Logg inn for å se sidene

Hanne & Petter

28. mai 2022
Larkollen kirke og Støtvig hotel

Vårt bryllup

Velkommen til vårt bryllup helgen 27 mai til 29 mai 2022. 

29 februar 2020 hadde Hanne mistet tålmodigheten og fridde til Petter i Birkelunden park etter et rebusløp fra pub til pub. Petter svarte selvfølgelig JA.

Nå ønsker vi å feire denne dagen med dere og inviterer til bryllupsfest.

På denne hjemmesiden vil vi legge ut relevant informasjon om helgen vår på Larkollen. Dersom du lurer på noe er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller mail:

Hanne: 92604146 eller Hanne.olaussen@gmail.com

Etter en lang og tung pandemi er det mange av oss som ikke har møtt hverandre på lang tid. Dette ønsker vi å gjøre noe med. Vi har booket 4 bowlingbaner i kjelleren på Støtvik hotell fredag 27 mai og for de som ønsker og har mulighet så møtes vi der til burger og drikke(på egen regning). Vi møtes fra 19.30 i baren på hotellet.

Vielsen vil foregå i Larkollen kirke lørdag 28 mai kl. 12.30 (oppmøte 12.15) etterfulgt av bryllupsfest på Støtvik hotell.

ønskeliste:
Vi ønsker oss penger til bryllupsreise. Bryllupsliste vil etterhvert vedlegges her

Praktisk informasjon

Støtvig Hotel:
Bryllupsfesten vil foregå på Støtvig hotel på Larkollen med adresse: Larkollveien 801, 1560 Larkollen.
For de som ønsker å bo på hotellet skjer booking gjennom resepsjonen på tlf: 69236100 tast 1 innen 20.2.22 Oppgi at dere skal i bryllupet vårt.

Pris per person per døgn i dobbeltrom kr 975,- (1950,- per dobbeltrom)
Pris per person per døgn i enkeltrom kr 1650,-

Hotellet har holdt av mange rom til oss frem til 20 februar 2022. Rom som ikke er booket blir sluppet for andre gjester 20 februar, så viktig at de som ønsker å booke rom gjør dette i god tid.

Parkering:
Foregår utenfor hotellet. Det lønner seg å parkere ved hotellet og gå til vielsen da det er få parkeringsplasser utenfor kirken. Det er få minutter å gå fra hotellet til kirken.

Vielsen:
Larkollen kirke lørdag 28.5.2022 kl. 14.00. Husk å være ute i god tid før vielsen begynner slik at bruden får tid til å ankomme uten gjester utenfor kirken.

Kjøreplan:
Denne vil foreligge når den er klar.

 

 

 

Forlovere

Hannes forlover er Lisbeth Ingebretsen. Hun er Hannes ekstra mamma og er den nærmeste hun har gjennom hele livet. Hun er kona til Morten som er Hannes fetter. Hanne har fra hun var liten vært mye på besøk hos Lisbeth og Morten. Da de fikk barna sine Herman og Truls var Hanne ekstra mye på besøk i Kongsberg. Lisbeth er også fadder for Oscar, Anni og Ola. Lisbeth er den snilleste i hele verden og er alltid lyttende til både vanskelige samtaler og hyggelige samtaler.

 

Petter sine forlovere er Henrik og Per Ivar. Begge disse fine gutta er Petter sine beste venner og de har kjent hverandre lenge. Petter ble kjent med Henrik på barneskolen og Per Ivar på videregående og alle gutta er fra Årnes. Henrik er gift med Mona som er en god venninne av Hanne og på en av deres fester så traff Petter og Hanne hverandre.
Henrik, Per Ivar og Petter møtes jevnlig og har er veldig nært vennskap.

Toastmastere

Line Bergersen og Linn Braathen er toastmastere for kvelden.

Det er 2 av Hannes beste venninner og de har kjent hverandre i mange år.

Jentegjengen består av alle 5 jentene Linn, Line, Carina, Marion og Hanne. Jentene går langt tilbake i tid. Carina, Linn, Marion og Hanne gikk i barnehage sammen, men Line ble vi kjent med fra ungdomsskolen. Jentene har  mange hyggelige stunder og prøver å møtes jevnlig. Latteren sitter alltid løst, men gode samtaler og støtte i hverdagen er også viktig.

Jentene har nå en god spareordning som skal gå til en skikkelig jentetur i 2023 for å feire våre 40 år alle sammen. Tusen takk for vennskapet vi har sammen. Gleder meg til fortsettelsen.

Ønsker dere å si noe under middagen så ta kontakt med:

Line Bergersen: 45420047/Line.bergersen@hotmail.com

Linn Braathen: 95057901/linnhelene@gmail.com

Gaveønsker

Til vårt bryllup ønsker vi oss penger til bryllupsreise. Dere kan bruke kontonummer: 6580  23 10034. Ikke gavekort på reiseselskap da vi ikke vet hvilket reiseselskap vi skal bruke enda.

Vi har også laget en bryllupsliste på Glassmagasinet. Se vedlagt link:

Bryllupsliste Glassmagasinet

 

 

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres