Sidene lastes inn av Kitchn ...
Logg inn for å se sidene

Lisa & Even

15. juni 2019
Girona, Spania

Velkommen til Can Tallada

Vi har leid Can Tallada fra onsdag 12. juni til mandag 17. juni.

Gården Can Tallada ligger i Sant Marti de Llemena like utenfor Girona i Spania. Gården ligger en ti minutters rusletur fra den lille landsbyen Sant Marti. I dalen bor det totalt 566 mennesker. Landsbyen er kjent for et gammelt kirketårn og har to spisesteder.

Sant Marti er like under 1,5t kjøretur fra Barcelona og 20 minutter fra Girona. Det er nødvendig med bil.

Can Tallada er en gammel gård fra 1700-tallet som ligger for seg selv i dalsiden. Her bor vi i en gammel stall, låve og tjenestebolig som i dag er restaurert og bygd sammen til fire boenheter. Det er totalt ni soverom og åtte bad, stort fellesareal, badebasseng, fjellturer utenfor døra og vakre omgivelser. Vi leier hele området og har nok av boltreplass for store og små.

Her skal vi bruke dagene på å bli godt kjent, nyte utsikten, bade, leke, rusle til landsbyen, lese, skravle, spise deilig mat og ikke minst: starte livet vårt som mann og kone.

Vi gleder oss til en uforglemmelig reise sammen med dere.

 

Program

Onsdag:

Even og Lisa reiser til Can Tallada for å gjøre klart. De som ønsker må gjerne komme på onsdag for å bli kjent i området og slappe av.

Torsdag:

Vi tar en rolig dag med enkel lunsj, bading, bli kjent, og en rusletur til Sant Marti. Felles grytemiddag i sekstiden. De som ønsker kan bli med på en topptur i nærområdet på ettermiddag / kveld for en fantastisk utsikt over dalen.

Fredag:

Frokost på gården. Fellestur på formiddagen til Girona for de som vil. Her spiser vi lunsj sammen, handler, ser på byen og har mulighet for å gå på museum. Vi satser på å være tilbake på Can Tallada i tretiden slik at det er nok av tid for avslapping og bading før middag. Ca. kl. seks disker beste-bestemor Marlys opp med sin berømte lasagne og salat.

Lørdag:

Den store dagen!

Kl. 09.00: Frokost

Kl. 10.00: Topptur bak Can Tallada for de som vil

Kl. 12.00: Even & Lisa har vigselssamtale med presten

Kl. 12.30: Lunsj

Kl. 14.00: Vi blir mann & kone!

Kl. 15.00: Aperitiff  og smågodt

Kl. 15.00: Even & Lisa tar bilder

Kl. 15.00: Familiefotografering

Kl. 16.30: Velkommen til bords

Kl. 19.00: Skattejakt for store og små

Kl. 20.00: Dessert

Kl. 21.00: Sang og musikk

Kl. 23.00: Ost og kjeks i stua

 

Søndag:

Frokost og en rolig morgen. I dag er det mulighet for å bli med på en lengre fjelltur for de som ønsker. Det er også mulig å dra på et ridesenter like i nærheten hvis man har lyst til å ta seg en ridetur. Sant Marti beskrives som et sykkeleldorado, kanskje du har lyst til å sykle en tur? Eller bare ha en avslappende dag ved bassenget, her gjør alle som de ønsker. Vi spiser felles middag i seks-tiden.

 

Mandag:

Avreisedagen. Vi tar farvel med Can Tallada og setter nesene mot Barcelona (eller andre steder for dem som vil utforske Spania videre).

Reisen

Siden (så vidt oss bekjent) alle gjestene nå har booket både reisen til Barcelona og leiebil, gjenstår det bare å glede seg!

Adressen til Can Tallada er:

Sant Marti de Llemena, La Tallada d\'Empordà, Cataluña 17153, Spania. Denne kan være kjekk å ha i forhold til GPS eller veibeskrivelse.

Gjester

Even, Erland & Lisa

Even, Lisa & Erland


Anita


Kristine & Magnus


Erik & Grete


Martin, Edith & George


Elisabeth, Torgeir, Daniel & Victor


Silje & Svein

Trygve & Marlys

 

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres