Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene

Mai-Linn & Thomas

27. juli 2019
Vielsessted

Vårt bryllup

Velkommen til vårt bryllup!


Bryllupet avholdes helgen 26.-28. Juli 2019 på en vingård som heter Agriturismo Feliciana, nær byen Pozzolengo.


Vi vil ha en middag fredag 26.Juli. Selve vielsen vil være 27.Juli på ettermiddagen/kvelden.


Det er muligheter for å bo på vingården - men det er et begrenset antall rom. Vi vil komme med informasjon ettersom man takker ja.


Det finnes også flere bomuligheter i gåavstand eller med kort avstand med bil.


 

Stedet

Italiensk bonderomantikk på sitt beste! Stedet vi skal gifte oss er en nydelig gård på landet, rett utenfor den lille landsbyen Pozzolengo, ca. 10 minutter kjøring syd for Gardasjøen. Vi har hele gården for oss selv denne helgen, og gleder oss til å nyte dagene med dere.

Agriturismo Cascina Feliciana er en vingård som eies og drives av de to brødrene Massimo og Giorgio Sbruzzi. Du vil sikkert se de den ene brøren slite rundt på vinmarken mens den andre later seg med et glass vin og holder styr på restauranten. Agritourismo ("Gårdsturisme") er en veldig populær form for turisme i Italia - hvor man som her bor på gården, spiser lokal mat og drikker vinen som produseres av vindruene som omkranser gården. Gården produserer ca. 350-400.000 vinflasker per år, inkl. hvit, rød, rose og grappa. Les gjerne mer om Agriturisme her!

Gården ligger like ved den lille byen Pozzolengo, noen få kilometer fra de litt større byene Sirmione og Desenzano ved Gardasjøen.

Historie:


Landområdet er kjent for to historiske begivenheter. Slaget om San Martino, i 1482, mellom de to bystatene, Venezianerne (Venezia) og Fiorentinerne (Firenze), som førte til at området ble under det Veneziansk styre. 2. i 1859 under samlingen av Italia, hvor styrker fra Piemonte kriget mot Østeriske styrker. Krigen resulterte i at Østerrike mistet grepet om regionen. Denne krigen startet faktisk grunnlaget for opprettelsen av Røde Kors. Inntil midten av 1800-tallet var det ingen organisasjon eller veletablert sanitetstjeneste i forsvarets avdelinger til å ta seg av sårede, og ingen trygg og beskyttet institusjon til å ta seg av og behandle de som ble såret på slagmarken. I juni 1859 var den sveitsiske forretningsmannen Henri Dunant på reise til Italia for å møte den franske keiseren Napoleon III i den hensikt å diskutere problemer med å drive forretning i Algerie, som på den tiden var okkupert av Frankrike. Idet han ankom byen Solferino på kvelden 24. juni 1859 ble han vitne til slaget ved Solferino, en del av krigen mellom Østerrike og Sardinia. På en enkelt dag ble rundt 40 000 soldater på begge sider drept eller skadet på slagmarken.

Tårnet, som ses fra gårde i San Martino della Battaglia er en monumental bygning som ble reist i 1878, for å feire slaget ved San Martino.

Gården har 21 rom/leiligheter av ulik størrelse, utendørs svømmebasseng, treningsrom og restaurant.

Pozzolengo ligger i den sørøstlige delen av provinsen mellom Gardasjøen og morene og ligger ved krysset mellom tre provinser (Brescia, Mantova og Verona) og to regioner (Lombardia og Veneto).

Pozzolengo:


Pozzolengo ligger i den sørøstlige delen av provinsen mellom Gardasjøen og morene og ligger ved krysset mellom tre provinser (Brescia, Mantova og Verona) og to regioner (Lombardia og Veneto).

For de som ønsker å bli lenger er det masse å se og gjøre i området. Storbyene Verona, Milano, Venezia eller  Parma og Mantova.

Ankomst ved bil:

Motorvei A4 – Milano /Venezia Avkjørsel: Sirmione – ta til venstre retning Pozzolengo. Etter 2 Km kan du på høyre side se: Loc. Feliciana og stedet ligger i enden av veien.

Adresse: Localita' Feliciana, 25010 Pozzolengo BS, Italia. Se på kartet her!

Ankomst ved tog: 

Milano/Venezia er letteste byer å ta toget fra, Desenzano del Garda stasjon er nærmeste stasjon. Må beregnes taxi/bil derfra til Feliciana.

Flyplasser:

Det er flere flyplasser:

Verona/Villafranca Km. 25,

Bergamo/Orio al Serio Km. 80,

Milano/Malpensa Km. 160.

Vi vil anbefale Verona da det er kortest vei.

 

 

 

Fly

Bryllupet avholdes på en vingård like utenfor Pozzolengo. Det er flere muligheter for fly til og fra, så ta den muligheten som passer deg best. Se priser og flytider på flyselskapenes hjemmesider.

 

Verona/Villafranca Km. 25. Kjøretid: ca. 25 minutter til Pozzolengo. 

Fly fra OSL Gardermoen. Flydager: Fredager og Tirsdager.

 

Bergamo/Orio al Serio Km. 80. Kjøretid: ca. 1 time til Pozzolengo. 

Her kommer det flyvninger fra Torp med Ryanair. Torsdag og søndager.

 

Milano/Malpensa Km. 160. Kjøretid: ca. 2  timer til Pozzolengo. 

Avreise torsdag 25.juli 10:40-13:20 (direkte) - Norwegian

Avreise fredag 26.juli 10:40-13:20 (direkte) - Norwegian

 

Hjemreise søndag 28.juli 13:10 - 15:55 (direkte) - Norwegian

Hjemreise mandag 29.juli 14:05 - 16:45 (direkte) - Norwegian

 

Program

Torsdag 25. Juli:


Anbefalt ankomst. Valgfri felles middag på restaurant Agritourismo Colombarino. Påmelding.

Fredag 26. Juli:


Kl. 13.00 - Valgfri sykkeltur med vinsmaking for de som ønsker. Påmelding.

kl. 19.30 - Middag og førfest.

Lørdag 27. Juli


kl. 16.30. Vielse.

kl. 19. 30. Aperitivo (Førdrinker og snacks)

kl. 20.00. Middag og fest

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres