Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Mona Elisabet & Patrick

21. mai 2022 • Borgarsyssel museum
-6 dager igjen!

Hvordan det hele begynte

Alle store kjærlighetshistorier har sin begynnelse. Det hadde også vår, og den startet en vinterdag da Mona tok sine første skritt inn i Infotjenester sine lokaler. Eller, la oss fortelle om vårt egentlige første møte. Mona var nyutdannet, Patrick arbeidet som leder på Amedia på Lisleby og skulle ansette en salgskoordinator. Mona troppet opp med CV og søknad og de bestemte seg for å ta en prat med hun som brått dukket opp med papirer og pågangsmot, selv om de allerede hadde ansatt noen i rollen. Dermed skulle det ta noen år før vi møttes igjen. Det første møtet kom vi for øvrig først på en sommerdag på vei hjem fra hytten i Sudndalen. Minnene og notatene fra intervjuet lever videre, det samme gjør vår kjærlighetshistorie.

Her er et bilde fra første tiden i Infotjenester da Patrick foreviget en dag Mona for en gangs skyld ikke brukte høye hæler:

Bryllupsdagen

Tidsplan

14.30: Vielse i Olavskapellet
15.30: Quiz, snacks og hygge i og utenfor Wegnerbrakka
17.15: Felles skål og bilde (strike a pose)
17.30: Middag i hyggelig lag
21.00: Brudeparet svinger seg på dansegulvet
21.45: Kaffe og noe godt til
22.00: Klar, ferdig, innta dansegulvet
23.45: Nattmat (energi til å fortsette festen)

Bryllupslokasjon

Bryllupet skal foregå på vakre Borgarssysel Museum i Sarpsborg.

Vielsen

Festen starter med vielse klokken 14.30 i Olavskapellet, et kapell med masse historie og personlighet. Kapellet kan være kaldt, selv på varme dager, så ta med en jakke slik at du ikke fryser i den lille timen vi skal være der.


 

 

 

 

 

 

Festen

Etter vielsen går vi sammen bort til Wegnerbrakka (ca 40 meter gange) hvor vi fortsetter festen. Brudeparet sniker seg unna for noen bilder, mens resten av gjengen koser seg med quiz, snacks og god drikke.

Klokken 17.15 er det felles skål etterfulgt av middag.

Fra klokken 20.00 åpens baren, da vil det være 18-års grense ut kvelden.

Det er ingen frist for når vi må være ute fra lokalet, så festen fortsetter ut i den lange, lyse mainatten.

Gaveønsker

Vi har alt vi trenger og litt til. Om noen år så vil våre to hjem slås sammen til ett hjem og dermed vil vi ha dobbelt av mange ting. Derfor har vi snakket om at det aller viktigste for oss er å ha alle samlet på denne spesielle dagen for oss.

Om noen ønsker å gi en gave, så ønsker vi oss et bidrag til opplevelser når vi skal ut og oppleve verden sammen. Reiser og opplevelser er nemlig viktig for oss begge og noe vi gleder oss til å gjøre mer av sammen. Vi har opprettet en egen sparekonto for dette hos DnB (1226.05.03039) hvor vi sammen sparer til neste drømmereise.

Kontaktpersoner

Brudgom og brud
Patrick Rustan, tlf 40 60 60 04 / Mona Schau, tlf 41 38 61 15

Forlover brudgom / Forlover brud
Henrik Høst, tlf 950 55 550 og Ole Petter Wichstrøm Johansen 40 60 60 07/ Mette Marie Magnussen, tlf 95 99 81 43Toastmaster
For spørsmål om festprogram, taler etc kan toastmaster kontaktes.
Martin Høst, tlf 41 66 44 83

Kleskode

Kle deg i det du føler deg vel i og som passer til å danse natten lang :) Bryllupet har en uformell tone, så dresskoden vi ser for er enten pent antrekk eller dress.

Pent antrekk:
Dette er en relativt uformell kleskode, men du skal ha pyntet deg. Ikke bruk hverdagsklær. Her kan kjolene for damer rekke til knærne, eller du kan velge en pen buksedrakt. Du kan også bruke en lang kjole. For menn kan du gjerne velge en lys dress eller pen dressbukse med jakke til. Her kan du også ha loafers og oppbrettet dressbukse.

Dress:
Her er kleskoden relativt klar for menn: Du skal komme i dress. Den kan gjerne være blå eller grå, men svart er også en sikker vinner. For damer kan kjolen rekke til knærne, og stilen kan fint være sommerlig.

I kapellet kan det være kaldt selv på varme dager, så ta gjerne med en jakke.

Vi skal bevege oss på variert terreng (grus, gress), så damene kan vurdere å ha med et ekstra par sko dersom man ønsker det.

 

Meny og allergier

Dersom du har spesielle preferanser vedrørende mat (eksempelvis allergier) vil vi gjerne ha beskjed om dette når du melder fra om du kommer eller ikke.

Hilsen og spørsmål

Still gjerne spørsmål legg igjen en hilsen til oss :)