Susanne & Joakim

13. august 2022
Gjerpen kirke
Vi gifter oss!

Vårt bryllup


Velkommen til vårt bryllup. 


Lørdag 13. august vil vi gi hverandre vårt ja. I den forbindelse har vi laget en nettside som vil inneholde det meste du trenger å vite.Generell info:


Vielsen vil finne sted i Gjerpen kirke i Skien, klokken 13:00.


Veibeskrivelse Gjerpen kirke


 

Påfølgende feiring finner sted i Villa Fløyen.


Veibeskrivelse Villa Fløyen


 

I et forsøk på å holde våre gjester så godt oppdatert som mulig, vil denne nettsiden bli oppdatert ettersom dagen nærmer seg. Det kan derfor være lurt å ta turen innom en gang i blant.


 

Vi gleder oss!


 

Vennlig hilsen,


Brudeparet

I kirken


Praktisk info


Kirken vi skal ha vielsen i heter Gjerpen kirke og er en korskirke av stein. Kirken ligger i gamle Gjerpen herred, nord for Skien sentrum. Kirken har bra med parkering, og enkel adkomst med bil.


Adressen er Håvundvegen 5, 3715 Skien.


 

Sitteplasser


Når det kommer til plassering i kirken, er det vanlig skikk at brudens familie og venner sitter på venstre side, mens brudgommens familie og venner sitter på høyre side. Dette er ikke så viktig for oss, så sitt hvor du føler for.


 

Fotografering


Før avreise fra kirken, ønsker vi at alle gjester som har møtt opp samles for et bilde på egnet sted. Vi kommer til å ha med oss innleid fotograf som vil stå for anordningen av bildene. Etter dette vil brudeparet dra med forlovere til fotografering.

På Villa Fløyen


Om lokalet


Villa fløyen ble bygget som bolig for Disponent Bertelsen i 1917. Huset var familien Bertelsens residens frem til 1955 hvorpå huset ble overdratt til Skien Handelstandsforening. Villa Fløyen har spisesal i 2. etasje, og selskapslokale i 1. etasje. Toaletter og garderobe finner man i kjelleren. Villa Fløyen har også en romslig vinkjeller. På forespørsel er det mulig å få en omvisning i kjelleren av betjeningen dersom de har anledning.


Villa Fløyen har noe mer begrenset parkeringsmuligheter. Dersom gårdsplassen er full, er gateparkering eller parkeringsplassen ved Skagerak Arena et godt alternativ.


Adressen er Boye Ordings gate 3 A, 3722 Skien.


 

Ankomst Villa Fløyen


Direkte etter vielsen i kirken åpner Villa Fløyen sine dører for bryllupets gjester. Ved ankomst blir det servert en velkomstdrink. Vi håper gjestene vil benytte denne anledningen til å mingle seg imellom, mens brudeparet blir fotografert. Om du skulle ha behov for et ærend imellom vielsen og selskapet, regner vi rundt halvannen times opphold til fotografering etter vielsen.


Ved brudeparets ankomst til Villa Fløyen ønsker vi at alle gjester har ankommet og er tilgjengelige for fotografering. Deretter blir det servert middag.


 

Middagen


Under middagen er det våre to toastmastere som har ordet, og som vil styre oss igjennom måltidet. Enkel praktisk informasjon blir tatt på stedet. Menyen vil bli publisert under når vi mottar den fra betjeningen.


 

Meny


Forrett


Blomkålsuppe


Med bacon


Hovedrett


Indrefilet & langtidsstekt brisket av okse


Med grillet artiskokk, maiskrem, pommes boulangère, trøffelsaus


Dessert


Sjokolade-terrinne


Med tinved, nøtter, blomster


 

Dersom du har noen allergener eller begrensinger på hva du kan spise, er det meget viktig at brudeparet blir informert om dette i god tid før bryllupet.


 

Selskapet


Etter middag samles vi i 1. etasje for kaffe, kaker og godt humør. Villa Fløyen har egen bar som blir åpnet for anledningen. Her vil gjestene ha mulighet til å kjøpe seg noe å drikke. Medbragt er dessverre ikke tillatt. Vi ser for oss å holde på ut i de små timer, til alle har fått en god dose kake og latter. Gjestene er velkomne til å bli så lenge de føler for. Nattmat vil bli servert 01:00.

Overnattingsmuligheter

Det finnes flere overnattingsmuligheter i nærheten av Villa Fløyen. Brudeparet har ikke fått noen \"spesialpris\" på overnatting på nærliggende hotell, men kan like vel komme med noen enkle anbefalinger.


Thon Hotel Høyers er plassert midt i Skien sentrum, og ligger ca. halvannen kilometer fra Villa Fløyen. Hotellet har akkurat blitt pusset opp og kan lokke med moderne rom. I skrivende stund er vi i kontakt med hotellet for å forsøke å få en god pris for gjester som ønsker å bo hos dem. Tilbudet vil bli kommunisert når/dersom det kommer.


Thon Hotel Høyers


 

Ikke vær redd for å ta kontakt om du/dere har noen spørsmål. Vi vil forsøke å hjelpe så godt vi kan.

Underholdning

Dersom du ønsker å bidra med en tale, sang eller annen underholdning, kan du kontakte våre toastmastere. Disse har, i samarbeid med brudeparet, ansvaret for kjøreplanen for kvelden. Det er derfor viktig at de blir informert i god tid, slik at de kan lage rom til ditt bidrag. Dersom toastmaster ikke er tilgjengelig, kan brudeparet kontaktes.


 

Toastmastere:


Maria Bøe og Kjell Gunnar Bøe


Mob.: 994 20 975  / Epost: Mia_oe@hotmail.com


Gaveønsker

Dersom du ønsker å gi en gave, har vi samlet en liste med ønsker.


Om mulig, sørg gjerne for en bytte/refusjons- mulighet dersom du skulle ha samme ide som en annen.


 

Firkløveren - Diamond serviset


Vi har laget en ønskeliste hos Firkløveren på flere deler i Diamond serviset. Dessverre har ikke Firkløveren noen digital ønskeliste, men dersom dette er aktuelt, kan du ringe dem og oppgi våre navn. Deretter vil de informere om hvilke gjenstander som er på ønskelisten. Selv om dette er litt tungvint er dette løsningen vi har gått for, ettersom det blir vanskelig å få byttet.


Firkløveren kontaktes på: 67 20 63 50
Ønskeliste - Digital


Ettersom vi har flere spesifikke ønsker, så har vi forsøkt å opprette en oversikt som gjør det enkelt for dem som ønsker å kjøpe en gave å se hva som eventuelt er kjøpt. Tanken bak listen er at alle kan lese og redigere dokumentet. Slik vil det være mulig å markere et ønske som kjøpt, slik at andre kan se dette. På denne måten håper vi det blir enkelt for gjester å se hva som er kjøpt og ikke. Brudeparet har ingen intensjoner om å sjekke denne listen for å se hva som er kjøpt eller lignende. Dette er et rent verktøy for gjester, som vil bli slettet etter bryllupet. Dersom linken ikke skulle fungere, ta kontakt.


Link til ønskeliste (OneDrive)


 

Bod/ veranda


Siden vi allerede har levd noen år, begynner vi å få det meste vi trenger til husholdningen. Dog har vi lenge ønsket oss en ved-/ verktøybod og veranda på forsiden av huset. Det føles rart å ønske seg penger som bryllupsgave, men vi landet på at en bod/veranda er noe av det vi ønsker oss mest. Derfor ønsker vi oss penger til bygg av dette.


 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres