Tina & Mathias

06. august 2022
Ranheim kirke / Britannia Hotel
Vi gifter oss!

Vårt bryllup

Vi gifter oss lørdag 6. august 2022, og vi håper du/dere vil feire dagen med oss.

Vielsen finner sted i Ranheim kirke kl. 13.30. For mer informasjon om vielsen og transport, se lengre ned på siden.

Middagen og festen vil være på Britannia hotel. For informasjon om overnatting og middag/festen, se lengre ned på siden.

Ønsker du å ta del i vår store dag, ber vi deg/dere om å gi oss svar innen 06.06.22. Svaret kan sendes til tinarl@hotmail.com eller på sms 408 99 707. Har du ulike behov eller allergier det skal tas hensyn til, må dette skrives i svaret.

Kleskode: Dress 

Om oss

I 2013 starta Tina i ny jobb i NOKUT, der jobbet også Mathias. Det var faktisk han som var HR representant i intervjuet med Tina. November 2013 fikk vi øynene opp for hverandre og Tina ble invitert på hjemmelaget pasta bolognese hjem til Mathias. Etter den tid har vi opplevd mye sammen. Vi har reist til både Frankrike, Malaysia, Singapore, Vietnam, Kina, Hellas, USA, Japan, Spania og Tyskland sammen. Vi er glad i å oppleve verden, men det har vært noen begrensninger de siste årene.

I 2016 kom Amalie til verden. Da ble vi endelig stolte foreldre til verdens snilleste og søteste datter. I 2018 kom vår etterlengtede Lukas til verden. De begge er aktive barn, Amalie liker fotball og dans, og Lukas liker å bade og herje. Begge vil være med som brudepike og brudesvenn under vielsen.

Hele familien gleder seg til storslått bryllup i Bartebyen.

Overnatting

Foto: Lars Petter Pettersen / Britannia HotelVi er gjort oppmerksom på at det skal være konsert i Trondheim samme helg som vi gifter oss, og i den forbindelsen har hotellene i Trondheim begynt å fylle seg opp. Det er derfor en fordel å ordne med hotell så snart som mulig for de av dere som trenger det. Vi har inngått en avtale med Britannia og reservert noen av deres rom i forbindelse med bryllupet.

 
Overnatting på Britannia Hotel:

For de av dere som ønsker å overnatte på Britannia, så har vi reservert noen rom. Dere kan ta direkte kontakt med hotellet på telefon +47 73 800 800 eller epost booking@britannia.no for å bestille rom til avtalt pris.

Prisen gjelder Superior rom kr. 2350,- per rom, per natt, inkludert frokost i ærverdige Palmehaven og fri tilgang til Britannia Spa og Fitness.

For å få avtaleprisen ber vi om at dere oppgir koden «Tina&Mathias060822».

Se også hotellets hjemmeside for fasiliteter: britannia.no

 

 

Vielse

Vielsen vil finne sted i Ranheim kirke og starter kl. 13.30.

 
Transport:

Det vil bli satt opp transport tur/retur Britannia Hotel - Ranheim kirke. Bussen går fra Britannia klokken 12.45. Oppmøte for de som ønsker å være med på bussen vil være utenfor hovedinngangen til Britannia.

Retur fra kirken til Britannia er klokken 14.45.

 
Veibeskrivelse med bil:

Adressen er Ingrid Kiærs vei 1, og kirken ligger på Ranheim. Det tar ca. 15 minutter å kjøre fra sentrum til hotellet. Kjør på Rv 706 nordover. Fortsett på E6 og ta avkjøringen 43 fra E6. Kjør på Peder Myres veg og ta hovedveien/Ranheimsvegen mot Ingrid Kiærs vei.

Middag og fest

Middagen og festen vil holdes på Britannia Hotel.

Aperitiff blir servert når gjestene ankommer hotellet etter vielsen, ca. kl. 16. Etter brudeparets ankomst og mottak av velkomstdrink, beveger vi oss inn til middagslokalet. Her blir det servert 3-retters middag med passende drikke til.

Etter middagen vil lokalet gjøres om til fest.

 

Felles frokost søndag

Søndag er det felles frokost i Speilsalen for alle bryllupsgjester på hotellet kl. 9.30.

For gjester som bor på hotellet er frokost gratis.

Foto: Lars Petter Pettersen / Britannia Hotel

Forlovere

Brudens forlovere

Siv Elin Kverne:
Bruden og Siv Elin ble godt kjent med hverandre i 2004, etter vi ble plassert inne i et bøttekott for å fotografere nye studenter ved Høgskolen i Sør-Trøndelag.

Maja Lindseth:
Maja er brudens kusine, men har alltid vært den søsteren bruden aldri har hatt.

 
Brudgommens forlovere

Morten Helgeby Slettevold og Ole Hareide

Brudgommen og Morten gikk i samme klasse på videregående skole. Ole ble en del av gjengen noen år senere. gjennom felles bekjente. Begge to er fast inventar på gutteturer og bedre middager, og vi har hatt det mye moro de siste 20 åra (vi begynner å dra på åra, med andre ord).

 

Toastmaster

Om dere vil si noen ord/holde tale under middagen, ta kontakt med vår toastmaster Martin Landberg på telefon 926 87 404 eller epost landberg.martin@gmail.com.

Ønskeliste

Her er vår ønskeliste til bryllupet:

  • Penger til bryllupsreise (kontonummer 1208.26.87015 eller Vipps til 408 99 707)

  • Spiegelau Definition vinglass Burgundy (kan for eksempel kjøpes hos Bakeren og kokken)

  • Spiegelau Definition hvitvinsglass (kan for eksempel kjøpes hos Bakeren og kokken)

  • Spiegelau Definition champagneglass (kan for eksempel kjøpes hos Bakeren og kokken)

  • Ønskeliste hos Tilbords


Vi har forstått at det er vanskelig å få tak i Zalto glass, da det er lange ventelister. Vi har derfor funnet andre glass vi heller ønsker oss, se listen over.

Kontaktinformasjon

Tina Rønning Lund:
tinarl@hotmail.com / 408 99 707


 

Mathias Ravndal:
mathiasravndal@hotmail.com / 414 40 315


 

Skal dere legge ut bilder på sosiale medier, setter vi stor pris på om dere bruker
#tinaogmathias
@tinarl @mathiasravndal

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres