Sidene lastes inn ...

Mariela & Jørgen

11. juni 2022
Kronstad Hovedgård

Praktisk informasjon

Nå nærmer det seg bryllup og vi gleder oss veldig! Vi har nå oppdatert nettsiden med ferdig gaveliste og informasjon om samlingen på fredag for de som har anledning til å være med. Hvis noen har andre praktiske spørsmål så gi oss en lyd.

Om en har matallergier/andre matpreferanser, trenger vi beskjed om dette snarest. Hvis du ønsker alkoholfridrikke under middagen eller har andre behov vi bør vite om vil vi også gjerne ha beskjed om dette på forhånd.

Program

Dagen før dagen (Fredag 10. juni)

De som ønsker å være sammen med oss og bli kjent med andre gjester kan komme til Stefano restaurant på Wergeland. Den ligger rett ved bybanestoppet på Wergeland (gå opp trappa/bakken til Rema 1000, så har du den på din venstre side).

Her er det mulig å bestille mat for de som ønsker det. Vi har reservert hele restauranten fra kl. 18, og ihvertfall en av oss er tilstede fra da (den andre kommer etter at Ronja er lagt). Vi gleder oss til å treffe dere!!

Antrekk: Uformelt

Bryllupsdagen (Lørdag 11. juni)

  • Kl. 13:30: Mottakelse Kronstad Hovedgård

  • Kl. 14:00: Vielse (utendørs eller inne på Kronstad avhengig av været)

  • Kl. 17:00: Middag

  • Kl. 21:15: Bryllupsfest og dans

  • Kl. 01:30: Festen avsluttes


Antrekk: Pent

Overnatting

Både vielse og bryllupsfest skal være på Kronstad hovedgård (Google Maps), så alle hoteller i Bergen sentrum er gode valg for overnatting.

Vi har rabatt på Scandic-hoteller gjennom selskapet vi leier lokale av, Safari catering. Rabattene gjelder kun for Flex-priser.

  • Scandic Ørnen, 10 % rabatt

  • Scandic Neptun, 10 % rabatt

  • Alle øvrige Scandic-hotell i Norge, 8 % rabatt


For bestilling av rom, trykk på følgende lenke og bruk avtalekode D000039219

For bestilling pr. telefon kontakt hotellet direkte.

Taler

Ønsker du å holde en tale under middagen eller har du et annet morsomt bidrag til bryllupsfesten? Ta kontakt med vår eminente toastmaster Jørgen Aarø på telefonnummer 93890055 så finner han en plass til deg i programmet. For at serveringen skal gå knirkefritt er det viktig at alle taler er avtalt på forhånd.

Gaveønsker

Vi har opprettet en gaveliste hos Illums Bolighus, den finner dere her. Vi gjør oppmerksom på at selv om det står utsolgt på nett betyr det ikke at varen ikke finnes i butikken.

Alternativt ønsker vi oss pengebidrag til ny spisestue og kanskje en bryllupsreise etterhvert. Pengegaver kan settes inn på kontonummer 1225.06.14118.

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres