Hege & Kenneth

27. august 2022
Hotel Ekenäs

Velkommen til bryllupshelg på Sydkoster 26-28 august 2022!


De idylliske Kosterøyene ligger rett sør for Hvaler, et sted Hege har tilbragt store deler av barndommen, og var et veldig naturlig valg til vårt bryllup. Sydkoster er en bilfri øy, men det finnes flere restauranter, sykkelutleie, badestrender og noen små butikker dersom noen ønsker å utforske øyen ved tidlig ankomst fredag eller på lørdag formiddag. Øyen er på sitt fineste dersom solen skinner, og vi håper selvsagt på pent vær, men satser på god stemning uansett.


Vi gleder oss til å dele denne helgen med dere <3

Program

Fredag
Innsjekk fra kl. 15:00. Streetfoodbuffet og mingling kl 19:30 (siste ferge for å rekke dette går kl. 18:15 fra Strømstad).


Lørdag
Vielse på verandaen kl. 14. Kanelbolletoast og enkel servering. Middag kl. 17. Baren stenger kl 01. Nattmat kl. 01:30. Afterparty og nattbad.


Søndag
Frokost/brunch og avreise.

Transport

Det går ferge fra Strömstad, der det er flere alternativer for helgeparkering 10-15 minutters gange fra fergestasjonen "Strömstad Norra Hamnen". På fredagen går det ferger til "Koster Ekenäs" eksempelvis kl. 13:55, 16:05 og 18:15. På søndagen går det ferger tilbake eksempelvis kl. 11:05, 12:45 og 15:00. For fullestendig oversikt se her (merk at ikke alle ferger tar like lang tid). Billetter til fergen kjøpes enklest via appen Västtrafik.


Hotellet har også båtbrygge for de som vil ankomme i egen båt. Det er mulig å booke plass til båten på forhånd dersom dette gjøres i god tid, så ta kontakt om dette er aktuelt.

Antrekk

Fredag
Sommerlig


Lørdag
Damer: Lang kjole | Herrer: Mørk dress (smoking er lov, grå dress er også lov)

Toastmastere

Tore Østnes (90 51 09 71) og Jane Andersen (99 10 65 43)


Kontakt disse om du ønsker å si noen ord.

Rombooking

På siste oppdatering vi fikk fra hotellet så har alle ordnet seg rom (og det er jo bra), men dersom det er noen spørsmål er det bare å ta kontakt med reception@pekoster.com eller en av oss.

Annet

Gaver
Det er gave nok i seg selv at dere vil komme å ferie den store dagen sammen med oss, så vi ønsker ingen ytterligere gaver. Dersom noen ikke tror på dette (eller ikke syntes de selv er gave nok) så setter vi stor pris på god vin (helst da levert i Lillestrøm), bidrag til bryllupsreise, evt. så samler Hege på fat og skåler fra Royal Copenhagen (type Blue Elements).


Spørsmål
Dersom det er noe dere lurer på er det bare å ta kontakt;
Hege 45 29 49 34 | Kenneth 94 82 88 50