Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene

Kristine & Sveinung

20. august 2022
Høyland kirke
Vi gifter oss!

Vårt bryllup

Velkommen til vårt bryllup!

Takk for at dere vil dele denne dagen med oss. Vi har valgt å lage en nettside slik at all informasjon vedrørende vielsen og selskapet etterpå er lett tilgjengelig.

Vi gleder oss veldig til den store dagen!

Informasjon

Vielsen:

Vielsen er i Høyland kirke kl 13:45. Det er ønskelig at gjestene er på plass i kirken 10 minutt før vielsen starter. Grunnet tett kirkeprogram (Ja, mange gifter seg i 2022!!) må vielsen starte på oppsatt tidspunkt og da er det jo hyggelig om vi alle er på plass :-). Vi har ikke lang tid utenfor kirken før neste vielse setter i gang, men vi håper alle kan stille kjapt opp ved inngangen etter vielsen slik at fotografen får et gruppebilde av alle som var til stede. Fotograf og videograf tar bilder og filmer i kirken, så vi ønsker at dere kan legge bort mobilen under vielsen slik at dere opplever øyeblikket sammen med oss. Men vi setter pris på om dere vil dele bilder/filmklipp med oss fra kirketrappen og festen etterpå.

Lokale:

Vi skal feire dagen på Frøyland gard kl 16:15. Adresse: Frøylandsveien 12, 4355 Kvernaland.

Nettside: www.froyland-gard.no.

Dere er velkommen hit direkte etter vielsen for mingling frem til middagen starter. Her er det fine uteområder og dere blir møtt med velkomstdrink og litt kvess. Vi har satt opp et fotohjørne hvor vi gjerne vil ta et velkomstbilde av alle gjestene, så fint om dere tar turen innom der. Skriv gjerne en hilsen i vår gjestebok, så har vi mange koselige minner å ta med oss videre!

Vi må være ute av lokalene 01:30. Det er dessverre ikke mulig å overnatte på gården.

Meny:

Det blir servert 3- retter av dyktige Ekte Matglede ved Arne Nese med vin eller mineralvann til maten.

Toastmaster:

Kjetil Birkedal tlf nr 92854900. Hvis du ønsker å bidra med festlig innslag, tale eller noe annet, kan det meddeles vår toastmaster.

Ønskeliste: 

Det har kommet noen henvendelser fra gjester som etterspør en ønskeliste.  Siden vi er halvveis i livet, er skuffer og skap mer enn fulle, men vi har selvsagt alltid noen prosjekter, er veldig glade i kunst og drømmer om noen reiser sammen. Så her kommer en ønskeliste for de som har lyst å gi en gave :

Bidrag til vår reisekonto: Vipps til 98835793 eller kontonr  32601114452

Gavekort fra: presentkort.no

Sentrumsgavekortet for Stavanger. (www. stavangersentrum.no)

 

 

 

Svar på invitasjonen

Gi oss en tilbakemelding om du kommer i bryllupet. Dersom du har matallergi eller noe annet vi må ta hensyn til, gi oss beskjed.