We are getting married!

Catherine & Øyvind

08. oktober 2022 Loddefjord Kirke

Velkommen

På denne hjemmesiden finner dere praktisk informasjon, kontaktinfo og ønskelister.


Dere kan også lese litt om hvordan Catherine og Øyvind traff hverandre, bli kjent med forloverne våre og de som skal være toastmastere.


Vi gleder oss til å feire vår store dag med dere.

Brudeparet


Catherine og Øyvind møttes der hvor alle sjeler forenes; Tinder.


Det startet med noen hyggelige meldinger, som ble til telefonsamtaler, så skype-samtaler. Deretter ble det en kaffe-date på Egon før vi hadde vår offisielle date 28.januar 2020 (vi spiste sushi). Og det tok ikke lang tid etter det før vi bestemte oss for at dette ville vi satse på!


Etterhvert fikk også Øyvind bli kjent med Trygve og Ylva, som er superglad for å få Øyvind som bonus-pappa. Til tross for Covid har vi klart å få til noen eventyr sammen de siste årene. Blant annet klatreturer og familieferier på Østlandet og Sørlandet. Og ikke minst helgeturene våre til Øygarden for å besøke Olav og Anne Margrete, som nå er blitt bonus-besteforeldre for Trygve og Ylva.


Ettersom både Catherine og Øyvind mangler impulskontroll så skjedde det en kveld, at vi bestemte oss for å flytte til Øygarden.
Så i midten av august  2022, får Rong 4 nye innbyggere. 6 hvis vi teller med kattene (som vi selvsagt gjør).


Det har vært litt av et eventyr så langt, og nå er vi klare for neste kapittel; som mann og kone!


 
Catherine sine forlovere er Cindy Maj og Sue Ellen. De ble kjent allerede i barnehage-alder og siden 2-klasse har Catherine og Sue vært bestevenninner, og siden Cindy er tvillingen til Sue var det naturlig at de ble en trio! Til tross for store avstander har båndet alltid vært sterkt mellom alle 3.

Øyvind sine forlovere er Nhat og Ørjan. Nhat møtte Øyvind  helt tilbake i 97/98 på folkehøyskole i Stavanger. Hele 25 år siden. Han ble veldig fort «Storebroren Øyvind aldri hadde» som han så veldig opp til og et forbilde. Ørjan og Øyvind ble kjent i et utdrikningslag i 08. Dem knyttet straks et sterkt og nært bånd og har vært gode venner siden.

Som toastmastere har vi valgt Irmelin og Rose. En mer perfekt Toastmaster-duo skal man lete lenge etter. Vi har Rose som setter liv i sakene og Irmelin som har kontroll på sakene! Kvelden vår er med andre ord i meget trygge hender!
Rose og Øyvind har vært bestevenner siden 07, og ikke lenge etterpå traff han Irmelin, som er konen til Ørjan. Sammen med Maria Rachel, som er bestevenninnen til Irmelin, har gjengen vært gjennom tykt og tynt siden.Vi er så takknemlige for å ha så mange fine mennesker i livet vårt, og at disse har takket ja til å stå ved vår side på den store dagen vår. Dagen hadde virkelig ikke blitt den samme uten de!


 

 

Program for dagen

Vi har et løst program for dagen, da vi ønsker at alle skal kunne slappe av og kose seg mest mulig.


Det blir middagsbuffet med tapas og koldtbord, mye forskjellig og deilig mat. Noe for alle!


Vielsen starter kl.13:00. Vær gjerne ute i god tid.


Veibeskrivelse til kirken finner dere under ´praktisk informasjon´.


Etter vielsen blir det aperitiff og mingling på Torsvikhuset i Øygarden mens gjestene venter på at brudeparet fotograferes. Det tar ca 30. min å kjøre fra Loddefjord kirke. Våre eminente Toastmastere har full kontroll på dagen, og vil informere alle om det som skjer i løpet av kvelden. Etter at brudeparet ankommer festlokalet vil kvelden bli seende nogenlunde slik ut:

Kl.15:00 - Torsvikhuset åpner dørene, servering av lett ventemat og kaffe og te.

Kl.17:00 - Brudeparet ankommer lokalet. Brudeskål

Alle setter seg til bords og Toastmaster ønsker velkommen med praktisk info. Buffeen åpner.

Når alle er forsynte blir det en liten pause mens middagen ryddes vekk og kakebordet dekkes med kaffe avec og mingling.

Bryllupskaken kuttes - dessertbuffet åpner.

Når alle er forsynte med dessert starter musikken - Brudeparet åpner dansegulvet og festen begynner.

 

Utover kvelden blir det leker og god stemning, kakao-bar og nattmat!

Ønskeliste

Ettersom vi flytter til Øygarden nå i sommer, så ser vi at enkelte ting trengs å fornyes og/eller byttes ut og at vi trenger en del praktiske ting i huset. Så i den forbindelse står universalgavekort/pengegaver høyt på listen.


Vi har også laget oss en ønskeliste på Kitchn.

Ungene vokser og siden vi liker å telte, ønsker vi oss også et litt større telt: MSR Elixir 4-manns telt.

Gavekort fra Chillout (Butikk på Xhibition i Bergen).

Gavekort på IKEA er også ønskelig.

 

Om dere ønsker å kjøpe noe utenom ønskelisten på Kitchn kan dere gjerne gi toastmaster Irmelin en liten lyd :)

Praktisk informasjon

Kontaktinformasjon:


Catherine:     995 80 523                             e-post: cathrygg@icloud.com


Øyvind:          924 59 319                              e-post: oeyvind_boe@hotmail.com


Irmelin:          404 65 149.                            e-post: irmelin.berge@espira.noVeibeskrivelser:

Loddefjord kirke - kart
Parkering Loddefjord kirke: Det er gode parkeringsmuligheter ved Loddefjord kirke, og vi ber om at dere også benytter parkeringsplassen ved menighetshuset (følg veien forbi Vestkanten mot Haakonsvern og følg skilt til kirken). Det er HC parkering rett ved kirken.

Torsvikhuset - kartUnder middag og dessert vil det bli holdt taler og våre Toastmastere vil gi beskjed på forhånd slik at alle får anledning til å finne plassen sin i god tid.


Ønsker dere si noen ord til brudeparet under festen er det bare å ta kontakt med Toastmaster Irmelin.


Er det noen med allergier eller som trenger tilrettelegging når det gjelder mat eller noe annet ber vi dere om å gi beskjed til Catherine i god tid.Overnatting:

Det er mange gode overnattingsmuligheter i Bergen for dere som kommer langveisfra. Ønsker dere ikke å reise så lange er det muligheter i Øygarden også. Vi kan anbefale Kvernepollen Rorbu hvor man kan leie leiligheter og Ågotnes Hotell (vær ute i god tid med å booke). Det er også fine steder å parkere bobil i Rong sentrum.

 

 Vi kommer til å oppdatere siden her i henhold til de anbefalingene og restriksjonene regjeringen eventuelt skulle komme med, og ber om at alle følger disse.