Hege & Kenneth

27. august 2022
Hotel Ekenäs

Kort informasjon (mer kommer)

Velkommen til bryllupshelg på Sydkoster 26-28 august 2022!

Foreløpig program
Fredag: Streetfoodbuffet og mingling fra 19:30
Lørdag: Sermoni, kanelbolletoast, middag og fest (og nattbad)
Søndag: Frokost og avreise

Booking av rom
Den enkelte booker sitt eget rom via mail til reception@pekoster.com, bare skriv i mailen at du skal i vårt bryllup. Det finnes mange alternative rom/leiligheter (enkeltrom, dobbeltrom, tripeltrom, leiligheter (6-8 pers) og suiter). Se også kosteroarna.com for flere overnattingsmuligheter eller ta kontakt dersom det er spørsmål rundt dette.

Hvordan komme seg til Koster?
Det går ferge fra Strömstad, der det er gode parkeringsmuligheter for helgeparkering 10-15 minutters gange fra fergestasjonen. Fergen fra Strømstad går ca annenhver time. På fredagen går siste ferge fra Strømstad ca kl 18:00 og tar 50 minutter. På søndagen går fergen tilbake til Strømstad også annenhver time og det er en avgang ca kl 13:00. Billetter til fergen fra Strømstad kjøpes enklest via appen Västtrafik.

Hotellet har også båtbrygge for de som vil ankomme i egen båt. Det er mulig å booke plass til båten på forhånd dersom dette gjøres i god tid, så ta kontakt om dette er aktuelt.

Antrekk
Fredag: Sommerlig
Lørdag: Damer: Lang kjole / Herrer: Mørk dress (smoking er lov)

Gaver
Det er gaver nok i seg selv at dere vil komme å ferie den store dagen sammen med oss, så vi ønsker ingen ytterligere gaver.

Toastmaster
The jury is still out..

RSVP
Gjerne så fort som mulig, men senest innen mai. SMS er foretrukket kanal; Hege: 45 29 49 34 / Kenneth: 94 28 88 50