Logg inn for å se sidene

Ida & Torstein

15. juli 2023
Olsvik Kirke

Vårt bryllup

Dette er den første delen av hjemmesiden deres. Rediger denne og legg til flere sider med innhold/informasjon til gjestene deres!

Informasjon

Toastmastere:
Vi har 2 flotte toastmastere for anledningen. Ønsker du å holde tale eller annet innslag kan du kontakte enten Lene Andersen på 90075577 eller Tone Sandstad på 95225571.

Allergier?
Informasjon om eventuelle matvareallergier kan sendes til enten Ida (tilf: 93402441) eller Torstein (tlf: 91304532)

Overnatting:
Nærmeste hotell til Kronstad Hovedgård er Haukeland hotell (også kjent som pasienthotellet) som faktisk er mulig å booke for vanlige gjester. Her er det kun en 2-3 minutters spasertur til Kronstad Hovedgård.
https://www.compass-group.no/helse-og-omsorg/vare-sentre-og-hotell/haukeland-hotell/

For de som ønsker å benytte mer ordinære hotell, er det Citybox hotel Danmarksplass (11 minutters gange til Kronstad) som er det nærmeste.
https://citybox.no/nyeprosjekter/citybox-danmarksplass/

Safari catering, som er ansvarlige for bryllupsfesten, har også en avtale med Scandic Hotel Ørnen i sentrum der dere kan få 10% rabatt ved å bruke følgende link: https://www.scandichotels.com/?bookingcode=D000039219

 

Lokasjon

Festlokale:

Festen vil holdes på Kronstad Hovedgård som ligger i flotte omgivelser med utsikt mot Ulriken og Fløyen. Gjestene ankommer mellom 16 og 17. Den ligger i umiddelbar nærhet til Haukeland Universitetssjukehus. Det finnes parkeringsplasser utenfor bygningen, men i et begrenset antall. Det er mulig å benytte parkering på Haukeland, men parkering her er betalingsparkering.

https://goo.gl/maps/HUzi5T2XUUh1bit68

For de som foretrekker kollektiv transport, er nærmeste busstopp Haukeland Sjukehus, og stedet ligger 5-6 minutters gange fra busstoppet. Linje 5 og 6 har hyppige avganger fra sentrum.

Det er også mulig å ta bybanen til Haukeland, og linje 2 har hyppige avganger. Det er 8-10 minutters gange fra bybanestoppet.

Vielse:

Vielsen finner sted i Olsvik kirke klokken 14. Her det mer enn nok parkeringsplasser til alle som ønsker å kjøre. Hvis en ønsker å benytte seg av kollektivtransport, går linje 40 fra Olav Kyrres gate, og nærmeste stopp er Fredheim-Olsvik, og det er ca. 9-10 minutters gange fra busstoppet.

Gaver og sånt

Her er linken til ønskelisten vår.
https://onskelister.no/liste?id=FcqoYqxGovyRMyWCQttoSiden vi er godt etablert allerede så har vi det meste vi trenger. Derfor vil et bidrag til oppussingskassen være kjærkomment
3626. 28.10954

Send en hilsen