We are getting married!

Catherine & Øyvind

08. oktober 2022 Loddefjord Kirke

Velkommen

På denne hjemmesiden finner dere praktisk informasjon, kontaktinfo og ønskelister.


Dere kan også lese litt om hvordan Catherine og Øyvind traff hverandre, bli kjent med forloverne våre og de som skal være toastmastere.


Vi gleder oss til å feire vår store dag med dere.

Brudeparet


Catherine og Øyvind møttes der hvor alle sjeler forenes; Tinder.


Det startet med noen hyggelige meldinger, som ble til telefonsamtaler, så skype-samtaler. Deretter ble det en kaffe-date på Egon før vi hadde vår offisielle date 28.januar 2020 (vi spiste sushi). Og det tok ikke lang tid etter det før vi bestemte oss for at dette ville vi satse på!


Etterhvert fikk også Øyvind bli kjent med Trygve og Ylva, som er superglad for å få Øyvind som bonus-pappa. Til tross for Covid har vi klart å få til noen eventyr sammen de siste årene. Blant annet klatreturer og familieferier på Østlandet og Sørlandet. Og ikke minst helgeturene våre til Øygarden for å besøke Olav og Anne Margrete, som nå er blitt bonus-besteforeldre for Trygve og Ylva.


Nå er vi klare for å starte på neste kapitel, som mann og kone!Catherine sine forlovere er Cindy Maj og Sue Ellen. De ble kjent allerede i barnehage-alder og siden 2-klasse har Catherine og Sue vært bestevenninner, og siden Cindy er tvillingen til Sue var det naturlig at de ble en trio! Til tross for store avstander har båndet alltid vært sterkt mellom alle 3.

Øyvind sine forlovere er Nhat og Ørjan. Nhat møtte Øyvind  helt tilbake i 97/98 på folkehøyskole i Stavanger. Hele 25 år siden. Han ble veldig fort «Storebroren Øyvind aldri hadde» som han så veldig opp til og et forbilde. Ørjan og Øyvind ble kjent i et utdrikningslag i 08. Dem knyttet straks et sterkt og nært bånd og har vært gode venner siden.

Som toastmastere har vi valgt Irmelin og Rose. En mer perfekt Toastmaster-duo skal man lete lenge etter. Vi har Rose som setter liv i sakene og Irmelin som har kontroll på sakene! Kvelden vår er med andre ord i meget trygge hender!
Rose og Øyvind har vært bestevenner siden 07, og ikke lenge etterpå traff han Irmelin, som er konen til Ørjan. Sammen med Maria Rachel, som er bestevenninnen til Irmelin, har gjengen vært gjennom tykt og tynt siden.Vi er så takknemlige for å ha så mange fine mennesker i livet vårt, og at disse har takket ja til å stå ved vår side på den store dagen vår. Dagen hadde virkelig ikke blitt den samme uten de!


 

 

Program for dagen

Vi har et løst program for dagen, da vi ønsker at alle skal kunne slappe av og kose seg mest mulig.


Det blir middagsbuffet og koldtbord, med mye forskjellig og deilig mat. Noe for alle!Vielsen starter kl.13:00, kirken åpner for gjester ca 30 min. før. Vær gjerne ute i god tid.


Veibeskrivelse til kirken finner dere under "Praktisk informasjon"


Etter vielsen blir det aperitiff og mingling på Torsvikhuset i Øygarden mens brudeparet fotograferes. Dørene åpner kl.15 så gjestene har god tid til å komme seg dit. Det tar ca 30. min å kjøre fra Loddefjord kirke. Våre eminente Toastmastere har full kontroll på kvelden og vil informere alle om det som skjer i løpet av kvelden. Etter at brudeparet ankommer festlokalet vil kvelden bli seende nogenlunde slik ut:

Brudeskål

Alle setter seg til bords og Toastmaster ønsker velkommen med praktisk info.

Buffeen åpner.

Pause mens middagen ryddes vekk - kaffe avec og mingling.

Bryllupskaken kuttes - dessertbuffet åpner.

Når alle er forsynte med dessert starter musikken - Brudeparet åpner dansegulvet og festen begynner.

 

Utover kvelden blir det leker og god stemning, kakao-bar og nattmat!

Ønskeliste

Vi har laget oss en ønskeliste med ting vi trenger å fornye/bytte ut på Kitchn
P.S: Noe av det vi ønsker oss er kun tilgjengelig på nett!

Universalgavekort og pengegaver.

Vi ønsker oss også et nytt telt nå som ungene blir større, og har sett oss ut MSR Elixir 4 Tent Footprint Incl. Som f.eks kan kjøpes hos Outdoor Experten

2 stk. tur-stoler fra Helinox (Ground chair).

Praktisk informasjon

Kontaktinformasjon:


Catherine:     995 80 523                             e-post: cathrygg@icloud.com


Øyvind:          924 59 319                              e-post: oeyvind_boe@hotmail.com


Toastmaster Irmelin:      404 65 149          e-post: irmelin.berge@espira.noVeibeskrivelser:

Loddefjord kirke - kart
Parkering Loddefjord kirke: Det er gode parkeringsmuligheter ved Loddefjord kirke, og vi ber om at dere også benytter parkeringsplassen ved menighetshuset (følg veien forbi Vestkanten mot Haakonsvern og følg skilt til kirken). Det er HC parkering rett ved kirken.

Torsvikhuset - kartUnder middag og dessert vil det bli holdt taler og våre Toastmastere vil gi beskjed på forhånd slik at alle får anledning til å finne plassen sin i god tid.


Ønsker dere si noen ord til brudeparet under festen er det bare å ta kontakt med Toastmaster Irmelin.


Er det noen med allergier eller som trenger tilrettelegging når det gjelder mat eller noe annet ber vi dere om å gi beskjed til Catherine i god tid.Overnatting:

Det er mange gode overnattingsmuligheter i Bergen for dere som kommer langveisfra. Ønsker dere ikke å reise så lange er det muligheter i Øygarden også. Vi kan anbefale Kvernepollen Rorbu hvor man kan leie leiligheter og Ågotnes Hotell (vær ute i god tid med å booke). Det er også fine steder å parkere bobil i Rong sentrum.

 

 Vi kommer til å oppdatere siden her i henhold til de anbefalingene og restriksjonene regjeringen eventuelt skulle komme med, og ber om at alle følger disse.