kjente akevittfjøset.

For mer informasjon om overnatting, se under fanen \"Booke overnatting\".

 

Lørdag

Vielsen finner sted i Venabygd fjellkapell. Gjestene må selv komme seg til og fra fjellkapellet. Det er et stykke å gå fra festlokalene så det kan være lurt at noen kjører, og at bilene fylles opp. Bilene kan parkeres ved Kiwi-butikken som ligger tvers over veien for fjellkapellet.


Program for den store dagen:


13.00: Vielse i fjellkapellet


 Umiddelbart etter vielsen er det mingling, fingermat og noe


godt i glasset i Rondesalen på Spidsbergseter, mens brudeparet tar de berømte bryllupsbildene


 17.00: Middag i salen Nordlyset


Ca. 22- Festen fortsetter i Rondesalen


 03.00: Hotellet har fått nok, og ber om at alle går og legger seg.

Oss to

Vi møttes for første gang under en middag på Finstad høsten 2010. Der bodde Henrik, Alex og Pål i sus og dus, helt uten bekymringer og forpliktelser. Henrik gjorde svært lite ut av seg under middagen, foruten om å lage og servere maten. Vi var en liten jentegjeng som ble bedt på disse middagene flere ganger, og det hendte at de tok litt av, men Henrik var like rolig....Faktisk så rolig at Cecilie lenge trodde at han var stum!

Det var ikke før på et nachspiel i guttebula utpå høsten at Cecilie skrudde på sjarmen og sjarmerte edru, stille og rolige Henrik i senk (selvfølgelig helt uten rødsprengte øyne og snøvlete tale). Det er ihvertfall Cecilies versjon av historien... Uansett, så tok det ikke mange dagene før Henrik sendte melding, og vips så var vi på date=) 12. Mars 2011 ble vi et par.

   

 

    


Herfra gikk det slag i slag. Vi hadde noen fine ferier og  turer sammen, blant annet til Paris, Hellas, Gran Canaria, Frejus og hytteturer. Henrik (aka Ola Normann) fikk til og med Cecilie til å bytte ut stiletthælene med fjellsko, og vi har hatt mange fine turer i fjellet=)

 

                 


Høsten 2011 flyttet Henrik inn hos Cecilies foreldre mens vi var på leilighetsjakt. Vår første bolig ble rekkehuset i Kollenveien, dit flyttet vi våren 2012. Etter litt over ett år fant vi ut av vi skulle bli 3! Det kom brått på flere av oss, men 29.04.2014 ble vi foreldre for første gang, til verdens fineste Elias. Livet som småbarnsforeldre krevde litt omdisponering av tid, og Henrik måtte legge listen litt lavere med tanke på tid til løping, sykling, rulleski og langrenn. Men vi stortrives i familielivet, og det gikk ikke mer enn 20 måneder før vi fant ut at lillebror var på vei.

 

             


Så, våren 2016, kjøpte vi det koselige huset vårt. Det var helt vilt mye jobb, og med en giga mage og en form som ikke var helt på topp sleit Cecilie litt med å bidra på oppussingsfronten. Henrik, med MYE hjelp fra foreldre og søsken, sto derimot på som helter for å få huset klart til lillebrors ankomst. Under oppussingen bodde vi hos foreldrene til Cecilie (det gjorde også Cecilies storebror med sine to barn, så JA, litt trangt en liten periode der, men det gikk heldigvis fint med litt ekstra raushet fra alle kanter). Og de som ikke bidro med oppussing var til stor hjelp som barnevakter, kokker og vaskehjelper.

Huset ble akkurat ikke ferdig til fødsel, så verdens fineste lillebror, Theo, fikk ta del i kollektivet i Skogvegen han også. I oktober 2016 var huset endelig ferdig og familien på fire flyttet  ut fra Cecilies foreldre (som var litt mer slitne enn før vi flyttet inn), og inn i drømmehuset.

 

  
Gjennom disse årene har Cecilie ventet en goooooood stund på ringen, som omsider kom frem på toppen av Kyrkjegårdsfjellet 6. desember 2017 med to sovende barn i pulken. Tenk det, på en helt vanlig onsdag, som plutselig ikke var så vanlig likevel.

  

Bruden- fra Henriks øyne

Cecilie har gjort meg til den jeg ønsker å være, eller, hun er slik at jeg kan være den jeg er. Hun gleder seg over at jeg bruker tid på det jeg liker å bruke tid på, både ved selv å delta og ved å gi meg muligheten til å bruke den tiden på meg selv. Cecilie er en bestemt dame som godt vet hva hun vil og hvordan hun vil det, og det trenger jeg..

Cecilie er godhet og kjærlighet, og hun tar ikke bare vare på vår lille familie på fire. Cecilie holder for oss hele familien og vennegjengen sammen, Cecilie er omsorgsfull!

Cecilie kan være utålmodig. Starter hun på et prosjekt gir hun seg ikke før det er ferdig, og det gjelder om det er å lage 37 håndlagde innbydelser eller om det er å strikke en Mariusgenser for første (og kanskje siste) gang. Og det blir bra, alltid, litt irriterende bra kan det oppfattes som. Men hun gjør det med et så stort engasjement at selv de tunge tidene i et prosjekt hvor jeg stille følger med fra sidelinjen er behagelig å observere.

Cecilie er en beint rett frem rå dame. Hun vet hva hun vil og får til det hun vil. Jeg elsker Cecilie!

-Brudgommen

Brudgommen- fra Cecilies øyne

Henrik er mannen som fikk meg til å roe meg ned, han er MYE roligere enn meg selv, på alle områder egentlig. Han er hardtarbeidende, nøye, god på å forhandle og ekstremt sta. Faktisk så sta at han har hatt med seg ring på fjelltur for å fri opptil flere ganger før frieriet ble gjennomført. Noen ødela visst med å foreslå at dette kunne være et perfekt sted for frieri, og at han bare kunne ta frem ringen han hadde i lomma.... og vips så ble den liggende godt nedi den lomma.

Henrik er veldig dyktig i jobben sin, og den håndterer han med glans. Det er ikke vanskelig å se at han stortrives i den, og at den viktig for han. Likevel er han skikkelig god på å vise at han syns jeg og guttene er viktigere. Hver dag legger han bort jobben med en gang han er innenfor døra, og han svarer aldri på jobbtelefoner etter 16.00, sharp! (Den tar han jo forresten, som vi alle vet, generelt svært sjeldent). Det gjør at han har fokus på barne- og familielivet når han er hjemme, og det setter vi utrolig pris på.

Henrik er veldig ærlig, og jeg er glad for at jeg aldri trenger å være usikker på hva han tenker, mener eller føler. I tillegg er han veldig god på komplimenter, og det er ofte jeg får fine kommentarer. Han er god på å vise hva han føler, og gir meg og guttene massevis av kjærlighet, støtte, trygghet og godhet i hverdagen. Ikke minst har han en tålmodighet som det virkelig skal mye til for å sette på prøve, det har likevel hendt at jeg har klart å teste den.

Jeg elsker Henrik, og gleder meg veldig til å bli kona hans..... Og etter et helt år uten søvn tror jeg ikke lenger det er noe som kan knekke oss.

-Bruden

 

 

               


 

Brudeparets forlovere

Eline


Eline er født dagen etter meg, og vi har hengt sammen til og fra gjennom hele oppveksten. Vi har gått i samme barnehage, lekt sammen i alle skoleferier, vært på den første sydenturen uten foreldre sammen, vært på backpacking i Australia og vært på flere småturer rundt omkring i både i Norge og det store utland.  Vi har gjort utrolig mye sammen, og det er ingen det er så gøy å dele morsomme ting med som Eline. Det skal også nevnes at hun er ekstremt god på å minne meg på kleine ting jeg har gjort, og det faktum at jeg blir gammel og grå før henne (en HEL dag faktisk).

Eline er den venninnen alle jenter burde ha. Hun gir verdens beste klemmer, hun støtter,  hun heier,  hun gir råd (de kan forresten være både gode og dårlig), hun er ærlig, og hun gråter med når det trengs. Hun sprer glede og lyser alltid opp på fest, spesielt når hun entrer rommet som Linn Skåber, for da ligger hun der og plasker og gulper gintonic!

Jeg er veldig glad og takknemlig for at Eline har takket ja til å være min forlover og at det er hun som skal stå ved min side på et av livets aller største dager<3


          


Pål


Pål og jeg startet karrièren som 5- eller 6-åringer (husker ikke..) på 7-er grusen i Langhus idrettspark. Og det er gjennom gleden med sport og idrett vi har delt veldig mange timer både på fotball- og håndballbanen, men også utenfor disse arenaene. Sammen med de andre gutta er vi på toppidrettsamlinger og sportsarrangementer i Norge og utland, spesielt er skisesongen blitt en viktig arena for oss hvor vi etter hvert har delt mange gode opplevelser.

Pål er en bunnsolid venn som er seg selv 100 %, hele tiden! Pål har på mange måter vært en bauta og et forbilde i min oppvekst, han er stødig, selvsikker og veldig omgjengelig. Ser frem til å nok en gang ha han ved min siden på en av mine tre største dager i livet!

 

                                


 

     

 

 

 

 

 

 

 

Bryllupets toastmaster 

Ingrid og Cecilie ble kjent da de begynte i samme klasse på ungdomsskolen, og vi ble fort en klikk. Vi har hatt uendelig mange latterkuler, og kanskje enda flere kleine stunder. Selv om det kan diskuteres, har Ingrid alltid blitt oppfattet som gjengens mest fornuftige, i hver fall blant foreldrene i ungdomsårene. Ingrid er et fyrverkeri av et menneske, og det er aldri kjedelig der hun er. Selv om hun liker å ha kontroll og orden slår hun seg løs og sprer skikkelig mye glede og latter!

Hun tok godt imot Henrik da han kom inn i Cecilies liv, og vi er veldig takknemlig for at hun takket ja til å være toastmaster i bryllupet vårt.

 

Hvis du har lyst til å bidra med tale, sang, dans, eller annen form for underholdning i bryllupet så ta en prat med Ingrid, gjerne innen 1. Mai! Hun kan kontaktes på: Tlf: 48063377  eller  mail: ingrid_syrstadeng@hotmail.com

Bryllupsfest på SpidsbergseterPå Venabygdsfjellet, innfallsporten til Rondane nasjonalpark, ligger tradisjonsrike Spidsbergseter Resort Rondane. Familiedrevet gjennom generasjoner, med historie hengende igjen i veggene. Kjent for sin særegne og personlige atmosfære, bygget for å gi gjestene gode opplevelser og minner for livet.

Historien om Spidsbergseter startet i 1919. Da bygde Hans Spidsberg ny seter på Venabygdsfjellet, tilhørende Hageødegaarden i Venabygda. Setra ble liggende akkurat i overgangen mellom kulturlandskapet i setergrenda og det mektige høyfjellet som strekker seg inn i Rondanemassivet. Karen Spidsberg var den første som så mulighetene til å tjene noen kroner på fjellvandrerne som kom forbi og begynte med enkel servering og overnatting på det som da hette Spidsbergseter Fjellstue. Wenche og Kjartan Spidsberg tok etterhvert over driften og var vertskap i 40 år. Når de tok over driften var det 6 sengeplasser på setra, i dag kan vi ta imot rundt 250 gjester.
Sønnen Sindre tok over driften i januar 2015 sammen med sin samboer Elise, og de er nå 4. generasjon vertskap. Spidsbergseter har de siste år blitt et av de mest populære fjellhotellene i Norge.

 

Henrik er utrolig glad i Venabygdsfjellet, og hadde et sterkt ønske om å gifte seg her. Når han endelig fridde var det ikke vanskelig å få Cecilie med på fjellbryllup, ekstra koselig er det jo at det også var her han fridde.

Vi gleder oss veldig til å få med oss familie og venner på bryllupsfeiring i fjellheimen!:)

Hotellet vil ha åpent for andre gjester gjennom helgen, men vi har fått egen sal til middag og fest. Middagen holdes i Nordlyset, der vi har utsikt innover Rondane (vi krysser fingrene for klarvær slik at utsikten kan nytes).

Etter middagen fortsetter festen i Rondesalen, her er det lagt tilrette for musikk, dans, fest og moro med fri bar. Det er også scene og mikrofon, så her er alle muligheter åpne for innslag, bidrag eller hva det enn måtte være, vi setter stor pris på det som måtte komme!

Det kommer til å være photobooth og gjestebok i bryllupet, og vi har et sterkt ønske om, og setter utrolig pris på om alle printer ut et bilde og skriver en hilsen til oss i gjesteboka. 

Booke overnatting

Det er reservert rom på Spitsbergseter til alle gjestene.  For å booke hotellrom kan dere ringe 612 84 000, husk å oppgi at dere er bryllupsgjestene våre:)

Til informasjon vil ikke gjestene bli belastet for oppholdet fra lørdag til søndag, men dere må selv booke deres rom for oppholdet:) Enten om det er fra fredag til søndag eller om det er fra lørdag til søndag.  For oppholdet fra fredag til lørdag må dere dekke kost og losji selv.

 

Fint om dere gir beskjed til Cecilie angående matallergier eller andre hensyn som må tas i bryllupet innen 1. april, på tlf: 452 24 705 eller hagencecilie@hotmail.com

 

Veibeskrivelse

Fra Oslo:

Følg E6 nordover og ta av til Venabygdsfjellet ca. 5 minutter etter Ringebu. Etter ca 15 minutters stigning får dere en fantastisk utsikt over Venabygdsfjellet før det går nedover et par minutter. Her får dere Kiwi på venstre hånd og fjellkapellet ligger da på høyre side ca. 200 meter lengre bort. Fortsett videre, ca. 5 minutters kjøring, til dere får avkjøringen til Spidspergseter Resort Rondane på venstre hånd.

Fra Østerdalen:

Ta av til Venabygdsfjellet. Etter ca. 20 minutter kommer avkjøringen til Spitsbergseter Resort Rondane på høyre side. Etter ca. 4 nye minutter passer Venabu hotell, rundt en krapp høyre sving og ca 500 meter ligger fjellkapellet på venstre side, ca. 200 meter før Kiwi butikken.

 

Lenke til Google maps:

https://www.google.no/maps/place/Venabygd+Fjellkapell/@61.6479912,10.1005849,16z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x7bec7e25b3ecd525!8m2!3d61.6470742!4d10.0985035

 

Gaveønsker

Vi har laget ønskeliste på Kitchn, den finner du ved å klikke HER . Du kan også finne ønskelisten ved å søke opp på ett av våre navn. Listen kan  også etterspørres i butikk. I tillegg til denne listen har vi disse ønskene:

  • Kähler Hammershøi Ovalt Fat Hvit 34 cm

  • Kähler Hammershøi Ovalt Fat Hvit 28 cm

  • Telt: Hilleberg nallo 4 GT

  • Bidrag til bryllupsreise, eller overraskelser på turen (vi skal på Norgesferie, reiseruten kan etterspørres om ønskelig)

  • Bosch Kantklipper batteri ART 23 LI18V 2,5AH

  • Bidrag til gassgrill

  • Opplevelser


 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres