Veslemøy & Aasmund

27. august 2022
Notodden kirke

Vårt bryllup

Kjære gjest,

 

På denne siden vil du finne praktiske opplysninger vedrørende vårt bryllup, og den vil bli oppdatert fortløpende etterhvert som brikkene faller på plass.

Om du har spørsmål utover det du finner svaret på her, finner du kontaktinformasjon til både brudeparet og toastmaster nederst på siden.

Vi gleder oss til å feire dagen vår sammen med deg!Veslemøy & Aasmund

Vielsen

Notodden Kirke

Notodden kirke er en basilika fra 1938 i Notodden kommune, Vestfold og Telemark fylke. Arkitektene vant en arkitektkonkurranse i 1932, men gjennomføringen drøyde noen år. Byggverket er i tegl og har 330 plasser, mot opprinnelig 650.

Kirken ble i sin tid gitt som gave til Notodden by av Tinfos-direktør, Ole Halvorsen Holta. Det er reist en statue av Holta, i parken foran kirken.

Det finnes gode parkeringsmuligheter som er lette å finne, rett i nærheten av kirken.

Tidspunkt for vielse: 14.00

 

Festen

Victoria

Victoria ble bygget som hotell i 1910, og fungerer i dag som selskapslokaler for Odd Fellow logene på Notodden. Lokalene jugendbygget er nylig oppusset for å komme mest mulig tilbake til den gamle stilen.

Det er noen parkeringsmuligheter i gaten utenfor lokalet, men torvet og området rundt taxisentralen ligger kun et par minutter unna, og har god kapasitet.

Tidspunkt for selskap: 17.00

 

 

 

Overnatting

Brattrein hotell

Brattrein hotell ble opprinnelig bygget som barnehjem i 1924, men har frem til nyere tid fungert som kurs- og representasjonslokaler for Hydro.

Hotellet ligger med strålende utsikt mot Heddalsvannet, og det tar bare 5 minutter å kjøre hit. Om man heller skulle ønske å gå, vil turen ta ca 30 min fra sentrum.

 

 

 

 

Notodden Hotell

Notodden hotell har en svært praktisk plassering ved byen torg, og det er bare et par minutters gåtur hit fra både vielses- og selskapslokalene.

 

 

 

 

 

 

Ønskeliste

Vi gleder oss mest over at du kommer for å feire dagen sammen med oss. Om du i tillegg ønsker å gi en gave har vi samlet ønskene våre på linken nederst. Dette trenger ikke være nytt fra butikk - kjøp gjerne brukt :)

https://www.onskelister.no/liste?id=08ZT6EZyAgJODAGAQ2k8

Kontaktinformasjon

Bruden

Tlf: 917 03 385

Epost: veslemoey_waale@hotmail.com

 

 

Brudgommen

Tlf: 405 53 424

Epost: aasmund.gjestrud@gmail.com

 

 

Toastmaster - Tonje Harbek Brokke

Tlf: 454 25 111

Epost: tonje.brokke@usn.no