Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Charlotte Marie & Håvard

31. august 2019 Høyjord Stavkirke

Vårt bryllup

Hei, og velkommen til vår bryllupsside! Vi tenkte det var litt enklere å samle all info her på denne siden, i stedet for å lage en 4-siders invitasjon til bryllupet. Her skal dere kunne finne alt det dere måtte lure på, om ikke så vet dere nok hvordan dere skal få tak i oss ;)


Vi gleder oss stort til å dele dagen sammen med alle de vi holder så nært og kjært, og håper dere gleder dere minst like mye! OBS: grunnet alkoholservering og mange tilreisende uten mulighet for barnevakt har vi valgt å ha et bryllup uten barn. De som har mulighet er selvsagt hjertelig velkommen i kirken.


Vår fantastiske toastmaster Erik skal lede oss gjennom dagen, det vet vi blir helt topp! Dersom du ønsker å si noen ord, ta en trall eller underholde på noe vis kan du kontakte Erik på e-post: erikroed@gmail.com eller på telefon: 47854882.


Dersom dere har lyst til å legge ut bilder på sosiale medier i løpet av dagen, må dere gjerne bruke hashtaggen #charlotteoghavard2019 :)

Ønskeliste


I skuffer og skap har vi alt vi trenger,
derfor ønsker vi oss aller helst penger.
De skal brukes til drømmeboligen vår,
den vi har tenkt på i mange år.
Her skal vi bygge og her skal vi bo,
det vil gi oss en evig ro.


Vi har også laget oss en ønskeliste hos Kitchn, og her er det bare å si vårt navn i kassen - så får dere ønskelisten vår.


Vi ønsker oss blant annet vinterposer og truger, og blir også meget glad for gavekort på XXL :-)


Overnattingsmuligheter

Siden 50% av brudeparet ikke er fra disse trakter, og de andre 50% har noe familie fra andre steder, er det bare naturlig at noen kanskje ønsker et sted å søke ly for natten. Scandic Park i Sandefjord er dessverre fullbooket hele helgen, men Quality Hotel i Tønsberg skal ha noen ledige rom. Dersom du/dere ikke ønsker å overnatte på hotell, så har vi noen overnattingsmuligheter her og der. Gi oss beskjed ;)